Таки се ширил в палат на изкуствен остров в Дубай

В луксозния "Палм Джумейра" живеят изключително богати хора
23 май 2012 10:30,
85
Таки се ширил в палат на изкуствен остров в Дубай
Таки се ширил на широко в "Палм Джумейра". Снимки: dubaicity

Христофорос Аманатидис – Таки е заловен в луксозния комплекс "Палм Джумейра" в Дубай (изкуствен остров, на който живеят изключително богати хора).

Той е задържан в луксозно жилище, а не се е предал и не е бил с фалшив паспорт, обяви главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Още по темата

"Да се надяваме, че историята с Таки ще завърши със съдебен процес. Колегите от ВКС са в непрекъснат контакт с колегите от "Евроджъст" и ще трябва да изчакаме съдебните власти в Обединените арабски емирства да се произнесат", допълни той пред TV7.

Още през 2008 г. България издаде европейска заповед за арест на Таки, а в началото на юни 2009 г. прокуратурата му повдигна задочни обвинения, че заедно с Христо Вартерян-Ицо Исуса е създал и ръководил организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Според прокуратурата групата е разпространявала хероин и кокаин в София. Занимавала се е с грабежи и се е специализирала в наказателни акции.

Според разследващите хората на Таки са рязали уши и са чупили ръце и крака на некоректни длъжници и конкуренти.

Главният секретар Калин Георгиев коментира и задържането на Евелин Банев – Брендо, за когото има заповед за арест от Швейцария, където срещу него има повдигнато обвинение за трафик на кокаин в огромни размери. Става въпрос за пратка от 10 тона.

"Брендо досега е бил в сянка и за него само се нашепваха неща. Това е причината той до момента да е бил встрани от наказателните производства. Арестувахме го, защото можеше да избяга. Като цяло дейността му е била за търговия извън България, защото дрогата не е минавала през нашата територия", обяви още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Не всички имат твоето мислене. Има хора дето живеят дълго без да опитат нищо от живота, а има и хора които грабят от живота с двете ръце ...
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това за никой не е новина, не сме и очаквали да живее в някоя панелка в руско гето.
9
4
 
10
 
! Отговори
коко преди 11 години
ми като му е било разрешено ще се шири.я сега му дайте една килия 2 на 2 да видим колко ще му е широко.
8
4
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Господ бави но не забравя.На всеки престъпен бос ще му дойде реда.Палатите в Джумейра вървят по 5-6 млн$.Там хората са от мултимилионер нагоре, незнам тоя *** как се е намърдал там явно доста добре му е вървял бизнеса в БГ
7
1
 
6
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Много кинти направиха някои хора,а пък други ги гонят до дупка да им ги вземат!!! Предателите също са добре платени, тъй че или ги хващат или ги няма разни галеви,маргини,такевци,очи и др.!!!
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И каква е ползата от тези пари, след като така или иначе ще го гръмнат рано или късно. Тия "мафиоти" са е*аси *** *** - продават си живота за дрънкулки.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и кво ти пречи
4
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ще е в Палм Бобов Дол. Пожелавам му много да го дупят в затвора, така че като излезе да не се чува нищо като пръдне.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гладна кокошко не го мисли Таки
2
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Таки евала батко
1
5
 
26
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Хайде сега да се "пошири" в обща килия с дузина рецидивисти в Софийската пандела и да чака ред за да ходи по нужда в пластмарова кофа. Честити светли бъднини.