Бита ли е Гущерова? Терзиев: Фалирали и нагли хора, с пръст не съм я докоснал

Християн Гущеров е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони
Обновена: 5 юни 2024 09:52 | 5 юни 2024 09:51, Александър Попов
154
Бита ли е Гущерова? Терзиев: Фалирали и нагли хора, с пръст не съм я докоснал
Снимка: БГНЕС

Бившата плеймейтка и настояща съпруга на Християн Гущеров - Светлана, се оплака как е била пребита от бореца Кирил Терзиев пред децата й. Били избити предните й зъби, твърди още тя.

Терзиев обаче има съвсем друга версия.

Не съм докосвал Гущерова, нейното семейство ми дължи много пари, заяви Терзиев пред "Труд" и дори нарече семейството на Светлана напълно фалирало заради зависимост на съпруга й Християн към хазарт и дрога.

“С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история - цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат”, каза Терзиев.

Още по темата
Според неговата версия двамата с Гущерова се засекли случайно в пресечка на бул. “България” в София. Той я запитал кога ще му върнат парите, а тя започнала да го заплашва с мутри, които да го пребият.

“Надявам се да има камери и ясно да се види, че аз дори на два метра не съм я доближил. Всичко е инсценировка, за да трупа слава. Само това ѝ остана - мъжът ѝ е алкохолик, а тя има психически нестабилно поведение. Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел. Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален - занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма. Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден в живота си. Дълго време от добро сърце му давах пари, които изкарвам с къртовски труд. И накрая Гущерова ще ме псува по улиците”, не скри огорчението си Терзиев.

По думите му му дължат огромна сума пари, но не конкретизира каква е тя.

“Става дума за много пари. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга. Той е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони, собственият му баща Добромир Гущеров се отрече от него. Иска баснословни суми назаем от приятели, за да води Светлана по курорти. Тя живее за Инстаграм и за да поддържа пред обществото някакво реноме на богата жена. Истината обаче е съвсем друга”, категоричен бе медалистът от олимпиадата в Пекин.

Терзиев твърди, че Християн Гущеров е разпродал имущество за над 10 милиона лева в близкото минало.

“Светлана не е работила и един ден в целия си живот. А най-смешното е, че докато беше бременна се осигуряваше в моята фирма, за да взима майчинство от държавата. Плащах максималните осигуровки, за да взима помощи, а тя дори не знае къде ми е офисът. Това са изключително елементарни и нагли хора, които вече съжалявам, че познавам”, допълни Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Накрая Криси ще го отнесе. Ако баща му не му плати дълговете е пътник. А кака Светлето до седмица ще е с нова тръпка, който едва ли ще е заварчик по професия. После и на новия ще народи 2-3 деца, за да си върже положението и нещата за нея ще тръгнат по старому. Винаги ми е било чудно кой се връзва на подобни жени, но явно балъцитее никога не свършват и кандидати няма да липсват.
64
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
еми да пускат DMS Светла и Хриси и ще събират пари
63
0
 
26
 
! Отговори
Ром'с преди 3 месеца
Мислещ Ром:Тук не е важното има ли документи ...а моралната страна на нещата..помагаш,а след Това...,познавм една такваз госпожа която живее за Инстаграма и "показва" богатство...и нито работен Ден 39 година .Тъй че ,мисля че Той има право и говори Истината.
62
0
 
41
 
! Отговори
МИСЛЕЩА преди 3 месеца
Сигурно наистина му е давал пари, но има ли документи и свидетели за това, всичко легално ли е в бизнеса му, че има да дава милиони. Фиктивните осигуровки за придобиване на обезщетения от НОИ подлежи на проверка от съответните органи и се води за престъпление. А онези Гущерови, защо не ги провери НАП от какви доходи живеят? Всеки да си плаща за грешките!
61
0
 
