Макси рокли с флорални мотиви - кой модел да изберете?

Ето повече за тенденцията
30 юли 2023 20:00, Иванка Гъркова
7
Макси рокли с флорални мотиви - кой модел да изберете?
IStockphoto

Флорална макси рокля е едно от задължителните парчета за вашия летен гардероб. Ушита от ефирна материя, лека и удобна, тя пасва на жени с различни фигури. И става както за офиса, така и за вечерно излизане на плажа. Освен това се комбинира с актуалните за сезона аксесоари. 

Тейлър Суифт, Рийз Уидърспун, Приянка Чопра, графиня Софи, кралица летисия, са само част от световноизвестните звезди, които носят макси рокли този сезон. И така ни вдъхновяват за нови покупки.
 
Дълги рокли с квадратни деколтета, буфан ръкави или тънки презрамки, всички декорирани в прекрасни цветни шарки, са най-търсени из магазините. Повечето са в основните за лятото цветове като жълто, зелено, синьо, червено и други. Що се отнася до флоралните мотиви, повечето модели са с много ситни такива. Но има и доста модели, които са с по-големи цветя.
 
Флорални макси рокли - как да изберете вашата?
 
Тези рокли попадат както в графата ежедневни, така и в тази на елегантните. Ето защо може да ги комбинирате с обувки на висок ток, сандали на платформа или пък еспадрили. Освен това пасват както на мини кожена чанта, плетена кошница или пък по-голяма торба. 
 
Ето няколко модела, които заслужават вниманието ви това лято: 
 
Макси рокля тип прегърни ме 
 
Един модел, който става както за по-слаби, така и за по-едри дами. Кройката му е такава, че се завързва и има леки набори в долната част. Ушит от лека и ефирна материя, с красиви розови роз на черен фон, става както за блондинки, така и за брюнетки. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Комар с флорални мот преди 9 месеца
Изберете роклята с ръкави тип перде, с безобразно деколте и с цепките отстрани.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само флорални ли ? А мотиви с цветя няма ли ? Англичани.