Бориславова: Не можем да продължаваме с това безвремие

Тя призова преговорите да бъдат размразени
Обновена: 30 май 2023 12:47 | 30 май 2023 11:55, Нели Христова
315
Бориславова: Не можем да продължаваме с това безвремие
Снимка: БГНЕС

"Ние ще следваме конституционната процедура и очакваме да има размразяване на ситуацията в следващите дни“, каза Лена Бориславова от "Продължаваме промяната", предаде bTV.

"Преговорите трябва да бъдат размразени. Имаме нужда от редовно правителство. А бих разбрала замразяване, ако има разминаване по политики, но заради вътрешни записи, казани след дълги дискусии в емоционални моменти, не ми се струва като легитимен подход", каза Бориславова.

Още по темата
"Нашето разбиране е, че преговорите трябва да продължат", допълни тя.

По думите ѝ в записите няма нищо смущаващо, което ГЕРБ да не са очаквали да чуят. "Ние не си вярваме, казахме го няколко пъти", каза Лена Бориславова.

"Президентът е поставен нащрек за сменянето на ръководствата на службите, както бяха сменени от него самия", допълни тя.

"Не можем да продължаваме с това безвремие. Трябва да има редовно правителство", категорична бе Лена Бориславова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На есен ще има тупаница . Няма да има машинки ,а сопи по главите на възраждане , атака и на някой от герб. На младите и тези от в ЕС им омръзна от предателите на България слугуващи на Русия
147
2
 
1
 
! Отговори
литературчици преди 11 месеца
Точно така партия Герб и Сър-гей, няма да обяснявам как звучи това на европарламентарен английски, обвиниха по време на управлението си война на Чехия, Чехия не просто държи компании, тя винаги у нас е управлявала разпределянето на бюджетите към съответните плащания, сега на вас ви е лошо, понеже и сами си знаете какво значи "да обявиш война на Чехия" заради всички плащания, бидейки подведени от партия Герб и Сър-гейBesides so openly, not hiddely and even without any attempts of negotiations?
146
2
 
6
 
! Отговори
Нови избори преди 11 месеца
Без машини и ПП в затвора! Иначе ще останем колония на САЩ под пълен контрол!
145
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не знам какво сте искали да постигнете. Не знам какво сте мислили, не знам дали както апелирате мислите за България или всичко е парлама. Но това, което направихте е висок външен дълг и инфлация 22% официално и 150% неофициално. Не ни приеха в Шенген, не направихте магистрали и на всичкото отгоре провалихте съдебната реформа. Не изчегъртахте нищо, но за сметка на това изпрахте имиджа на Бойко с фиктивен арест от който не излезе нищо, вдигнахте ГЕРБ пак първи, ДПС се готвят за коалиция Е ТОВА СТЕ
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На хора които нямат морални ценности трябва да се ограничават родителските права и изявленията в средствата за масова комуникация.
143
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лена кога ще пусне един лайв от аирбнб-то на Гладстон ? Музей трябва да направят - тук Киро ковеше държавната политика.
142
0
 
7
 
! Отговори
ПП преди 11 месеца
На акахте се Ленче! И никой не иска да ви изпере памперса!!
141
0
 
2
 
! Отговори
Очевидец преди 11 месеца
Вчера президентът каза : " Не искам да ви виждам, шарлатани ! Черни сте ми ! Виж , ако ми пратите онази фльорца от парапаета , мога да и осигура няколко парапета един след друг !" Хайде сега , да ви няма ! Разкарайте се !"
140
0
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 11 месеца
Ленче, ти предаде избирателите си лично като се отказа от депустатското място. За какво гласуваха хората за теб като се оказа "временна"? Цялата партия предаде избирателите си в коалицията с мафията. Трябва да приемете поражението. Алчността за власт не е добър съветник. Не е задължително да има редовно правителство, но не е добре че няма НС и не могат да се приемат закони. Трябва малко да се забързате, а вие не искате. Ако за ту-лу-път това е в интерес, то не е във ваш.
139
2
 
10
 
! Отговори
Нови избори преди 11 месеца
Без машини! Никъде в Европа не се тласува с машини!
138
13
 
2
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 11 месеца
Това че всичко дружно плюят по ПП е най-голямото доказателство, че са настъпили яката партиите на статуковото и ги е страх. Да не говорим за президента самозванец, който яката се е омазал в кафяво.
137
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хайде, умнице, отивай да ровиш в гугъл, че от Герб ви поставиха условията за размразяването на разговорите: Разговори може да има, само ако бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, принципите и доверието. За да не стигнем до ледена епоха, която освен нас, ще замрази тотално и държавата, призовавам ПП и ДБ за преосмисляне на всичко това, което изброих", каза Мария Габриел.
136
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Долу Превратаджиите!
135
0
 
3
 
! Отговори
литературчици преди 11 месеца
Точно така, развеждате кучета из София, докато гласувате за руски политици като Зеленский и Сергей, руски имена, кучетата в Русия не са като кучетата в Германия, където гласуват за политици с други именаПартия Герб пак твърдят, че са про-германски психоаналитици, но не могат да го докажат, след като обявиха война на Чехия, която е до-германска републикаПартия Герб, нямате право да се правите на про-германски психоаналитици
134
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ще е стдахотно, ако ПП върнат мандата на президента ИЗПЪЛНЕН, въпреки съвета му да не го реализират. Радев буквално ще се изяде от яд!:)))Да не говорим за реакцията на Копейкин и Трифонов!!
133
1
 
7
 
! Отговори
МСА преди 11 месеца
Нагли еничари!
132
0
 
8
 
! Отговори
няма да стане преди 11 месеца
До Анонимен 130 Машинките ги командва козяк за да манипулира изборите!Ако имахме истински политици първата им работа ще е да ги махнат!Ама освен надупеняци други не виждам!
131
0
 
2
 
! Отговори
НС2.0 преди 11 месеца
Баш войвода. Баш комита. Баш как се требва
130
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В квартала вече цял блок не голям с един вход от руснаци стой половин година празен. Има не що.- А. На Аркутино хотела на руснаците и той продаден. Има нещо. А. Боко Борисов нещо се сили против ПП и ДБ. . Но само се сили. Но нищо сериозно. Има нещо А
129
0
 
4
 
! Отговори
литературчици преди 11 месеца
Партия Герб пак се правят на >назначени от символиката на държавността >психоаналитици, докато на вас ви е зле от Сатанишев (X по Виденов, макар още да не се разбирало точно какво е объркал там, понеже и той дори може да не знае, тъй като Виденов поне знае държавата и знае какво може да объркал, но Сатаншев не познава ЕС тъй като е от USSR, и може съвсем да не знае какво е объркал всъщност)