Тези зодии изнасят най-хубавите речи на сватби

Вижте кои са те
22 май 2024 13:10, Ивета Иванова
4
Тези зодии изнасят най-хубавите речи на сватби
Снимка: iStock/Igor Radchenko

Тези зодии наистина са сладкодумни. Те умеят да си служат добре с думите, романтици са, оратори, знаят какво да кажат на вълнуващи събития и обожават да говорят на сватби. Техните речи трогват и разчувстват всички. Ето кои изнасят най-хубавите речи на сватби, според "Bustle".

Рак
 
Сред най-големите романтици са, така че - не е изненада, че са в този списък. Раците са чувствителни, емоционални, уязвими, копнеят за любов, тя е най-важното нещо за тях, много са мили и дружелюбни. Ако ще изнасят реч на сватба, задължително си пригответе носни кърпички. Те ще се потопят в спомените, ще разкажат истории, които предизвикат усмивки, но и сълзи от вълнение и радост, ще вкарат нотка на носталгия, ще са мили и романтични, ще омаят всички с думите си. Може да цитират стихотворение или текст на любовна песен и така още повече да разчувстват. Самите те може също да се разплачат. Ще кажат невероятно силни думи за приятеля, който се жени и ще трогнат гостите. Искрени са, емпати и думите им наистина въздействат. Речта им е незабравима.
 
Близнаци
 
Те не са познати като най-големите романтици или прекалено чувствителни зодии, но пък са много сладкодумни, общителни, артистични, сравнявани с комици. Близнаците знаят точно какво да кажат, точно в кой момент да го кажат и да очароват с речта си на сватбата. Служат си с думите, сякаш без усилие, но по невероятен начин. Вплитат хумор, сарказъм, но предават и много важни послания, без да са прекалено сантиментали. Истински майстори оратори са. Тостовете им са като смесица от реч и комедийно шоу. Просто имат артистичен талант, разсмиват, имитират добре и т.н. Може да включат презентация, колаж от снимки, подходяща песен или мелодия, така правят нещата по-весели и интересни. А и разказват подходящи вицове. Заразяват с енергията си, правят гостите част от речта и печелят вниманието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Сезонът на Близнаците - какво да очакват зодиите?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
е стига де преди 4 седмици
то бива бива измишльотини
3
0
 
4
 
! Отговори
Тези моми преди 4 седмици
като на снимката изнасят най-хубавите програми на добре облечени зрели господа
2
0
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 4 седмици
Смисъл да разбирам, че някой прави специални проучвания по сватби. Анкети между хората, коя реч им е харесвала и после питат произнеслия, от коя зодия е. Иначе това, което сте написали е върха на п.....ята
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аз съм зодия Везни и не съм в състояние да изнеса каквато и да е реч на сватба, хубава или лоша. Благодаря за вниманието!