Митове и истини за двойките

Ето кое е заблуда
14 фев 2024 19:50, Ивета Иванова
6
Митове и истини за двойките
Снимка: iStock/Maksym Belchenko

 Всички сме чували много клишета за връзките и отношенията между мъжете и жените е, но истината е, че няма правилна формула за здрава и успешна връзка, както и за изживяване на искрена любов. Ето кои митове разбиват от "Daily Mail Australia" с помощта на експерти по връзки.

1. Мъжете са по-малко романтични от жените - Мит
 
Антропологът Хелън Фишер разкрива, че за мъжете е по-вероятно да се влюбят от пръв поглед. Проучвания доказват, че и мъжете са по-склонни първи да кажат "Обичам те" и серотонинът, хормонът на щастието, им действа повече, когато чуят тези думи от своята любима.

2. Старите хора са по-големи романтици от младите - Мит
 
Изследвания доказват, че колкото по-възрастни са двойките, толкова по-малко вероятно е те да празнуват Свети Валентин. Поколението У е готово да изхарчи повече пари за любивия си човек и да го гледи с изненади.

3. Двойките често късат преди Свети Валентин - Истина
 
Ако с гаджето сте се карали много около коледните празници и през януари, е много вероятно да се разделите малко преди Деня на влюбените, според проучванията. Дори 12 февруари е денят, в който късат най-много двойки.

4. Мъжете предпочитат секса пред подаръците - Истина
 
Според проучване на "Illicit Encounters", 90% от мъжете смятат, че сексът е най-добрият подарък за Свети Валентин и за други поводи. Мъжете мразят да им бъдат подарявани плюшени мечета, бельо и вратовръзки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато единият от двойката не гледа сериозно на връзката, той прави така, че да не е заедно с гаджето на св. Валентин. Така пести парите за подарък и за разходи, свързани с прекарването на празника. За него няма голямо значение дали другата половинка от двойката ще се обиди. Много мъже постъпват така и във връзка с осмомартенския празник.
2
0
 
1
 
! Отговори
Двойките били късали преди 2 месеца
преди св. Валентин, ако са се карали около коледните празници! Не е точно така,но все пак са доловили част от истината. Хората, които се си спестяват неприятните преживявания, използват празниците или сезона на ваканциите. Ако някой иска да скъса с гаджето без да се тормози с драматични обяснения, той просто се скрива и оставя гаджето самичко по празниците или по време на отпуската. Това се приема тежко, но е ясен знак, че те изоставят.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма коментиращи, всички ли празнувате