Скандинавският убиец на MTV изхвърли телевизия Веселина

The Voice се излъчва от 2 години в Швеция, Норвегия, Финландия и Дания и е основен конкурент на MTV
10 ное 2006 15:25, Десислава Попова
Скандинавският убиец на MTV изхвърли телевизия Веселина
Антоанета Арсова, управляващ директор на дейностите на SBS в България. Снимка: Investor.bg
Eвропейската медийна група SBS Broadcasting стартира днес в България нов музикален канал - The Voice TV, който ще се излъчва на мястото на телевизия Веселина.

„The Voice се излъчва вече 2 години в Швеция, Норвегия, Финландия и Дания, като за този кратък период се превърна в основен конкурент на MTV. България е първата страна на Балканите, в която стартира каналът“, обяви на пресконференция Антоанета Арсова, управляващ директор на дейностите на SBS в България.

Основната разлика и основното преимущество пред MTV според Арсова е фактът, че каналът ще общува със зрителите си у нас на български – с български водещи, графика и реклами на български език. Няма да правим никакъв компромис с качеството, то ще бъда такова, каквото е в останалите четири страни, добави Арсова.

В 24-часовата програма на новия канал ще звучат основно денс, R'n'B и поп музика. Няма да има непознати имена или клипове, освен бъдещи хитове, поясни Катерина Чонова, музикален директор на The Voice. Ще се пуска и българска музика, стига да отговаря на критериите за качество, които бяха запазени в тайна.


Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание