Гълъб Донев отговори на Денков: Смешен плач!

Това не са сериозни критики, а отвличане на вниманието от проблемите
159
Гълъб Донев отговори на Денков: Смешен плач!
Снимка: БГНЕС

Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел отвличането на общественото внимание от важните за деня теми. Това каза бившият служебен премиер Гълъб Донев, който коментира нападките на настоящият министър-председател Николай Денков и министри от кабинета към работата на служебното правителство.

„За тези два месеца редовното правителство се похвали с два законопроекта, които всъщност са разработени от служебното правителство. Всички останали законопроекти по Плана за възстановяване и устойчивост, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са внесени от служебното правителство“, подчерта Донев.

Още по темата
Гълъб Донев коментира част от теми, свързани с договорите за поддръжка на пътищата с Агенция „Пътна инфраструктура“, хеликоптерната помощ и бюджета, които бяха засегнати на днешната пресконференция на представители на правителството.

"Това са стари проблеми, които служебното правителство реши. Всичко това подлежи на контрол, но предполагам, че за всички тези въпроси ще има отговор от служебните министри", каза Донев, който присъства на поклонението пред бившия министър на труда и социалната политика Иван Нейков в столичния храм „Света София“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Денков е премиер на едно неистинско правителство. В този смисъл говоренето наизуст е разбираемо. Той беше превъзнасян като "световен учен" от един от най-големите популист-шарлатани в българската история - Кирил Петков. Същевременно маргинали и лъжци като Ристьо Лодкаря се превърнаха във фактори също чрез говорене наизуст.
121
0
 
0
 
! Отговори
Стар дедо преди 9 месеца
Ба си демокрацията след като вече не мога и да псувам
120
0
 
0
 
! Отговори
Бонго от Конго преди 9 месеца
Не харесвам нито Донев,нито Денков.Не ми давате никакъв шанс .*** до *** майно ле
119
3
 
7
 
! Отговори
циника денков преди 9 месеца
Не знм какъв трябва да си, за да изговориш тия неща, които изговори денков. Всички тия неща са лесно проверими и за петокласник. Не говоря за статии в нета, а за официална информация. Да си министър председател и да лъжеш публично, да предадеш толкова много хора, да си продадеш държавата... думи нямам. Гълъб Донев говори дипломатично, но тоя не заслужава дипломация. Това са национални предатели и изве*рги! Нещата, които причиниха на България за 2 месеца, за 20 години не са правени! ОСТАВКА!
118
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 9 месеца
Дърти инати маагарета...
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Любовният триъгълник Денков-Василев-Спецов може да даде жертви на домашно насилие.
116
6
 
5
 
! Отговори
Дон Кикот преди 9 месеца
На гълъба му опърлиха перушината и сега злобее.
115
8
 
10
 
! Отговори
Наистина преди 9 месеца
Не съм предполагал че гълъбите могат да говорят или гълъбът е издал смешен плач, не стана много ясно!
114
6
 
10
 
! Отговори
Н.Денков преди 9 месеца
е от комунистическите академици...............велика титла без покритие................с нулев принос в науката!!!
113
3
 
7
 
! Отговори
Академик преди 9 месеца
на запад няма.................това е една комунистическа отживелица..............академици има в РАН(руска академия на науките) и в БАН.................на запад хората стават професори и правят открития и правят наука на световно ниво..................а "академика" Денков е открил на баба си хвърчилото..............гола вода е , да сте чули да има реакция на негово име в химията или да е измислил някаква теория.............не..............не е открил нищо тоя академик!!
112
7
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 110 преди 9 месеца
Къде разбра, че е от най-добрите учени в света....................в единия процент...................хаха..............това са пълни манипулации и лъжи!!
111
6
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 110 преди 9 месеца
Аз имам докторат по химия, засега съм доцент..................но съм 100 пъти по-добър от тоя псевдоакадемик!!!Знам какви дисертации е написал и какви публикации.............един слаб и посредствен учен е Денков!!
110
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 110 - Къде е отразен тоя факт с присъствието му в 1% учени в света? Ако се броят за книги, имам учебници издадени и монография, но не бързам да ставам академик! :)
109
5
 
12
 
! Отговори
Н.Денков преди 9 месеца
слаб учен и слаб политик....................но най-лошото.....................него го управляват дистанционно от западните посолства, защото е слабохарактерен и послушен...........заклет русофоб и готов да праща оръжия на киевския режим..............изобщо голяма трагедия е тоя академик!!!
108
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Н.Денков Той е сред 1% учени в света.. Това е факт, признат от чужбина. А ти какви академични достижения имаш?? Издал ли си книга поне за да критикуваш?
107
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Генерали, професори и академици да иска човек у нас, с лопата да ги ринеш. Не останаха нормални хора в тая държава, все титуловани!
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен *** така я бяха изстреляли... че направо се взриви на пистата.
105
6
 
6
 
! Отговори
Н.Денков преди 9 месеца
като е голям учен....................какво е открил.................абсолютно нищо.................бил световноизвестен учен.....................хаха.................ще умра от смях................знам каква дисертация е написал и какви публикации има, един слаб учен е той, за мен на ниво доцент, даже за професор не става, пък за академик....................ужас.............голяма девалвация на титли в България, без покритие!!!
104
3
 
4
 
! Отговори
До Българин преди 9 месеца
То и бюджет не му беше работа да приема, ама ПП-тата и досега натякват, че служебния не приел бюджет. Вместо да работят, само реват от тия и ония, себе си не виждат, че се мотат като пилета в кълчища. Ама то е от голЕма компетентност.
103
3
 
7
 
! Отговори
Н.Денков преди 9 месеца
е един посредствен и слаб учен..................казвам го като химик, запознат съм с дисертацията и публикациите му...............гола вода е, работи в областта на колоидната химия..................но тия приказки, че бил в 1 % от най-добрите учени в света са пълни глупости, мен не могат да ме излъжат.............а титлата академик в България е голям смях, на Запад няма академици, там хората стават професори, правят открития и вземат Нобелови награди!!

Спонсорирани публикации