Вучич: Ще има съвпадение на атаки в Косово и Украйна

Той се представя като Зеленски, новият албански лидер, който ще обедини всички албански земи
2 юли 2023 18:50, Йоана Цонева
82
Вучич: Ще има съвпадение на атаки в Косово и Украйна
Снимка: БГНЕС

Албин Курти планира да организира нова атака срещу сърбите по същото време, когато Киев започне нова атака в контранастъплението, което може да се проведе преди срещата на върха на НАТО във Вилнюс на 11-12 юли. Това съобщи сръбският президент Александър Вучич.

"Сега очаквам голяма настъпателна операция от Украйна в две посоки – едната в посока Бахмут, а другата, много по-значима – в посока Енергодар и Мелитопол. Мисля, че те имат няколко дузини бригади. Не казвам, че подкрепям някого, просто мисля, че това ще се случи. Разбира се, с огромни жертви", каза Вучич по TV Prva, цитиран от БГНЕС.

"Когато това започне, ще видите настъпателна операция на Курти в Косово. Страхувам се, че терорът ще стане още по-силен. Той се представя като Зеленски, новият албански лидер, който ще обедини всички албански земи", каза Вучич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"когато наместо благодарност и приятелство се отговаря с агресия, неонацизъм и геноцид" --- Тия "агресия, неоназицъм, геноцид", ала-бала, това са същите подобни глупости както едно време Тони Блеър излъга, за да предизвика нахлуването в Ирак и последвалата война там.
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"еми документи могат да се подписват по всяко време, русия подписвала ли е закон че не може да подписва закон който отменя или се противопоставя на предишен закон" --- Моли се Господ да не те кълне да си вземеш къща с последните си пари и след 1 седмица да те изритат от нея, само защото тоя който ти я продал е с по-големи мускули от твоите и хем да ти вземе парите, хем къщата и да ти каже "Оправяй се!"
25
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 31 преди 10 месеца
Глупости говориш!!
24
8
 
7
 
! Отговори
България преди 10 месеца
има много врагове:1.Турция2.Гърция3.Англия4.ФранцияСписъкът може да се продължи!!!Бог да пази България!!!
23
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 29 преди 10 месеца
България над всичко...................няма да отстъпим и един сантиметър българска територия на никого!!!
22
1
 
1
 
! Отговори
България преди 10 месеца
вече има нов съсед......................Велика Албания.......................Македония не е никаква държава...................само крадат българска история тия дебели дървени глави................но ще ядат боя и ще видят ЕС през крив макарон!!!!!
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Утре, когато от северна македония кажат, че пиринско е тяхно и си го искат, тогава да ви видя патрЕотЕтЕ къде ще се изселите? Ердоган иска Тракия, Румъния - Добруджа... Къде ще ви е най- сигурно? Може би там, където има стабилен интернет за да можете да громите врага?
20
0
 
4
 
! Отговори
Хашим Тачи преди 10 месеца
Змията..............един мафиот и търговец на човешки органи, наркотици и оръжия спа с една дърта вещица Мадлин Олбрайт и тя лобира да бъде признато Косово като държава................но само от 50 % от държавите в света признават Косово!!Още ли защитавате албанските мафиоти???Добър вечер, селяни прости!!!
19
1
 
4
 
! Отговори
gogo преди 10 месеца
Сори, не че нещо, ама това е тъпо изказване на Вучич. Той какво по точно би искал или очаква да се случи, къде го сърби? Твърде много иносказателност, намеци и нюанси. Кажи си бе Вучич, та да ти олекне
18
5
 
9
 
! Отговори
??? преди 10 месеца
Косово може да се отдели от Сърбия, а ДНР и ЛНР не могат да се отделят от Украйна, така ли???Докога с двойните стандарти, докога?????
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вичи ,а защо Коспво е заплашен от санкции на Запада ,ако не промени политиката си в северно Косово?
16
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сърбите веднъж вече ядоха бой от САЩ и НАТО, пак ли искат?
15
11
 
17
 
! Отговори
До 27 преди 10 месеца
До Анонимен27Незаконно означава точно това - незаконно. И бъди по-точен в твърденията си. Крим е подарен на Украйна от СССР и забележи Русия, като една от републиките в състава му, няма никакви възражения срещу това тогава, както и в продължение на повече от 60 години след това. Освен това през 1994г. подписва документ, че признава Украйна в съществуващите й граници към 1991г. Та това се нарича незаконно и няма как да бъде наречено дтугояче.
14
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Нещо не можем да схванем паралелите на Вучич между Зеленски и Курти. Курти, според Вучич, иска да обедени всички албански земи, а Зеленски кои земи иска да обединява. Доколко знаем иска да върне незаконно анексираните територии, което е съвсем различно нещо.
13
3
 
9
 
! Отговори
до 23 преди 10 месеца
Белград е български град до сравнително скоро - 17ти век. През цялото средновековие е наричан Алба Булгарика, и това не е някаква тайна.
12
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пълен нонсенс да сравнява Курти и Зеленски. Много лошо изказване. Вучич, кой тероризира Украйна !!!
11
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 21 *Щом Путин има комплекс според тебе на ниския мъж,то тогава укропския еврейски нашмъркан наркоман имс комплекс на смачкан кърлеж на тротоара
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Путин има комплекса на ниския мъж
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Посланника на САЩ каза това за лидера на Възраждане Костадин Костадинов,защото той като представител на една от 3те велики суперсили уважава силните и смелите лидери във всяко обществп,в случая тук в България,затова казва това посланника ,защото знае що за жалки и продажни влечуги са тези от ППДБ-ЛГБТ ,ГЕРБ,ДПС и БСП които всекидневно ходят да му се кланят и лижат г*за.Всеки господар презира слугите и лакейте си .Те за нега са само обслужващ персонал който е нает за да свърши мръсната работа
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
13 Посланникът е дипломат и като такъв, не е длъжен винаги да казва истината.