Венера в Стрелец, ето какво очаква зодиите

Вижте прогноза за периода
4 яну 2024 17:45, Ивета Иванова
5
Венера в Стрелец, ето какво очаква зодиите
Снимка: iStock/O_Lypa

 Венера премина в знака на Стрелец на 30-и декември и ще остане там до 23-и януари. Сега любовта става едно голямо приключение, чакат ни много вълнения, спонтанни романтични срещи, нови преживявания, дълги страстни нощи. Вдъхновяваме се и сме пълни с ентусиазъм. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Collective World".

Овен
 
На фокус са философията, образованието, пътуванията. Овните ще имат много енергия и ще искат да раширят хоризонта си. Привлечени са от артистични и културни места, събития, празнува им се, ходят по тържества и фестивали, искат да научат и разберат нови неща. Може да отидат на далечно пътешествие или поне да направят планове за такова. Възможно е и да намерят любовта в лицето на чужденец - да се свържат с някого в друга държава и да водят връзка от разстояние. Привлечени са от това, което не е близо до тях, но трябва да внимават с тази връзка и обещанията, които правят.
 
Телец
 
При тях централни теми са интимността и споделените ресурси. Може да получат финансова услуга от близък човек или хора, с които работят. Обвързаните ще говорят с партньора повече за финансите, бюджета, как разделят парите, ще са по-конкретни, ще обяснят какво са готови да споделят с близките си хора. Ще се наслаждават на повече интимност и ще се отдадат на приключения в тази сфера. Освен това, ще изследват себе си и какво ги прави уязвими.

Близнаци
 
Започва нова глава от живота им, що се касае до връзките. При Близнаците ще има промени. Ако са необвързани, това е страхотен период да излизат повече, да флиртуват, да се запознават с нови хора. Излизат от зоната си на комфорт, трябва да ходят на нови места, да опитват нови неща. Обвързаните пък ще опитват нови неща с партньора или ще научават повече за негови страни на характера, за които не са подозирали. Партньорът също ще научава нови неща за тях. Следващите седмици са време на растеж! Може Близнаците да се свържат с хора, с които отдавна не са общували или с които са имали някакви проблеми в отношенията, сега хората са склонни да водят повече разговори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
На преди 4 месеца
Този сатанист кариерата му е точно доникьде
2
2
 
0
 
! Отговори
Не преди 4 месеца
Ям човешко а гимназия не сьм помирисвала не диагностицирам по интерес и не участвам в схеми
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нищо не ни очаква