Четири причини винаги да се влюбвате в неподходящия

Вие сте прекалено импулсивни
14 апр 2024 23:00, Михаела Лазарова
35
Четири причини винаги да се влюбвате в неподходящия
Снимка: Istock

Любовта безспорно е едно от най-красивите чувства и едва ли има човек, който да не желае да обича и да бъде обичан. Но сляпото ѝ преследване може да се превърне в самоцел и да ви накара да проектирате черти на характера в определени хора, които всъщност не ги притежават. Защо често пъти имате чувството, че сами попадате в капан и се влюбвате в неподходящия? Ето и няколко възможни отговора:

Не се обичате достатъчно

Ако вие не обичате себе си, никой друг няма да го направи вместо вас. Освен ако не се обичате и не се приемете такива, каквито сте, никога няма да получите любовта, на която се надявате. Трябва да се опитате да се изправите пред демоните си и да излекувате емоционалните си рани. В противен случай не можете да се надявате да обичате някого по правилния начин. Когато сте емоционално наранени и се страхувате да се изправите срещу болката си, вие всъщност я влошавате.

Избягването на болката ви или погребването ѝ никога няма да ви накара да се почувствате по-добре. Напротив – вие ще продължите да се влюбвате в грешните хора, защото разчитате на тях, за да се чувствате по-добре. Надявате се, че те ще ви дадат любовта, която не сте в състояние да си дадете. Но любовта не работи така. Първо трябва да обичате и уважавате себе си, за да може някой друг да почувства същото към вас. Само тогава ще получите любовта, която сте търсили цял живот.

Вие сте прекалено импулсивни

Оглеждате се и виждате всички в стабилни връзки или бракове. Всички те изглеждат толкова щастливи и късметлии, че се имат един друг, а любовта, която споделят, ви кара да искате и вие да имате това в живота си. Въпреки че се радвате за тях, това понякога ви кара да се чувствате самотни и необичани. Това ви тласка да се втурвате във връзки с хора, които може да не търсят нищо сериозно, но вашата импулсивност ви пречи да видите истината. Тъй като търсите любов, в крайна сметка си падате по грешните хора.

Любовта никога не може да бъде прибързана, нито може да бъде насилена. Трябва да сте търпеливи, ако искате истинска любов в живота си. Любовта ще дойде при вас, когато сте готови. И най-важното, ще дойде при вас, когато най-малко очаквате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Във всички страни, в които са дадени "права" на жените има упадък - морален, икономически, демографски и тн. Така е от римската империя насам.
20
0
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 2 седмици
Няма 100 хил евра, а вие не знаете, дори да живеете до оня години наред. После му показвате правия път. Историята е на 1 приятел.
19
0
 
1
 
! Отговори
KOTKATA преди 2 седмици
В заглавието са 4, в "статията" са 2 - загубена работа! Ще ви блокирам, че да не би друг път случайно пак да попадна на такава дивотия!
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
5. Прекалено много обичате парите и скъпите подаръци.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 23 zdrasti
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Te na vremeto nekoi se zanimavaha sas takiva magi i na kraya platina mnogo mnogo skapo da ne kazvam slucai cempje da se poznayat
15
1
 
2
 
! Отговори
.... преди 2 седмици
До До 12, 18, 19 ....tova drug vid mantra li e ? i nakraia kotencata .....
14
3
 
3
 
! Отговори
До 12, 18, 19 преди 2 седмици
До майстора на черни магии - Все пропускаш най-важното. За да е резултатна магията, докато я правиш, трябва да кукуригаш звънко като петел. Три пъти кукуригнеш, веднъж пръднеш, после пак три пъти кукуригнеш, още веднъж пръднеш, ама много силно. И докато се напъваш да пръднеш много силно, внимавай да не направиш нещо друго, защото тогава ще изкукуригаш хептен. Хайде, бягай да нахраниш котките!
13
3
 
2
 
! Отговори
.... преди 2 седмици
Не коментирам
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Приятни сънища!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Други не ви интересуват!
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
...търсите с по-изпъкнали вени?
9
2
 
7
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 2 седмици
Никак не е случайно,че убавите ябълки прасетата ги ядат!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
... пак потегляш с голяма скорост заднешком със скейтборда, като внимаваш да не се преметнеш и пееш колкото ти глас държи онази ария от "Кармен". Задължително трябва по този начин да обиколиш РПУ-то три пъти. Колкото повече прозорци светнат по това време и колкото повече хора започнат да те замерят с подръчни предмети, толкова по-сигурно е, че магията ще е успешна. Ако обаче старшините успеят да те хванат, не се ядосвай. С автомобил ще те откарат до едно много весело медицинско заведение, ...
7
3
 
3
 
! Отговори
До черномагьосника преди 2 седмици
Пропускаш важен момент. За да е успешна магията, след като събереш праха в чантичка, преди да го занесеш в набелязания дом, трябва да обиколиш с него сградата на най-близкото РПУ в 2.00 ч. през нощта, придвижвайки се заднешком на скейтборд и пеейки арията на Тореадора от операта "Кармен". Когато те подгонят старшините, трябва да спреш, да ги погледнеш с премрежен поглед и да запееш "Капки дъждовни ръмят, Намико те чака, любими!" И точно преди да те докопа старшината, пак потегляш със ...
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Точно младите момичета и жени се влюбват в батки, позьори, бабаити, калпазани - "Карай бясно на червено, направи за мене нещо откачено." Защото възпитаните и интелигентни момчета "били задръстени, скучни, няма какво да се говори с тях, не могат да разпърхат пеперудите в корема, мечтая си за силна, разтърсваща любов." Сетне не се чудете защо масово има домашно насилие и повече разводи, отколкото сватби. И да видите как "лесно" тогава се намира истинската любов, след като вече има и дете/деца.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Харесвате лошите момчета, а през това време свестните мъже привършват заети от други жени
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А мъжете по какви причини се влюбват в неподходящи момичета?
3
2
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 2 седмици
Има и пета причина, "В безрибието и ракът е риба!"
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само най-неумните си въобразяват, че вече порасналото момче или зрелият мъж ще се промени само защото тя го е харесала и се старае да го променя. Такива жени ги чака горчиво разочарование.