Нокти на пластове - страхотна идея за пролетен маникюр

Поставете полукръгове в основата на нокътя
Обновена: 10 апр 2020 17:46 | 8 мар 2020 19:23, Иванка Гъркова
10
Нокти на пластове - страхотна идея за пролетен маникюр
Instagram

Лошото време навън предразполага мнозина да гушнат възглавницата и да си поспят сладко, но пък за други е идеалното време, в което с чаша кафе в ръка да разглеждат интересни неща в социалните мрежи. Сигурно си мислите, че това е губене на време, но грешите. Скоро идва пролетта, а с нея трябва да потърсим нови идеи за маникюр, които да изпробваме. 

Ровейки се из Instagram попаднахме на талантливата маникюристка Алисия Торело, която използва един от най-новите трендове в работата си – така нареченото „разделяне“ на нокътната плочка. А той е идеален за новия сезон, защото при него могат да се комбинират няколко тенденции и цветове в едно. 
 
Пролетта носи със себе си свежестта на цветята. А те притежават пъстри цветове, които трябва да използваме за декориране на ноктите. Тайната на най-новата мода в ноктите е редуването на няколко цвята един след друг. 
 
Ето няколко идеи, които може да използвате: 
 
I вариант
 
В своя профил в социалната мрежа Торело показва, че върху една съвсем семпла основа – от безцветен лак, може да се сложат червено, жълто, синьо, оранжево, бяло и още други нюанси така, че да не е твърде натрапчиво. В основата на нокътя тя поставя една по-голяма „луничка“ в един цвят, след това нанася по една тънка лента друг. Получава се полукръг от две части, който прави маникюра много нежен и подходящ за ежедневието на всяка жена. 
 
Още за маникюра на пластове четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Reo преди 4 години
А малко ум на пластове ако се натрупа, няма ли да е по-добре?
5
0
 
3
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 4 години
Скуката и комплексите какво ли не творят ?! Да им имам проблемите .
4
3
 
10
 
! Отговори
Някой знае ли? преди 4 години
Защо жените си лакират ноктите и си рисуват картинки?Аз например като мъж изобщо не намирам лакираните женски нокти за привлекателни.Даже обратното, действат ми леко отблъскващо защото ми казват че жената е обсебена от някаква мания по външния вид а това говори са несигурност. Лакираните нокти донякъде ми напомнят за силикона.За най привлекателни намирам естествено красивите жени. Тези който нямат нужда от силикони, гримове, лакове и мазилки. Тези ме впечатляват най много защото са рядкост.
3
1
 
3
 
! Отговори
Авер преди 4 години
Пролетеб! А кога ще има пролемен лак?
2
0
 
7
 
! Отговори
.. преди 4 години
Нова звезда наели да "пише" статии, пак неграмотна....
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако нямате гъбички с този лак ще изглежда така сякаш имате.