Плутон влезе във Водолей, животът на 4 зодии се променя коренно

Ето кои са те
23 яну 2024 21:10, Ивета Иванова
18
Плутон влезе във Водолей, животът на 4 зодии се променя коренно
Снимка: iStock/dottedhippo

Планетата на подземния свят Плутон влезе в знака на Водолей на 20-и януари и ще остане там до 1-и септември. Събитието е наистина съдбоносно, носи големи промени за неподвижните знаци. На 1-и септември Плутон ще влезе в Козирог и ще остане там до 19-и ноември, а после пак ще влезе във Водолей и ще остане там цели 20 години. На кои зодии ще се отрази най-силно първия престой на Плутон във въздушния знак Водолей? Вижте прогнозата на "Your Tango". 

Водолей
 
Плутон влезе в техния знак, така че не е изненада, че на тях събитието ще се отрази най-силно. Тези зодии ще се чувстват така, сякаш са кацнали на друга планета и се приспособяват към новия терен. Плутон ще донесе изненади и промени, но с част от тях Водолеите вече са се сблъсквали през миналата година. Сега тези зодии са по-мъдри и ще знаят как да упрявляват и насочват нещата, как да се справят. Може да проучват какво може да построят и основат, преди Плутон да се завърне в Козирог през септември. Периодът ще е променлив, ще има възходи и падения. Накрая Водолеите ще разберат, че са станали устойчиви и жилави. Плутон ги прави тактици, дипломати и те наистина се сработват добре с хората. Събитието ще им помогне да видят влиянието си и да създадат план за бъдещето си.
 
Телец
 
Поемат кормилото в свои ръце сега и управляват нещата. Работата им, кариерата им, целите им, пътят им - всичко това ще се промени и нещата ще са съвсем различни през следващите няколко десетилетия. Плутон във Водолей е повратен момент за тях. На Телците най-накрая ще им е по-комфортно да получават похвали за усърдната работа. Колегите им и шефовете им ще забележат талантите им. Ако чувстват, че трябва да станат още по-добри, сега е времето за учене, откриване на нови неща, трениране, упражнения и подготовка за мечтаната работа. На моменти може нещата да са леко объркващи и натоварващи, но Телците знаят как да направят така, че нещата да проработят в тяхна полза. Нека не се съмняват в уменията си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нали разбирате, че това със зодиите е пълна измислица и датите и периодите на зодиите са нагласяни зада е честно за всяка зодия да има по равен брой дни от годината. В реалноста в астрономията датите са съвсем различни!
14
1
 
2
 
! Отговори
Плутон влезна преди 7 месеца
Във Водолей....и излезна със трипер!
13
0
 
4
 
! Отговори
Reo преди 7 месеца
Ами другите малки планети - Церера, Макемаке, Хаумея, те как влияят. Или не влияят. Защото тези дето правят хороскопските глупости даже не знаят за съществуването им, камо ли да влияят. Напълни се света с идиотизъм.
12
0
 
1
 
! Отговори
маалатъ преди 7 месеца
А, туй нищо не е..., Меркурий влезе у възела на Юпитер - "Тойота", Венера не ще да излиза от Бара на Козирога, Луната на Юпитер - мадам Европа тръгна с Уран, а ретроградния Нептун и Марс не могат да изтрезнеят у с/триптийз бара на Дева...
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Приятни сънища!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Плутон не е и планета,тя е от милионите ледени късове във Пояса на Кайпер в покрайнините на слънчевата система,кой вярва на тоя глупости!
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Рамзес II-ри - Все си мисля за Uranus! Колко юе ни е готино на двамата, а?
8
1
 
6
 
! Отговори
Рамзес II-ри преди 7 месеца
Затова като напреднем с още малко 200-300 години ще я думнем с лазер Плутона както и ретроградния Меркурий и хороскопите ще се успокоят.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аре стига с тоя твой Путин бе, всичко ще осЕреШ. Путин та Путин ти е в устата. Човек не може да си пуши и чете за астрология от тебе
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз пточртох първо, че Путин е влязъл във водолей и се зудих чий че го дири там
5
4
 
1
 
! Отговори
По Български! преди 7 месеца
Марихуанка с домашно винце = Екстра!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Плутон отдавна не е планета
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Простотии.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мисля да кацна твърдо на Uranus!
1
5
 
4
 
! Отговори
I love Pluto преди 7 месеца
Върнете статуса на Плутон като планета.