Макрон показа мускули, сравниха го с Путин

Франция се обезпокои от последната фотосесия на президента
21 мар 2024 20:29, Нели Христова
269
Макрон показа мускули, сравниха го с Путин
Снимка: БГНЕС

Публикуването на официални снимки, показващи как Еманюел Макрон удря боксова круша, беше посрещнато със смесица от похвали и ужас във Франция, пише The Guardian.

Снимките на френския президент, публикувани в Instagram във вторник от официалния му фотограф Соазиг дьо ла Моасониере, са оцветени в мрачно черно и бяло и показват президента със стиснати зъби и изпъкнали бицепси докато тренира.

Потребителите в социалните мрежи скоро започнаха да го сравняват с Роки Балбоа, докато други се усъмниха в момента на снимките, тъй като Макрон призова Европа да засили отговора си за войната на Русия срещу Украйна. Някои казаха, че снимките показват как той се готви да се изправи срещу президента Владимир Путин, който също обича да показва мускули и силен дух на официални снавки.

Женското списание Femme Actuelle описа снимките по-ласкаво, пишейки, че те показват "съпруга на Бриджит Макрон" с "решителен поглед, сякаш иска да се бие с опонента си… Той изглежда удря толкова силно, че бицепсите му изскачат изпод неговата черна тениска."

Други коментатори изразиха ужас от изображенията. Френският депутат от Зелените Сандроне Русо публикува отново една от снимките с коментара "Какво поражение за прогресивизма. И каква бедност в политическата комуникация."

Пишейки в лявоцентристкия вестник Libération, Джонатан Буше-Петерсен каза, че снимките са "доста обезпокоителен комуникационен избор" и каза, че би било за предпочитане снимката наистина да е продукт на нахален потребител на социални медии, както той предполагаше първоначално.

Ерик Ансо, професор по история в Университета на Лотарингия, написа в X, че снимките са "част от нео-популистката мъжественост, която харесват някои лидери днес, като се започне с майстора на жанра (досега) Владимир Путин".

Путин е бил сниман да лови риба, да стреля и да язди по голи гърди, да играе хокей на лед, да побеждава опонентите си на джудо и да се вози в танкове и подводници.

Макрон предизвика възмущение и със снимка, на която се излежава на диван с разкопчана риза, разкриваща космати гърди по време на предизборната му кампания през 2022 г.

Брижит Макрон разкри миналата година в интервю за Paris Match, че президентът се боксира два пъти седмично и преди това е позирал с боксови ръкавици, за да популяризира упражненията преди Олимпийските игри в Париж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
3
 
2
 
! Отговори
Не е на добре преди 1 месец
Последният французин който показа мускули на расиушка се разполагаше една няколко месеца в Кремъл и накрая си тръгна непобеден от там щото няма с кой да се бие
166
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
путин е гей и русия няма бъдеще + русия няма бъдеще и путин е гей - да видим как бот програмата в олгиново ще нацвъка про руски + и -
165
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е какво му пука на Макрон от джудже. Франция е ядрена сила. Само на джуджета ще станат. Армията на Макрон не е от пияндурници.
164
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
москва доста от давна не е горяла и блатните шушумиги позабравиха какви нещасни мекадърници са трябва да се позапали от ново
163
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
продавам путин на трупно месо с опаковка от кожа *** олгин
162
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бета мъжоподобно си прави сладки снимчици с филтърчета за да изглежда лош ахахах ах аха хах
161
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма нищо по-смешно от това мека китка да се опитва да се прави на мъжкар.
160
1
 
14
 
! Отговори
Всеки преди 1 месец
Иска да прилича на силните.
159
1
 
12
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 месец
Макрон е Геронтофил обратното на Педофил ,Антоним ,и въпреки че не се наказва от закона мозъчните увреждания между двете са сходни.Антоними са и Путин и Макрон. Франция вече няма слуги,.ЕКОВАС се разпада. Нигер,Мали,Либерия ,Гана,Бенин си направиха превратите и минаха в Руската сфера на влияние .Нигер и Мали го отрязаха за урана и френските *** вече няма от къде да купуват гориво за централите .Затова толкова е превъртял .Путин го разчекна на всички фронтове ще го разчекне и в Украйна
158
8
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Аз не виждам нищо достойно за подигравка. Той поне има спортно тяло . Представям си обаче с какъв спорт биха ни впечатлили представителите на ромските партии във Франция-льо Пен,Земур,Бардела,Меленшон.
157
8
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
До Анонимен162 Друго си е да си Жуже 1,60 м.
156
1
 
8
 
! Отговори
Дилдо преди 1 месец
А жена му какво тренира? Как се забавлява?
155
2
 
12
 
! Отговори
Кои мускули бе преди 1 месец
Този обърнал хастара бил имал мускули ама в некой сън
154
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сравнили го с Путин? Това френско петленце? Хахахахахахахах
153
9
 
2
 
! Отговори
Е,бравос преди 1 месец
В Ростов, на онколог,застрашен от съкращение,е предложено да стане хигиенист в същата болница.В Саратов са удържали на всички лекари по 3 хил.рубли,а на останалия персонал по 1500 ,за поддръжка на специалната операция! Вече и законодателно руските деца ще могат да работят във вредни производства?! Хитлер гласува това на 4-ата година от войната,а Путин - още на втората :-))
152
3
 
20
 
! Отговори
Инфантилният гей преди 1 месец
Заради този емоционално нестабилен... като нищо ще ни изпратят ядрена бомба в ЕС
151
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Продажниците са готови да пращат войници, само да им бъде заповядано, да не забравяме, че точно Дивайло Свирчев и Кристо Диванов още в първия ден на войната заявиха от фейсбук профилите си, че сме длъжни на помогнем с всичко, вкл. войници.
150
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашите управници нали разправяха,че нямало да пращат войници в Украйна,а щяло да е в ЕС уж?Има ли вероятност сега по заповед на тоя болния Макарончо-Наполеончо и Тагаренко да са ги пратили за пушечно месо?
149
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В учебниците по психиатрия си има отделен раздел за болните,които си въобразяват,че са Наполеон.Макарона се е разболял.Възможно е от експерименталната ваксина срещу ковид да е получил тромб,кокто да го е ударил в мозъка и да е получил шизoфpeния.Пращайте го на заточение на някой остров както са направили с Наполеон преди да е подпалил ТСВ!
148
3
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Ох, на баба сладурчето!