"Възраждане" атакува европарламента с Петър Волгин

Водач на листата е Станислав Стоянов, журналистът е втори
Обновена: 16 апр 2024 11:46 | 16 апр 2024 11:43, Красимир Ангелов
528
"Възраждане" атакува европарламента с Петър Волгин
Снимка: БГНЕС

Журналистът Петър Волгин влиза в листата на "Възраждане" за изборите за европарламент. Той е на второ място сред кандидатите на партията.

"Възраждане" представи кандидатите си за депутати в Европейския парламент на специална пресконференция в БТА. Водач на листата е народният представител Станислав Стоянов.

Още по темата
По време на пресконференцията лидерът на партията Костадин Костадинов не пропусна да критикува служебният кабинет, който по думите му е правителство на Бойко Борисов.

"Второ – това правителство пряко се командва от американското правителство", каза още Костадинов.

Както е известно, служебният премиер Димитър Главчев предложи Даниел Митов да заеме поста на Стефан Димитров във външното министерство късно вечерта в понеделник.

"Днес ще внесем предложение за изслушване на служебния премиер Димитър Главчев, защото това представлява грубо вмешателство във вътрешните работи на България", заяви Костадинов.

"Всичко, което се случи, е след реакция на заместник-държавния секретар, който беше на т.нар. Кримска платформа в София. По повод твърдо мекото изявление на българския външен министър. На тях са им нужни ястреби, които непрекъснато да насъскват българското общество срещу Русия", коментира той.

Очевидно е, че дипломат от кариерата като Димитров не е приемлив на американското посолство, смята Костадинов. Фактът, че Бойко Борисов вчера си позволи да заповяда смяната на министъра, е достатъчно ясен, каза още той.

Според "Възраждане" президента Румен Радев не трябва да пописва указа за смяна на външният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


528
Още от Избори 2024
"Синя България" с амбиции за парламента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
7
 
4
 
! Отговори
още нещо преди 4 седмици
вЪЗРАЖДАНЕ , АТАКА , БСП И ИМА ТАКЪВ УЧИНДОЛЕЦ СА ВСЕ ПАРТИИ ФИНАНСИРАНИ ОТ РУСКИЯ ИМЕРИАЛИЗЪМ.
394
7
 
6
 
! Отговори
sev преди 4 седмици
Волгин го е сметнал, по добре 20 К евра от Брюксел месечно, отколкото 4 к лева от Москва. А пък може от Москва да продължи да капе, ама еврата са си евра. По не вече официално Волгин ще си стане милионер в лева.
393
6
 
5
 
! Отговори
ясно преди 4 седмици
най после лъъсна червения *** на учиндолския перач на руски пари.Волгин мрази Щатште и Европеаскиа съйз но обича долари и евро. ЧОВЕЩИНКА!
392
4
 
8
 
! Отговори
До 399 преди 4 седмици
Сам нищо няма да може да направи за реформа в ЕС , но на тези Евроизбори ще има много партии като Възраждане които са за реформа , АФД, Нациналният фронт, и още много други . Заедно е възможна реформа
391
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След края на СВО ЕС се разпада. Идват нови реалности, нови договорености. А те за евродепутати се спрягат.
390
5
 
5
 
! Отговори
До 398 преди 4 седмици
За съжаление евроатлантизъм вече е означава да правиш кавото ти нареди САЩ . Нещо като Българос-Савецката дружба преди 89та
389
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нищо не може да направи срещу ЕС, освен това и самият той казва, че е за "реформиране" на ЕС, което е невъзможно. Само ще си губи времето там, пък и Брюксел не е особено приятно място.
388
0
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 4 седмици
Волгин си е комyниcт, привърженик на БСП. Учудвам се, че е отишъл към Възраждане. Ама всъщност те нещата са ясни - Възраждане разчита на недоволни от ръководството на БСП, и те са отявлени русофили и анти "евроатлантици". Макар че никой не може да даде обяснение - какво е всъщност евроатлантизъм?
387
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ЕС няма нужда никой да го руши, просто трябва да се гледа и да се чака.
386
3
 
8
 
! Отговори
Моето мнение преди 4 седмици
Ако човек е против корумпираната ЕК в Брюксел е -Копейка . Ако смята че Урсула заплаха за ЕС е копейка . Ако Смята че ГЕРБ,ППДБ и ДПС са престъпници е копейка . Ако не харесва ЛГБТ е копейка . Ако иска да имаме добри отношения с Русия е копейка .Ами аз тогава с ГОРДОСТ КАЗВАМ АЗ СЪМ КОПЕЙКА
385
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Приключи с журналистиката. Язък. Предаването му ми беше любимо.
384
2
 
3
 
! Отговори
DEPM преди 4 седмици
По голямо лицемерие не бях виждал
383
2
 
7
 
! Отговори
ОТ СТИГА ЛЪЖИ преди 4 седмици
На такива като вас, всеки който каже истината е какъв ли не. Не ми казвайте какво е на протестите на Възраждане, нито съм присъствала, нито съм гласувала за тях. Но на лъжците всеки им пречи и веднага става путинист, копейкин, росороб и други простории, че друго смислено на може да кажете.
382
5
 
5
 
! Отговори
РамбоСилек преди 4 седмици
Голям путинофил, руши ЕС кохортата, ама ще прибира 10 бонбона в еФро и няма да ги обменя в руПли и ще пие кафенце из Страсбург/Люксенбург и Брюксел, ама с ненавист.
381
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен "Волгин е толкова русофил, колкото повечето от нас балерини." - слушал съм го как говори за Русия, не се изказва негативно, но са доста сранни вижданията му за Русия и много далече от руската реалност и рускиата душа, а това ако не се разбира, по добре не се занимавай с Русия, Русия няма нужда от защитници.
380
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Волгин е толкова русофил, колкото повечето от нас балерини. Представя някакъв своят странен поглед върху руската история и съвременност, който има много малко общо с реалността. А в повечето случаи просто лъже и манипулира. Но шарани колкото щеш и все има добър улов.
379
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До СТИГА ЛЪЖИ Архивите помнят. И видеоархивите . И от митингите ви Тях не можеш да преметнеш, Копейко. Дела и документи.
378
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До СТИГА ЛЪЖИ "Възраждане иска излизане от НАТО, не от ЕС" - еми това му е проблема на Възраждане, все едно Лот да каже, че не иска да излиза от Содом и Гомор. Даже ме съмняват, че са прикрити евроатлантици, а може и да им плащат за "неизлизане от ЕС".
377
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
Споко, ЕС е стабилен, няма да се разпадне, нещата ще се оправят и след 35 години мизерия и ручане на жабета най-после и ние българите ще опитаме от хубавия живот на западняците, просто трябва да продължаваме да вярваме в ЕС. ЕС няма да се разпадне.
376
2
 
10
 
! Отговори
Параграф 22 преди 4 седмици
От партийните финансови декларации видяхме, че копейките не са си плащали членския внос. По устав, за да си член, трябва да плащаш членски внос. Значи всички копейки са се самоизключили. Никой не членува. Партия без членове трябва да бъде заличена от регистрите. А тя излъчва депутати.Какво става?