Васил Терзиев: Много важно за София е да няма "мой кмет, твой кмет"

Обяви за Борисов, че всеки ден се шегува
Обновена: 5 ное 2023 09:25 | 5 ное 2023 09:24, Александър Попов
119

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Надеждата ми е хората да разберат, че силата е в тях. Много от манипулациите отказват хората да гласуват", заяви Васил Терзиев, след като упражни своя вот.

Той гласува на машина и припомни големият процент недействителни бюлетини само с хартиен вот на първия тур.

В училището, където той гласувал има секции, в които има нула гласа за него.

"Важно е всеки да участва в управлението на града чрез своя глас. Ще работя да няма хора и райони втора ръка. Една от лошите практики, които ще прекъснем, е да няма вече "мой кмет, твой кмет". Градът страда от фаворизирането", каза Терзиев.

За коментара на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ще го подкрепи без особено желание, той каза, че Борисов всеки ден се шегува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
3
 
! Отговори
Питър Пан преди 10 месеца
Няма вече дебати между кандидатите има само подскачащи *** около победителите... А инче и аз ако съм налял няколко милиона в кампания треба ги избия после, сещаш се нале...
47
1
 
3
 
! Отговори
ДО 55 преди 10 месеца
Днес нямате право на Агитация . Запазете си избора за себе си . Така пречите на кандидата . Това което сте написали , прилича на това как правите секс , или как си миете дупето след акане .
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да бе, щото в твоята фирма нямаше наши и ваши. Там всички бяха по конец и с конкурс..!
45
1
 
6
 
! Отговори
параграф 22 преди 10 месеца
Васко , не намираш ли за много *** практиката да гласуваш сам за себе си , защото в подобна ситуация просто друго е невъзможно и след това да плещиш глупости . Би ми допаднал човек , който би се отказал от вот бидейки в подобна ситуация . Вече ще те наричам " нема мой , нема твой " , защото така си се заявил , ти от потеклото си се отрече , та от едно име ли .
44
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Проблеми със софтуера и с принтера на много машини. Какво очаквате от мадуровски машини, които са създадени за фалшификация на избори. Ако има голям % невалидни бюлетини с хартиен вот, то много по-голям % може да има при манипулиран машинен вот.
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами вие без Борисов сте като дете без близалка....мама ви е казала, че е вредна, ама вие ближете и пак и пак, и искате и отново и отново....!
42
1
 
6
 
! Отговори
елементарници преди 10 месеца
Васко , ти направо убиваш моята българска душевност с това " нема мой , нема твой " , да оставим настрана това , че са напълно празни приказки .
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-важното е да не легитимираме в обществото бившите нови управници чрез тяхните деца. Вярно е че човек не си избира родителите, но е вярно и че човек прави своя морален избор дали да развива бизнес с присвоените от родителите му пари или не. Със стари ... нов ... не се прави. За всеки бивш властимащ заграбил от хората би било истинско щастие да види, че децата му са успяли да се утвърдят на позиция в обществото и паразитния цикъл да се завърши. За мен подобни хора заслужават само презрение!
40
1
 
2
 
! Отговори
крушката и дръжката преди 10 месеца
Доколкото ми е известно при теб стои въпроса за кмет на Вашингтон , така че нещо не ти се получава с това мой , твой , пък може и да си прав , става въпрос за негов .
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Васко: Няма твой, няма мой! Тук ще командва сестра ми, там мъжа и! Имам и други роднини, мухахахаххаха
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На тоя всички в родата са му "свои хора" на ДС...
37
1
 
16
 
! Отговори
Истината преди 10 месеца
Васко некадърника е следващия проект на щатите за България. Бавничък, самонадеян, но пък усмихнат и минава за симпатичен пред младите скейтбордисти, блейдъри, пушалисти и ползватели на интересни субстанции в столицата, а и не само. Тъжна картинка.
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе, що на тоя му викат Васко Мазното? Четох коментари на негови бивши служители в бгработодател и все така го наричат.
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Много важно за София е да няма "мой кмет, твой кмет" -- и да се вее украинското знаме на общината, а може и американско. Няма как да стане. В германия има движение на райхсбюргерите, които не признават съществуващата германска държава за легитимна. Тук ще стане същото, докато цик регистрира криминални лидери за избори -- хилят се мазно и са абонирани за парламента, злоупотребили с милиони, но съд за тях няма.
34
0
 
16
 
! Отговори
Той знае от личен преди 10 месеца
опит какво е това мой човек-твой човек,бил е "наше момче" произведено в тежък милионер.По рождение е бил под чадър с неограничен властови и финансово-материален ресурс.А ние,които карат да гласуват за него,сме били конфекцията,масата,фона,над който богоизбраните висши партийци-родата му, са вършили неща,за които не сме можели и да мечтаем.Пожелавам ти успех и изборна победа,Ваня,ние,неблагородниците сме зад тебе,и сме много.
33
0
 
13
 
! Отговори
аз да ти кажа преди 10 месеца
Човек който не може да проумее , че по ред причини е неподходящ за нещо е силно зависим , проект на някого , или просто продажник . От него нищо добро не може да произтече за обществото.
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Kъш бeee eeeййй, фaлшив!
31
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дали този или Григорова, при всички положения, софиянцие имат кметИЦА
30
1
 
19
 
! Отговори
парата праи родата преди 10 месеца
С други думи казано , важно ти е да има ДС кмет . Родата някога служеше на Москва , отрочето днес по родова традиция ще служи на Вошингтон . Силно нещо са традициите в сферата на служенето . Капиталист с комунистическа потекло , особен вид хибрид .
29
2
 
19
 
! Отговори
По същество преди 10 месеца
Направих скрийншотове. Пускам сигнал срещу днес Бг за агитация в изборния ден. Малка статийка изчезнала във фийда за Ваня и голяма статия пинната в отгоре с 20 снимки за отрочето. Дааааа... Не е държава това.