Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо...

Камата припомня, че е разкрил всичко преди 10 г.
1 дек 2023 14:28, Петър Бойчев
209
Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо...
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков в своя стил отговори на въпрос защо отказва от десетилетие да коментира темата с ръководството на БФС. Единственият българин със "Златна топка" бе яростен в атаката си към Борислав Михайлов през 2013, тогава като треньор на Литекс.

След това обаче пътят му го отведе в САЩ, в медийния гигант TUDN, с централа в Маями. И на практика най-популярният българин зад граница не се включи в хора от критики към настоящото ръководство и Михайлов, който от няколко дни е в оставка.

В подкаста "Код Спорт", анонс от който се появи тази сутрин, Стоичков коментира темата, след като изгледа още веднъж видео с негово остро изказване към Михайлов отпреди десетилетие:

"Някои чак сега го разбират... И искат аз да говоря...Аз съм си казал моето мнение" коментира Камата. "Тогава защо не бе отразено по най-добрия начин?

"Минаха десет години от тогава, да сте ме чули да говоря и да критикувам някого? Не. Моето време мина. Живея съвсем друг живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко... Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА...Работя в телевизия, в която ни гледат милиони", посочи Камата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
7
 
2
 
! Отговори
Неблагодарници ЦСКА преди 5 месеца
ФРАНЦИЯ е внесла тогава официална протестна нота за расизъм към Франция до Българският Президент,Премиер, Народното събрание...........без да се оплакват във БФС,УЕФА,ФИФА от вас шарлатани...... Жоел Киню ВСЕВИШНИЯ все пречи дето Ви даде ДУЗПА и Стоичков вкара гол от дузпа която НЕ е свирена за нарушение срещу него.......ДВАМА ПИЧЕЛЯТ в САЩ 1994 по брой вкарани голове........Христо Стоичков защо не си анулира ГОЛА подарен му от Жоел Киню лъжльото
139
7
 
3
 
! Отговори
Теодоро преди 5 месеца
Гнусен мазен ***!! Левски София завинаги в сърцата ни!!
138
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ице ,четейки коментарите те ponen a partir за съжаление и аз съм на същото мнение,не виждам след толкова много хвалби каква нужда имаш да рекламираш хазартни игри . Иначе имаш пълното право да говориш todo que te sale de los cojines.
137
1
 
2
 
! Отговори
НЯМА НАЧИН НАЗАД преди 5 месеца
До ***------------Тодор Живков преди 9.9.1944 е бил Някой за другаря СТАЛИН а на прословутия Дончо белината Добри Джуров СТАЛИН е гледал като на някаква *** Моника Люински.................ЛЪЖЕЦА Тодор Живков абсолютно нищо не е построил във България а всичко във България е построено от СИВ чрез СССР..............СИВ РЕШАВАШЕ И ЗАПОВЯДВАШЕ В КОЯ ДЪРЖАВА КАКВО ДА СЕ ПОСТРОИ И КАКВО ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ СТРОИ........На джудже ром домат сляпо повярвахте на лъжите
136
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Живее в Маями, но рекламира залози и Кауфланд в България.
135
8
 
8
 
! Отговори
Казалнъшки селяк преди 5 месеца
Камата да не ги слуша хейтърите най-великия е :))))
134
5
 
12
 
! Отговори
Така е .. преди 5 месеца
И Григор живее в небостъргач.Имат пари , а не знаят къде да живеят.
133
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Се льо, се льо, толкова ли не можа да си купиш едно умение, та живееш в блок на 50-ия етаж. Пък и се хвалиш.
132
2
 
24
 
! Отговори
Седераст преди 5 месеца
Има спортни звезди, които рекламират Nike и Rolex.Този селянин, щото гледа много от високо, рекламира Winbet.Ниво на разсъждение и изказ малко по-назад от Мутрата еднокнижник. Иначе можеше да вкарва голове, да. Преди 30 години.
131
3
 
2
 
! Отговори
Тайната СДЕЛКА преди 5 месеца
Циониста ВЕСПАСИАН и наследници превръщат ИСПАНИЯ плюс ПОРТУГАЛИЯ в умишлен близнак двойник на ЮДЕЯ то ест ИЗРАЕЛ.................... ВЕСПАСИАН сключил елементарна сделка с наследствения РЕЛИГИОЗЕН юдеофарисей ЙОСИФ МЪТЕНЯХУ-ФЛАВИЙ да си прибира обратно в ЮДЕИЗМА всички ХРИСТИЯНИ като римляните всячески щяли да му помагат дори чрез избивания на ХРИСТИЯНИТЕ несъгласни да се прибират в Юдеизма
130
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кат живее в Маями , защо рекламира Кауфланд България?
129
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ицо не стана ръководител, нито треньор....но поне като се изложи се отказа! А тия и това не виждат! Много нагли и безскрупулни, буквално ***!
128
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Айнцу, цвайнцу... дрън. Аман от тоя селски бек, дето не може да говори.
127
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Група национални предатели! КОМУНИСТИ!
126
6
 
5
 
! Отговори
ДВЕТЕ преди 5 месеца
Милиционер Калигула Пенев от село Мировяне и Милиционер Христо Стоичков от БКП към Маркс лесната им версия е че Джордж Буш-СТАРШИ е пречукал заедно Джон Ленън и Георги Марков................ВТОРАТА изключително трудна версия че:Огърлицата от лош материал дето КАЛИГУЛА сложил на ВЕСПАСИАН по РАЗКОДИРАНИЯ Лукиан означава че ЦСКА са МИЛИЦИОНЕРСКО ЗНАМЕ на Държавна сигурност при всички положения
125
4
 
4
 
! Отговори
Anonimem H преди 5 месеца
O nerazumni ,o jurodi.Kakva zavist kam uspial chovek.
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Observer - затова пък, ти си се издигнал до.. Observer?!
123
4
 
1
 
! Отговори
Сельо КАЛИГУЛА преди 5 месеца
Италиански ТЕРОРИСТИЧЕН атентат имало от върху англичанката Мери Шели ...........до ИТАЛИАНСКИЯТ терорист в кавички Рафаел Сабатини избрал заглавието Кептън Блъд то ест КЪРВАВИЯТ Капитан близко като асоциация с отрязаната ГЛАВА на римокатолическата Кралица на Шотландия МЕРИ и садиста АНГЛИЧАНИН пиещ алкохолната напитка КЪРВАВАТА МЕРИ...................Наивника Георги Марков в съавторство с АНГЛИЧАНИН писал за Мумуна Премиер а това е ЗЛОТО Веспасиан по РАЗКОДИРАНИЯ Лукиан
122
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На 50тия етаж?! Уляляаа, на негово място ще полудея, ако погледна от балкона:)))Той направо си живее в космоса!
121
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Observer Безспорно е велик като футболист. Като човек, обаче, е пълен ***