Таки се ширил в палат на изкуствен остров в Дубай

В луксозния "Палм Джумейра" живеят изключително богати хора
23 май 2012 10:30,
85
Таки се ширил в палат на изкуствен остров в Дубай
Таки се ширил на широко в "Палм Джумейра". Снимки: dubaicity

Христофорос Аманатидис – Таки е заловен в луксозния комплекс "Палм Джумейра" в Дубай (изкуствен остров, на който живеят изключително богати хора).

Той е задържан в луксозно жилище, а не се е предал и не е бил с фалшив паспорт, обяви главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Още по темата

"Да се надяваме, че историята с Таки ще завърши със съдебен процес. Колегите от ВКС са в непрекъснат контакт с колегите от "Евроджъст" и ще трябва да изчакаме съдебните власти в Обединените арабски емирства да се произнесат", допълни той пред TV7.

Още през 2008 г. България издаде европейска заповед за арест на Таки, а в началото на юни 2009 г. прокуратурата му повдигна задочни обвинения, че заедно с Христо Вартерян-Ицо Исуса е създал и ръководил организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Според прокуратурата групата е разпространявала хероин и кокаин в София. Занимавала се е с грабежи и се е специализирала в наказателни акции.

Според разследващите хората на Таки са рязали уши и са чупили ръце и крака на некоректни длъжници и конкуренти.

Главният секретар Калин Георгиев коментира и задържането на Евелин Банев – Брендо, за когото има заповед за арест от Швейцария, където срещу него има повдигнато обвинение за трафик на кокаин в огромни размери. Става въпрос за пратка от 10 тона.

"Брендо досега е бил в сянка и за него само се нашепваха неща. Това е причината той до момента да е бил встрани от наказателните производства. Арестувахме го, защото можеше да избяга. Като цяло дейността му е била за търговия извън България, защото дрогата не е минавала през нашата територия", обяви още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
време е тоз *** Таки да бъде осъден...
30
0
 
22
 
! Отговори
АНгел до 26 преди 11 години
И мен са ме банвали поне 50 пъти.Като напиша нещо от рода,текстовете са ви пълни с правописни грешки или че новината е политическа поръчка и ме банват.Ама това само показва крайния непрофесионализъм на служителите в сайта.Което понякога ме кара да се замисля защо въобще влизам тук.Май май само заради лафа който става с другите драскачи
29
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Галевите къде отпочиват?
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брендо го арестували щото един милиционер чул на женския пазар една жена да казва че чула от някой в тролея че Бредо продавал нещо някъде в Швеция ли било или Швейцарияне разбрала добре.
27
1
 
13
 
! Отговори
прасчо до GOMOR преди 11 години
Те ли не знаят....теееееееееее ли.Интересно ми е,ако швейцарците не го бяха поискали с червената бюлетина,кога наш'те щяха да го потърсят...ей тъй за протокола само
26
0
 
9
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Палатите в листата на палмата са скъпи но има апартаменти в АпартХотелите които струват по 100-200 хил. евра в зависимост от квадратурата.Много хора могат да си го позволят.Таки ли да не може.Сега като удари кризата цените се паднаха с 30 % и за 80 000 Евра ще си намериш двустайно на палмата
25
8
 
0
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
26-смешно ли става....май ДА !
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Арестувахме го, защото можеше да избяга. Като цяло дейността му е била за търговия извън България, защото дрогата не е минавала през нашата територия", обяви още Георгиев.":-)))))))))
23
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
23Не е иситна колко си празноглав но като се има предвид произхода(националноста) ти е разбираемо..Представете си бг учители и лекари разпускат в компанията Шумахер,Абрамович и Наоми Кембъл............ХА-ХА-ХА.***!
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много поздрави на админа ще те спомена в завещанието си !Поради нарушение на правилата на сайта нямате право да публикувате коментари.
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ще му нванете опинците!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до аМИНИСТРАТОРАЗащо ми изтри поста бе селски ***?!
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със сигурност в този курорт няма да открият сред почиващите някой български учител,лекар или инженер.Само лица(***) от новия псевдоелит на нацията.
18
3
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
някой веднага да алармира БХК за полицейския произвол среу човечеца!
17
0
 
13
 
! Отговори
GOMOR преди 11 години
До прасчоЦирка продължава. Всички знаели само Цецо и МВР не знаят, съвсем на *** ни правят.Най-добре да не се правят на ощипани девици а не с тия тапашки новини, ширил се в лукс, те кво исгат в землянка ли да живее.Брендо бил такъв, Таки онакъв, айде докажете де. Само приказки!
16
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите са уникално глупави и още толкова уникално страхливи същества.За тях да мизеруваш 100 години си е живот от класа.А тези с многото пари от вестниците не ги мислете.1 година от техният живот се равнява на 1000 от вашия.
15
2
 
4
 
! Отговори
Дани преди 11 години
На Таки Маки няма да му се размине. Ще го боцкат яко.
14
12
 
11
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Много злобни мишлета виждам тука,струва ми се,че всеки от вас (които църкате) би искал да бъде на негово място,ама не ви стиска....топки трябва....!!!!!
13
0
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Доста е смел да се крие там.През лятото страшно много българи посещават хотел Атлантис който е на острова и ми е интересно как никои него е разпознал
12
0
 
23
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
"Брендо досега е бил в сянка и за него само се нашепваха неща" Като например,че уби зет си,майка му,че хотелите му в София,Лозенец са изградени с много,много пари.....Баси и нашепването,то крещи бре.Не нашепва.Всички знаят кой е Брендо и с какво се занимава............'нашепвало'..дрън-дрън