Хитове в маникюра за пролетта

Ето кое ще е модерно
21 мар 2024 16:45, Ивета Иванова
1
Хитове в маникюра за пролетта
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Пролетта вече е тук! Не е изненада, че с новия сезон на хоризонта се задават и нови тенденции. Маникюрите са любима и важна част от визията на много дами. На какви нокти да заложите през пролетния сезон и с кое ще изглеждате наистина свежо? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Балетни нокти
 
Балетната мода е хит от 2022 г. и е много подходяща именно за пролетта. Тя се пренася върху маникюрите. Това значи да си направите наистина семпъл, изчистен и елегантен маникюр - като визията на балерините. Най-добре е ноктите да са в светлорозово или цвят пепел от рози. Така сте наистина нежни и изискани. Ако искате нещо по-весело и романтично, може да заложите на бяла или безцветна основа, а после да нарисувате розови панделки. Така сте сладки, в тон с веселото настроение на пролетта и кокетната мода, която е хит сега.

Светлочервени нокти
 
Червеното завладя модния свят през есента на 2023 г. То е хит за дрехи, палта, аксесоари, обувки, чанти, грим, бижута, дори коси. През студените месеци по-често залагаме на наситено червено или тъмночервено. Но през пролетта на мода са светлите тонове. Направете си маникюр в светлочервено, така сте в крак с тенденциите и в тон с пролетните цветя навън. Може и да рисувате червени черешки на бяла основа - любим плод за края на пролетта и лятото.
 
Нокти с връзки и бродерии
Много романтично и оригинално предложение! Нежната и позитивна енергия на пролетта може да бъде предадена с този страхотен маникюр. Може да изрисувате ленти (като тези на корсет или сандали) върху ноктите и да направите интересни възли. Може да използвате за основа синьо, жълто, светлозелено, а лентите да са бели. Ако пък искате нещо още по-омайно, доверете се на маникюрист, който да изрисува подобие на бродерия върху ноктите. Така излъчвате женственост, постигате леко ретро, но наистина невероятна визия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари