Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Върнете се към изоставеното. Ще установите подробности, които преди не сте забелязвали и ще ви хрумнат ефективни решения. Ако някой се е съмнявал в уменията ви, ще се убеди, че е било напразно.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
По благоприятно стечение на обстоятелството ще се сдобрите с някого, с когото сте в конфликт. От значение е да подхождате рационално, да не търсите вина, а точки на сближаване.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Напрегнат, но успешен ден. Ако искате наистина да постигнете набелязаното, постарайте се да не реагирате на провокации.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не споделяйте намеренията си, не обсъждайте тревогите и се въздържайте от сложни решения. Интуицията изпреварва логиката ви, но е много вероятно да ви ориентира към погрешни варианти.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Денят може да се окаже доста скучен, ако сами не си го разнообразите. Конфликтните ситуации в транспорта, магазините и други подобни с негативна характеристика не се броят. Помислете за някакво развлечение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Запознавайте се подробно със съдържанието на документите, които се налага да ползвате. Анализирайте смисъла на детайлите и не бързайте. Всеки опит да „изпреварите събитията“ ще завърши, ако не неуспешно, то поне неудовлетворително.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ограничете контактите само до хора, с които сте сигурни, че се разбирате без излишни обяснения. Разговорите със случайни събеседници може да ви огорчат и ядосат.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Дори да се наложи да се справите с някакви затруднения, окончателно постигнатите резултати ще са напълно удовлетворителни. От значение е да реагирате логично, а не спонтанно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Изненадваща покана за участие в съвместен проект ще ви ентусиазира. Ако сте сигурни в себе си, не се колебайте. Ще разполагате с подходящи условия за комбиниране на утвърдени с експериментални методи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Контактите ще са интензивни и ще променят първоначалните ви намерения. Поредица лични и делови срещи ще ви отклонят от изпълнението на рутинните задачи, но пък ще ви подскажат теми за размисъл и ще ви заредят с оптимистично настроение.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Крайните резултати ще са пряко свързани с оптималната лична организация. Откажете се от дейностите, в чието изпълнение не сте сигурни. Със сигурност ще измислите как да ги отложите за известно време.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не бъдете прекалено критични към чуждите грешки. И вие сте допускали такива, което ви е научило, че помощта е за предпочитане пред обвиненията.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Спонсорирано съдържание