Петрол ще ползва мрежата на МобилТел за виртуалния си мобилен оператор

Компанията се насочва към потребителски слоеве с по-ниски доходи като студенти и пенсионери
20 окт 2008 11:05, Десислава Попова
7
Петрол ще ползва мрежата на МобилТел за виртуалния си мобилен оператор
Снимка: БГНЕС

Петрол АД ще ползва мрежата на МобилТел АД за виртуалния си мобилен оператор, стана ясно на пресконференция днес.

В петък от дистрибутора на горива съобщиха, че до броени дни ще стартират в цялата страна мобилен оператор, наречен Petrol Mobile.

Услугата представлява предплатен пакет, който ще се ползва само за пренос на глас (разговори) и кратки текстови съобщения (SMS) без допълнителни услуги като MMS, достъп до интернет и др.

Това е така, защото компанията се насочва към потребителски слоеве с по-ниски доходи, като например студенти и пенсионери.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
К. преди 15 години
"Мобилтел е по-старо от М-тел и двете са съвсем различни компании. "Евалла, уникална глупост... Мобилтел (ЕООД) е наименованието на компанията, М-Тел е търговската марка на Мобилтел. Какви отделни компании те преследват?!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мобилтел е по-старо от М-тел и двете са съвсем различни компании. Мобилтел имат установена мрежа, на която Петрол ще ползва услугите. Цените им май са обявени, и ще бъдат с около 10% по-евтини от останалите оператори. Имам предвид разговорите между Петрол с другите оператори ще е с 10% по-евтин, отколкото цената на останалите оператори към Петрол.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
prane na kinti,ne se li se6tate....Oba4e neka ima -ot tova pe4eliat naistina potrebitelite
3
0
 
0
 
! Отговори
маркети4нг специалис преди 15 години
От маркетингова гледна точка Петрол правят уникална глупост:1) дори да правят мобилен оператор, не трябва да носи името Петрол, защото предизвиква съвсем други асоциации2) Ако целевата група са най-бедните слоеве от населението, бензиностанциите са последното място, където такъв продукт може да бъде продаван3) Не виждам как Петрол ще пуснат по-ниски цени от Мтел, след като ползват тяхната мрежа!?!?
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека да видим първо цените.А че на бензиностанциите ходят само богати хора-това не е верно.Всички знаят че 90% от населението имат коли...и бедни и богати.Нека да видим цената-пък после ще спорим.
1
0
 
0
 
! Отговори
OMV преди 15 години
На мен ми е много интересно как едновремено се насочват към "към потребителски слоеве с по-ниски доходи, като например студенти и пенсионери." и едновремено с това ще продават картите си (пакети) по бензиностанциите т.е там където ходят хора с коли (пари). По голяма глупост не бях чел скоро