Нетаняху: Продължаваме офанзивата срещу "Хамас", включително в Рафах

Това е последната крепост на терористите, каза той
7 мар 2024 22:29, Анисия Иванова
26
Нетаняху: Продължаваме офанзивата срещу "Хамас", включително в Рафах
Снимка: БГНЕС

Израел ще продължи офанзивата си срещу „Хамас“, включително в град Рафах в южната част на ивицата Газа, въпреки нарастващия международен натиск, каза днес премиерът Бенямин Нетаняху, цитиран от Ройтерс.

"Има международен натиск и той се увеличава, но особено когато международният натиск нараства, трябва да останем единни, да останем заедно срещу опитите за спиране на войната“, заяви той.

Израелските въоръжени сили ще продължат с действията срещу „Хамас“ на цялата територия на ивицата Газа, "включително в Рафах - последната крепост на „Хамас“, даде да се разбере Нетанхяу.

"Който ни казва да не се бием в Рафах, ни казва да загубим войната, а това няма да се случи", добави израелският премиер, съоббщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: ХамасГазаИзраел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Българинъ преди 2 месеца
Хамас непровокирано и зверски нападнаха Израел, клаха, гориха, изнасилиха и се гавриха с бебета, деца, жени и старци. Израел няма и не бива да спира до тоталното военно и политическо унищожение на Хамас, включително и Рафах, откъдето влиза оръжието им и откъдето бягат "лидерите" им. Гордо до Израел в справедливата му борба с терора.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Давайте..карайте ги до крак! :) И следващият път пак да си сложат камери на главата арабските пплъъхове,когато решат да се забавляват със спящи жени и деца!Ама като дойдат мъжете с оръжията,скимтите като долни леви ппедалли!Няма прошка този път-2 века ще помните 7.10.2023г.!!Така се прави,не като руснаците-с ръкавици!
14
2
 
3
 
! Отговори
българина преди 2 месеца
Бог ще ви оправи вас....както оправяте нас .....
13
10
 
7
 
! Отговори
Дядката преди 2 месеца
Тоя кръвожадни евреин не се награби на чужда земя ,не се налока с палестинска кръв! Когато дойде на власт първом се захваща с война !
12
7
 
7
 
! Отговори
Йотова преди 2 месеца
За разлика от Холокоста, който е фалшив и измислен, Газакоста е истинси и реален и разкри пред читавия свят, що за хора са евреите.
11
8
 
8
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
Поклон пред вашата смелост и решителност,братя юдии!На света показахте как трябва да се постъпва с мюсюлманските терористи!Те нямат право на живот.В историята на чомечеството не е имало такова и-з-.р.-о-д.-,с--к-о племе,като диваците от областа па-лести-ни--я.Разстрелваха и клаха еврейчета даца,момичета стари хора.Сега ще си понесат заслуженото отмъщение.И то е богоугодно.Из-в-ерга не трябва да мърси нормалния човешки свят.Не изпитвам и капка жал към палестинците.
10
6
 
5
 
! Отговори
ЗОРО преди 2 месеца
Исрел не е победил Хамас в нито една част на Газа - нито в гр. Газа на север, нито в централната част, Хан Юнис - там Меркавите и булдозерите горят доста добре! Пита се тогава, защо този фашист Хитленяху толкова яростно напъва да бомби в Рафах, където е притиснал почти цялото население на газо буквално до бетонните ограждения и морето. Очевидно целта е вендета и саморазправа срещу цивилното население!
9
8
 
4
 
! Отговори
Руси преди 2 месеца
Този ще бъде убит с камъни смело !
8
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Идва скоро истинския холокост за презряното племе на дявола и новата обетована земя на ж****довете ще е Аушвиц.
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Османските арапи-мyслемци избивали почти 5 века българи да си понесат последствията!
6
9
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 месеца
Безплодната синагога /както я нарича Нострадамус/ се пързаля към небитието.
5
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Децата в Газа гладуват заради този kacaпин. В ада мястото му е резервирано. Шекелите и доларите няма да му откупят гнилата душа от пъкъла.
4
6
 
13
 
! Отговори
Моше Даян преди 2 месеца
УДРИИИ.!.
3
22
 
9
 
! Отговори
Браво! преди 2 месеца
Мачкай мръсните арабета. Живо арабче не трябва да остане.
2
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Международният натиск трябва да бъде и в посока на това за този човек да бъде издадена заповед за арест от Международният Наказателен Съд.
1
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гадния Нетаняху трябва да бъде съден за геноцида!