Вучич: Ще има съвпадение на атаки в Косово и Украйна

Той се представя като Зеленски, новият албански лидер, който ще обедини всички албански земи
2 юли 2023 18:50, Йоана Цонева
82
Вучич: Ще има съвпадение на атаки в Косово и Украйна
Снимка: БГНЕС

Албин Курти планира да организира нова атака срещу сърбите по същото време, когато Киев започне нова атака в контранастъплението, което може да се проведе преди срещата на върха на НАТО във Вилнюс на 11-12 юли. Това съобщи сръбският президент Александър Вучич.

"Сега очаквам голяма настъпателна операция от Украйна в две посоки – едната в посока Бахмут, а другата, много по-значима – в посока Енергодар и Мелитопол. Мисля, че те имат няколко дузини бригади. Не казвам, че подкрепям някого, просто мисля, че това ще се случи. Разбира се, с огромни жертви", каза Вучич по TV Prva, цитиран от БГНЕС.

"Когато това започне, ще видите настъпателна операция на Курти в Косово. Страхувам се, че терорът ще стане още по-силен. Той се представя като Зеленски, новият албански лидер, който ще обедини всички албански земи", каза Вучич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В петък по Панорама водещия Бойко Василев правеше интревю с американския посланник .В това интервю Василев със сервилна наведена поза зададе още по сервилен въпрос към Кенет Мъртън и го запита дали третата политическа сила в парламента имайки предвид Възраждане е заслужила някакъв интерес пт посолството на САЩ .Отговора който получи това влечуго водещия от посланник Мъртън беше следния: Лидера на Възраждане е човек който обича България и е много ревностен в идейтв които изповядва.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
продажници са сърбите продажници
5
4
 
17
 
! Отговори
Сядай си на мястото преди 10 месеца
Този динггил вместо да говори врели-некипели да си види рейтинга и че сърбите не го искат. Затова постоянно ръчка осите и се мъчи да направи беля я в Косово, я в Босна. Косово е населено на 99% с албанци и никога няма да е сръбско. Или да го разбере и забрави или да се готви да яде шамари и от курти, и от Европа и от Щатите. Руснаците имат предостатъчно грижи за да подкрепят. Ще го свалят самите сърби. Ако курти е зеленски, нали динггила се сеща него с кого го отъждествяваме? Много тпп србин.
4
1
 
10
 
! Отговори
Както си тръгнал преди 10 месеца
Ще има съвпадение.........на подведените под отговорност за насърчване на война и разпалване на омраза.Ще има съвпадение на номерата на килиите в Хага.В освободента от Путин ще настанят тебе Вучич, хитрата сврака с двата крака!
3
5
 
19
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Сърби има до Войводина, след това са унгарци! В Косово има изкуствено заселени сърби, които трябва да освободят земите на албанците! Вучич да спре да тормози българите в Западните покрайнини, за да не си разделим Сърбия с албанците!
2
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А ,в Украйна до в момента Контранъстапление е Пълен Провал! Руснаците гърмят всичко живо що " мърда" на хоризонта! Укрите спряха за пореден Път " Контранастъплението " си! И даже Зеленски Призна,че това било по план на " НАТО и САЩ"! Демек си изтри ръцете с тях! Тоест,това " контранастъпление" не е Украинско!-:) Виж за Сърбия,не знаем какво всъщност се случва там!
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Естествено... Нали кукловода е един и същ...