53
 
! Отговори
Zlatka VIP преди 3 месеца
Тя мара петолевката за това си тръгна
60
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя Кристиянчо май няма дълго го бъде. Едно е да дължиш милиони на мафията, съвсем друго е да започнеш да пищиш по телевизията как Пешо и Гошо те изнудват, искат да те бият, а ти нямаш идея за какво иде реч. Съвсем скоро ще чуем как дебеланкото е изчезнал и се издирва.
59
0
 
19
 
! Отговори
Или преди 3 месеца
Пред у вас стои постоянно паркирала кола от която възпитани момчета ти пожелават приятен ден и те поздравяват ехидно с добре дошъл.
58
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Рисковете на лихварския занаят. Като не си платиш бързия кредит или ипотеката, ти се случват същите случки. Рязко започват да те търсят и причакват разни мили загрижени хора и да те питат кога ще им върнеш парите. Само дето тяхното поведение е донякъде законно регламентирано. А борчето-лихварче може и да пие една студена вода и ще го разнасят по медиите. Друг път да прави сметка на кого дава пари.
57
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой приятел дава ей така с лека ръка и голи обещания 2 млн. ? Няма такива !!! Приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари.
56
2
 
5
 
! Отговори
дюпонт беше психо преди 3 месеца
милиардер , еврейн , лихвар , а уби 2 шампиони . беше на 87 години . сега лежи в пандиза . всичко да си изпеят . ще се плащат тука пари за прегледи , медицински , ама как може един спортист да е нагъл и да скача така на син на строителен бизнесмен . Фалирал . Приятел му бил . Навремето димата , къро , самоковеца , илиев ги викаха на килимчето и издаваха присъдата . прокуратура има . лобисти няма . ахахаха
55
2
 
26
 
! Отговори
Егати кефа преди 3 месеца
Мутри се чистят сами :)) Давайте... Круши, ябълки, банани , Самоковци, Часовникари, Лисици, Дъски, Слушалки, Шапки, Смешници, Гуми, Ченгели и други подобни, по-бързо се чистете:)) Няма време.
54
0
 
32
 
! Отговори
мхммм преди 3 месеца
Нищо ѝ няма на зъбите, анонимката умира от глад и се чуди, какви скандали да натвори, че да напомни за себе си. Инфлуенсърството напоследък не върви, парите свършват, потъваме...
53
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква поредна чалго-мутренска драма в резервата.
52
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя тигър мисля, че изгоря с парите. Да пие една вода и другия път да внимава на кого какво дава.
51
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този се изкара светец. По цял ден гърби на тръстиката и после от добро сърце издържа семейство Гущерови, дава им милиони, ей така за да не гладуват хората. На цяла България отдавана е ясно за какво става дума в техните лихваро-комарджийски взаимоотношения. Явно Кристиянчо толкова е задлъжнял, че е жив само, защото хиените, които са му дали пари се надяват, че баща му ще се смили и ще му върне дълговете и лихвите по тях.
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Темата на века
49
4
 
28
 
! Отговори
четатил преди 3 месеца
при избити зъби защо се оплаква кифлата, тъкмо по качествени минети ще прави
48
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам защо , но и аз винаги съм си мислел, че Гущера и Гущеровица са въздух под налягане и нямат реален бизнес. Тъй че съм склонен да вярвам на този човек
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен - На кой от 40 коментара с ник "Анонимен" пишеш? Дай ноемр поне.
46
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Как така нито един от борците от соца, известните шампиони нито веднъж не удариха никого." - За нито еидн не ти казваха ... Иначе си бяха същите гамени, каквито сиги знаехме. Няма как, от добри и мили хора, за 2-3 години, всикчите да станат брутални мафиоти и убийци, сещаш се, нали. А и спомни си за Крушата - първият убит "мистериозно". Писаха го по вестниците, къф е гамен и ДС се уплаши и го ликвидира, че да не се усетят хората от рано, какво става. После до 2-3 години мутрите покриха всичко.