Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо...

Камата припомня, че е разкрил всичко преди 10 г.
1 дек 2023 14:28, Петър Бойчев
209
Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо...
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков в своя стил отговори на въпрос защо отказва от десетилетие да коментира темата с ръководството на БФС. Единственият българин със "Златна топка" бе яростен в атаката си към Борислав Михайлов през 2013, тогава като треньор на Литекс.

След това обаче пътят му го отведе в САЩ, в медийния гигант TUDN, с централа в Маями. И на практика най-популярният българин зад граница не се включи в хора от критики към настоящото ръководство и Михайлов, който от няколко дни е в оставка.

В подкаста "Код Спорт", анонс от който се появи тази сутрин, Стоичков коментира темата, след като изгледа още веднъж видео с негово остро изказване към Михайлов отпреди десетилетие:

"Някои чак сега го разбират... И искат аз да говоря...Аз съм си казал моето мнение" коментира Камата. "Тогава защо не бе отразено по най-добрия начин?

"Минаха десет години от тогава, да сте ме чули да говоря и да критикувам някого? Не. Моето време мина. Живея съвсем друг живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко... Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА...Работя в телевизия, в която ни гледат милиони", посочи Камата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
3
 
12
 
! Отговори
Типичния преди 5 месеца
Български *** на който му потръгнало в живота и забравил кой е и откъде е тръгнал. Абре *** - ти беше добър футболист, спор няма, но някъде по пътя за към 50-тия етаж на Манхатън си забравил да си събуеш цървулките.Е, аз толкова имам да кажа!
99
2
 
3
 
! Отговори
БЯЛАТА СТАЯ на Ицо преди 5 месеца
Христо Стоичков от Дирниковата "Славия"София го държат под ключ в усмирителна риза в изолатора на Психиатрията в Курило............. ФИЛМА е разпознат с Апостол ИТАЛИАНЕЦА Карамитев приятел с ИТАЛИАНСКИЯТ гражданин по паспорт НИКОЛА МАРКОВ брат на убития в Лондон Георги Марков...........СМЕНИ ФИЛМА БЕ ИЦО,ОМРЪЗНА ВЕЧЕ ТОЗИ НАПЪЛНО БЕЗДАРЕН КИЧ ПО БЯЛАТА СТАЯ за оня в Психиатрията
98
5
 
17
 
! Отговори
Да бе преди 5 месеца
Защото всичко му е шест, затова участва във всякакви жалки реклами за някой лев
97
3
 
9
 
! Отговори
:) преди 5 месеца
И това нещо книга написа и то....
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 108 Двете дузпи е ясно, но направи и неверояно разтягане за да спаси ударът на Хеслер. Тогава ставаше 2-0 за Германия на четвърфинала. С върха на пръстите си Михайлов отлкони топката. Плонжира 3 метра вдясно и с върха на пръстите си отклони топката след топовния шут. Помниш ли го това? А иначе Михайлов американските спортни журналисти го обявиха за вратар номер едно на световното в САЩ. И тук сега някой да не си помисли че го защитавам. Простоооо казвам ФАКТИ!
95
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това е. И великия Стоичков ви го каза: Отървах се от вас другари българи. И от БГто ви и от мошенгиите ви български и от лошата ви слава
94
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 месеца
Забравил е да напише че рекламира хазартни игри.
93
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя *** пак се прави на космополит.Абе на 60 години стана, стига с тази хвалипръцковщина. Голфове, пури, Маями? Иначе тичаш тука да си рекламираш ***. Да взима отношения като известна личност,че България си отива? Не съм го чул дума да казва по въпроса.
92
3
 
9
 
! Отговори
Пловдив преди 5 месеца
Не коментира защото ще покаже че и той е същият *** . За нищо не стават , да си напълнят гушите и това е . Мизерна работа
91
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какъв Боби?Този,дето хвана дете дузпи срещу индианците.И отидохме на полуфинала.Иначе, Златна топка в Кауфланда.
90
3
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 5 месеца
Е Стойков гледа вече глобално.България е махленска работа за него.
89
4
 
19
 
! Отговори
Цървулакис, преди 5 месеца
Я, кажи за скандала на летището във Виена, когато не искаха да ти натоварят цялото семселе в буса за инвалиди за да го транспортират на 200 метра до гейта за Маями. Отврат, майна. И сто и двадесетия етаж да живееш в Манхатън ще си останеш црвл.
88
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Петров, името му в реклама му прави стотици хиляди, а ти мизерстващ в панелката си с 1500 лева заплата. Иначе си го иронизирай Стоичков, смеееешник!
87
3
 
19
 
! Отговори
( :О_О: ) преди 5 месеца
Проблема на българския народ е, че гледа мутрите с надежда и възхищение, присъщо само за една бащина фигура, а те (мутрите) гледат на народа като на стадо овце. Това е проблема на българина. Масово сте отцепродавци и бащемразци. Защо не си обичате бащите. РАДЕВ НЕ ВИ Е БАЩА, той е просто обигран мошенник.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до ЛЕВСКАРЪ - добре, че си ти, че иначе сме за никъде. Цял народ на теб разчита.
85
0
 
1
 
! Отговори
АЗ МОГА СЪНЧО преди 5 месеца
До Тълкуване на сънища - означава, че си имал много еднообразен начин на живот последните 2 години и месеци и еуфорията около предстоящите коледни празници те мотивира да мислиш, че е време за Промяната.
84
0
 
8
 
! Отговори
Леко притеснен преди 5 месеца
Отварям новинарниците и к'во да видя: Пеевски, Бойко и Радев най-отгоре. Викам си "Не е на добре тая работа... задава се нова държавническа криза"
83
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това беше култово интерва 2013-та година след като литекс загуби мача си за купата с Локомотив и журналистите след мача наобиколиха Стоичков. Журналист го пита на тази среща: " Добре де, защо не потърсите някаква среща с Боби Михайлов? Стоичков: К'ва среща да търся с тоя бе? Недей му споменава името бе! Мани тая работа бе, ще го търся. Журналиста: Е това така ако продължава какво правим? И Стоичков: Ми дотам, докато не го хвана някъде и да го пребия! Муахахахахах...Голям!"ицо Стоичков побесня"
82
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всички плюещи са левскари, но само един си признава! Може да е Боби?
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До ЛЕВСКАРЪДобре бе, *** - неграмотен никнейм не те прави НЕанонимен, от злоба ще ти се пръсне жалката душичка. Защо мислиш, че всеки иска да е в ръководство или нещо. Стоичков живее както иска - ти живееш както ти позволят