Бил Гейтс прогнозира: Размине ли ни се войната, удря ни пандемия

Това ще се случи в следващите 25 години
12 сеп 2024 16:15, Нели Христова
246
Бил Гейтс прогнозира: Размине ли ни се войната, удря ни пандемия
Снимка: БГНЕС

На 18 септември Нетфликс стартира поредица с участието на Бил Гейтс, озаглавена "А сега накъде? Бъдещето според Бил Гейтс". Поредицата ще бъде достъпна за всички абонати на платформата по целия свят.

В последните седмици Нетфликс повдигна малко завесата и пусна някои откъси от „пророчествата“ на американския предприемач. Лентата ще се състои от пет епизода, като във всеки от тях съоснователят на „Майкрософт“ ще разсъждава върху различна тема.

В свое интервю за CNBC Гейтс разкри, че първият епизод ще е посветен на дезинформацията, тъй като според него това е най-същественият проблем днес, особено сред по-младото поколение.

Той също така обясни, че дори светът да съумее да избегне нов глобален конфликт, предвид войните в Близкия изток и в Украйна, човечеството ще се сблъска с нова пандемия.

"Дори да не стигнем до нова пълномащабна война... ще се появи друга пандемия, най-вероятно до следващите 25 години", посочи Гейтс за американската медия.

Що се касае до пандемията от коронавирус, милиардерът изрази становище, че „човечеството научи някои важни уроци, но не достатъчно“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от Dnes те казаха
11.09.2024
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
1
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Сега вие се смеете за мита за Бак Мей, но съжаление не е точно мит! Считан за злодей , официалната му длъжност към императора е била доста различна, а е считан за злодей , защото поддържал мира по особено жесток начин!
160
1
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Защо ли? Предупредиха го, че ако излъже или е излъгал за едни екзекуции ще му свалят главата! Явно е излъгал!
159
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Абе не си научиха Глобалистите уроците, бре. Ще ги научнат по трудния начин. Той един така като тоя и после рекуше беля. :))
158
2
 
18
 
! Отговори
Нема изненада преди 6 дни
Е па ние свикнахме - война, пандемия, бежанци, война, пандемия, бежанци... И ПАК ОЦЕЛЯХМЕ. Вие свиквайте, че оцеляваме въпреки пъклените ви планове. Ще научите важния урок, че човешката цивилизация не се затрива току-така, дами и господа рептили.
157
1
 
7
 
! Отговори
БИЛ ГЕЙТС преди 6 дни
ТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ НА ВОЙНАТА И ИДВА КРАЯ :D ВРЕМЕ Е ДА РАЗВЪРЖА Ч УВАЛИТЕ С ПОДОБРЕНИТЕ КОВИДИ :D ЗА НАШЕ ОБЩО БЛАГО ГО ПРАВЯ!!! ЕДИН ДЕН ЩЕ СТЕ МИ БЛАГОДАРНИ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е ПАДНАЛО ДО 1 МИЛИАРД А НЕ Е 10
156
0
 
2
 
! Отговори
Лично мнение преди 6 дни
Нема лабаво!
155
1
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 6 дни
Тоя в гитмо и до живот!
154
1
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Сега защо Бак Мей иска главата на Борисов е ясно, защо не му я дават също е ясно! И така ....изпросиха си го!
153
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До 158 Гръмни се и ни спести мъките.
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не, "господарино"!
151
1
 
13
 
! Отговори
Факт преди 6 дни
Тяхната глобализация стана неконтролируема!
150
1
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 6 дни
Когато големият източен шогун, не по Клавел иска нечия глава съветвам ви да му я дадете! Аз и Ангелов му я даваме , ама пък нас кой ни пита! Ще играе юмрука на белия лотус то се е видяло! https://m.youtube/watch?v=S2ixJRwnbjU&pp=ygUtdGhlIGZpdmUgcG9pbnQgcGFsbSBleHBsb2RpbmcgaGVhcnQgdGVjaG5pcXVl
149
1
 
13
 
! Отговори
Димитров преди 6 дни
И ВОЙНА ДА ИМА , И ПАНДЕМИЯ ДА ИМА, ХОРА КАТО ГЕЙТС, ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ! Та те са собственици и на заводите - производителите на оръжия , и на фармацефтичните филми! А целта е една -максимална печалба ,независимо от кокво и защо!
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 6 дни
Talk God's daughter... Ляво или дясно кроше избира? Може и да не го питате :)) Няма да му се размине :)
147
1
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 дни
Демек-ако се провалят с войната,ще ни подсигурят Пандемия.С ковида направиха пачка,но явно им дойде малко,искат още.Не се наяде бай Гейтс и това си е!
146
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
продължение на 150 Има десетки неща, които ни се обявяват за правени в името на хората. Всъщност всичко е част от плана за оставяне на хората без собственост, да се убие средната класа(Вече почти я няма в САЩ и ЕС с данъците им, щото, дали взимаш 100000 или 200000, след данък си на едно и също), да няма пари извън сметки под техен контрол като в Китай- кажеш напук на партията и няма как и хляб да купиш, и с шофьорите в Канада, да имат право на бизнес само те(всички регулации) и т.н.
145
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Защо жертвите с " внезапен сърдечен арест" от предишната малко ли са
144
2
 
6
 
! Отговори
Lina преди 6 дни
Хахаха, " пандемия", май по - добре война, че спира " голямата пандемия " под дивана на грейсс. за някой $$
143
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 141 То вече има няколко плана паралелно вървящи,ако малко се огледаш какво става. 1 Война- Украйна е уловката Русия да я обяви и тест на техниката на НАТО 2 Пандемия-нова и ковид като тест 3 Имигранти- хаос да доведе до извънредно положение и диктатура 4 Крах на борсите,девалвация на еврото и долара и от там зануляване на собствеността на хората- дългове по 140,160% 5 Зелена сделка и цени на енергия,тракери в коли 6. Инфлация да изяде парите 7 Данъци да оберат хората 8 Забрани за кеш
142
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Плашат лии се овцете, плашат ли се? Голяма работа е страхът, последния пък се хванахте и на фалшив вирус заради него. Овци безмосъчни.

Спонсорирани публикации