Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
С новите дейности може да се натъкнете на непредвидени затруднения, но за това пък ще успеете да довършите повечето започнати и изостанали или умишлено изоставени. В крайна сметка, ползата от работата ви ще е повече, отколкото сте предполагали.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Постарайте се да действате с обичайния си ритъм и да не прекалявате с почивките. Много е вероятно да станете обект на критика от колегите си или шефа. Със сигурност ще ви е неприятно, но преди да реагирате, помислете до колко е основателно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
По-млади или по-неопитни колеги или познати ще се нуждаят от съдействието ви. Не им отказвайте, но и не се заемайте с техните проблеми преди да сте свършили своята работа. Споделете опит и им дайте възможност да взимат самостоятелни решения.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да съчетаете служебните задължения с личните си задачи. Единственият начин да го направите е да действате така, че да не създавате съмнение в заетостта си. Ще избегнете възможността някой да ви прехвърли собствените си отговорности и ще си осигурите време за всичко, което лично ви интересува.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Част от заниманията ще ви затруднят не на шега. Лошото е, че ще се налага да поискате съдействие от хора, които не са ви особено приятни. Преодолейте гордостта си и споделете откровено какво ви е необходимо. Реакцията на събеседниците не само ще ви удиви, но и трайно ще промени мнението ви.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Придържайте се към принципите си за дейности, които можете да изпълните самостоятелно. При необходимост да се включите в екипна работа се въздържайте от излишни наставления, ако не сте на ръководна позиция. Ще си създадете неприятности.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Един от дните, които ще има с какво да запомните, защото с нито една от задачите, които сте си набелязали, няма да се справите от първия път. Реагирайте гъвкаво, вместо да инвестирате емоции. Опитвайки няколко варианта, ще натрупате полезен опит.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Спокоен ден, в който никой и нищо няма да ви кара да бързате, освен ако сами не решите да се „състезавате с времето“. Следвайте хода на събитията и ще получите всички желани резултати без особени усилия.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Професионалните дискусии ще се провеждат със широк кръг участници, пред които ще можете да изразите мнението и замислите си. Направете го смело. Ще спечелите внимание и ще си осигурите сътрудничество.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Част от предстоящите разговори ще са проблематични и не особено приятни. Заемете наблюдателна позиция. Изказвайте мнението си само когато се налага или, ако изрично ви попитат. От огромно значение е моментът, в който ще изложите най-убедителните си аргументи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Впечатлението ви никак няма да е погрешно, ако ви се стори, че буквално всички около вас се интересуват от мнението ви. Подобно дружелюбно отношение, разбира се, е приятно, но и малко деликатно. Търсете нестандартни и неангажиращи отговори на въпросите, за които не се чувствате подготвени, за да не попаднете в неприятна ситуация.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще успеете да отстраните от пътя си някой, който непрекъснато ви „слага прът в колелата“. Действайте последователно, обмислено и без да привличате вниманието. При необходимост от подкрепа ще я получите в точния момент от там, от където най-малко очаквате.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание