Франция задържа двама българи с 200 кг хашиш

Двамата арестувани нашенци са на 39 и 53 години
Обновена: 12 апр 2016 16:34 | 12 апр 2016 16:14,
11
Франция задържа двама българи с 200 кг хашиш
Снимка: Reuters, архив

Френските митнически служби задържаха двама българи за притежание на 200 килограма канабис и хашиш, предаде канал France 3, цитиран от "Фокус".

На 6 април сутринта митничарите от Нарбон видели две еднакви коли да се движат заедно по пътя и са ги проверили при град Фиту.

В единия автомобил открити 194 килограма хашиш и 9 килограма канабис. При обиска на втората кола не е открито нищо, но шофьорът е задържан, тъй като е заподозрян за съучастничество.

Двамата българи са на 39 и 53 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е СЕГА.ЩЕ.ПОИЗГНИЯТ ЗА ТОЗИ ПРЕВОЗ СПОНСОРИРАН ОТ КАМИЛАРИ.
6
0
 
2
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Разбрахте ли, балъци? Преди да карате подир някой "сънародник" продължително, моля Ви , попитайте го какво вози! Ако е натоварен с дрога - свийте в първата в дясно. Готов съучастник сте по три причини: пътувате продължително след първата кола, български гражданин сте и сте ***! Те франсетата са тарикати - знаят какво правят ! И все пак - това 203 кГ хашиш+канабис, не е ли треволяк и не е ли доста обемисто като товар? Какви коли са имали юнаците -балканци? От къде са натоварили за Испания?
5
3
 
3
 
! Отговори
Хамбург преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯТрайчо си барай и не давай мнение,кенефар!Ближи немските нужници до припадък и си брой центовете,които ти остават щом си платиш наема,транспорта и храната!
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До гурбетчия или там както се казва на турски:Те франсетат отдавна не се занимават с дрога те се занимават с халифат и изнасилването на деца.Това им е манталитет.
3
10
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
До Анонимен " АБЕ НЕ СА БЪЛГАРИ БЕ , РОМИ СА ! БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАКИВА РАБОТИ ,ВСИЧКИ СА ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА " !
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Етноса...?
1
0
 
5
 
! Отговори
_|_ преди 8 години
200 килограма ДРОГА :D