Трикове, които ни правят да изглеждаме по-млади

Яжте повече бактерии
26 мар 2024 23:15, Михаела Лазарова
26
Трикове, които ни правят да изглеждаме по-млади
Снимка: Istock

Когато говорим за подмладяване на кожата на лицето, знаем, че сме опитали какво ли не. Козметика, добавки, процедури и искаме още работещи методи, които и да са достъпни, разбира се. Затова ви предлагаме още три лесни трика, с които да запазим младостта на лицето.

Правете упражнения за лице

Качествената козметика, пълноценният сън и разнообразното хранене са стълбовете за красива и сияйна кожа. Но с времето контурът започва да увисва, кожата се отпуска и е неизбежно нейното видимо състаряване. Това, което можем да направим, за да стегнем кожата и да подобрим тонуса ѝ, е да правим редовно упражнения за лице.

Достатъчно е да отделяме по 10-15 минути на ден, за да има видим ефект. Да не забравяме обаче, че ключът към успеха е в постоянството.

Тук може да видите някои упражнения по фейс йога, които подмладяват лицето.

Яжте повече бактерии

Ние сме това, което ядем и за да сме здрави, да преработваме по-лесно токсините, е препоръчително да ядем здравословни бактерии. Ако чревното ни здраве е компрометирано, храносмилателната система не функционира правилно или работи много бавно, това се отразява и на състоянието на кожата ни. За красота – да хапваме повече здравословни бактерии, които най-често откриваме в киселото мляко или ферментирали храни като комбуча, кисело зеле.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
за неспокойни моми преди 4 седмици
и скучаещи каки Правете креватни упражнения за бодро настроение и Яжте повече претеинови добавки за сияйно лице от щедри зрели господа
16
0
 
1
 
! Отговори
проверено и изпитано преди 1 месец
Аз примерно обръщам числата на годините си. Вместо да кажа, че съм на 72, казвам, че съм на 27 години. И всички много се чудят, че съм толкова млад.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баба Василка, а ако нямаме половинка...
14
0
 
1
 
! Отговори
Навитак преди 1 месец
Мише, поготвил съм ти голяма комбуча!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бъдете повече усмихнати!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубав ден!
11
2
 
11
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
И защо ви е нужно да изглеждате по млади!? Това е необходимо, когато сте още в размножителния период и да стане потомство! На много дърти години ака изглеждате прекрасно, вероятно е с цел да ви налетят и да Ви изтрещят! Долно поведение, Никакъв морал!
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Затова иганите и психодесните са толкова младолики - едните ядат бактерии, другите - мъжко мляко от посолството.
9
3
 
18
 
! Отговори
до Черна магия преди 1 месец
В магии вярват само много прости и невежи хора! Умните хора си живеят живота, ти прави магии като някой невежа и си мисли, че правиш нещо! Простите хора са злобни и завистливи, умните хора си живеят живота! Който зло мисли и зло прави, зло го застига! Покай се! Помоли Бог за прошка! Спаси се!
8
2
 
9
 
! Отговори
до Черна магия преди 1 месец
Черен африканец да се изреди на теб 100 пъти подред! Дано! Нека! Ще!
7
9
 
1
 
! Отговори
Черна магия за преди 1 месец
раздяла и нещастие в любовта. Любовта нося на Х и У, оттук насетне любовта им бавно като мъртвеца тук ще замира, чувствата им като него ще изстудяват, накрая ще се забравят, както мъртвеца тук са забравили и никога не ще се съберат и видят отново, както мъртвеца тук никой не може да върне! Вилиците се заравят в гроба.
6
7
 
12
 
! Отговори
Баба Василка преди 1 месец
Млади сте на 18-20 години! После правете и раждайте деца, а не отглеждайте кучета и котки, докато градите кариера! Мъжът носи парите, жените раждат деца и се грижат за дома! Така се е развивал света и така е нормално да бъде!
5
7
 
1
 
! Отговори
Черна магия преди 1 месец
любовна раздяла и нещастие в брака. Взимат се незабелязано от дома на семейството, което се желае нещастието им две вилици, задължително жертвите трябва да са се хранило с тях. Вилиците се скачват една в друга и се завързват с черен и червен конец. Носят се на гробището, желателно е това да се случва в диапазона след 00:00, когато черната енергия е най-активна. Търси се стар гроб , най-добре безименен. Слагат се вилиците върху него и се казва -
4
1
 
15
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Най-успешно е , като се родиш по-късно!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В тоалетната чиния е пълно с бактерии. Яжте ги, за да сте млади.
2
15
 
3
 
! Отговори
Черна магия за преди 1 месец
нещастие върху имота и живота. Взима се пепел от дърва, взима се кибрит, пръст от гроб, взима се и черен плат. Магията се прави през нощта в тъмна стая. На плата се поставя малко пепел, слагат се две клечки от кибрита, слага се и малко от пръста от гроб и се казват думите - В дома на семейство Х и У мощен пожар да стане, бурен огън да загори и вода да не може да го угаси, всички на пепел да станат, а ако оцелеят в гроба да идат! Вързопът с атрибутите се зашива и се потапя във вода.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като сложим щори на прозорците в колата само ще ни помогне да отнесем някоя глоба от КАТ.