Новолунието в Риби носи вълшебства за някои зодии

Вижте кои са късметлиите
8 мар 2024 16:12, Ивета Иванова
1
Новолунието в Риби носи вълшебства за някои зодии
Снимка: iStock/nemchinowa

 На 10-и март ни очаква новолуние в знака на Риби. Събитието носи шанс за промени, внасяне на свежест, подновяване. Ще бъдем вдъхновени, ще се потопим в дълбините на подсъзнанието си, ще анализираме нещата, ще мечтаем и може да решим да поемем по нов път. Ще изследваме емоциите си и ще се потопим в магията около нас. Сега е времето и да релаксираме. Ето кои зодии ще бъдат най-повлияни от събитието и най-щастливи, според "Parade".

Дева
 
Девите трябва да се подготвят да вземат някои важни решения. Скоро след новолунието ще настъпи и новата астрологична година. Това значи, че сега е моментът за завършване на определени цикли, справяне с различни стари проблеми и въпроси, разрешаване на загадки и достигане до точни заключения. Сега тези зодии ще могат да се излекуват, да напреднат, да минат на следващо ниво. Трябва да кажат сбогом на навиците, които им пречат, превръщат ги в жертви. Да спрат да слагат другите на пиедестал и да омаловажават себе си, постиженията си. Да прегърнат звездната енергия и да си позволят да блеснат!

Риби
 
Новолунието е в техния знак и не е изненада, че ще им се отрази силно. Ако Рибите скоро често са мечтаели, фантазирали са си относно това какви искат да бъдат и какво искат да им се случи, сега е времето да превърнат тези мечти и желания в реалност. Сега им е напомнено, че нищо, което си струва, не идва лесно в живота им. Трябва да изплатят дълговете си, да работят здраво и да се отдадат на своята цел, мисия, за да успеят. Важното е да помнят, че колкото повече вярват в мечтите си, толкова повече Вселената иска те да се сбъднат. Сега тези зодии излъчват магия, способни са да сътворят чудеса, вълшебници са. Нека работят усърдно и това ще им се отплати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари