Рунически хороскоп за всяка зодия за 2024 г.

Какво очаква родените под различни знаци?
28 дек 2023 09:50, Александър Попов
7
Рунически хороскоп за всяка зодия за 2024 г.
Снимка: Istock

Пригответе се за година на трансформация, предизвикателства и лично израстване. Това предсказва руническият хороскоп за 2024 г. Вижте кои руни ще са водещи за всеки знак.

Овен (Ингуз, Соул, Иса)

Овен, 2024 обещава глобални личностни трансформации, в които ще можете да изразите себе си максимално. Ингуз сигнализира за период на плодородие и ново начало, активно добавяне и взаимодействие. Соул, слънцето, носи топлина и по-добри перспективи да покажете вашите уникални способности. Иса съветва да бъдете търпеливи и да следвате избрания курс на действие. Прегърнете трансформиращата енергия, култивирайте вътрешната си светлина и останете уверени в стремежите си.

Телец (Хагалаз, Вуньо, Соул)

Телец, тази година е свързана с промяна и намиране на абсолютна радост. Хагалаз носи внезапни промени и необходимостта да преоцените целите си, бъдете готови да започнете от нулата. Вуньо, радост, означава щастие във вашето пътуване и постигане на важни етапи в живота. Соул, слънцето, предполага ярък период на самопроява. Прегърнете промяната, намерете радост в малките неща и оставете силите на Вселената да ръководят пътя ви.

Близнаци (Вуньо, Уруз, Ейваз)

Близнаци, 2024 г. е година на сила и трансформация. Вуньо, радост, сигнализира за щастие във вашите начинания. Уруз представлява жизненост и физически способности, но тази сила ще изисква контрол от ваша страна, за да ви бъде от полза. Ейваз съветва търпение и издръжливост, предупреждавайки за неизбежни конфронтации, в които можете да намерите ключа към успеха. Бъдете щастливи, използвайте силните си страни и бъдете търпеливи в начинанията си.

Рак (Хагалаз, Дагаз, Иса)

Рак, тази година е белязана от промяна и интроспекция. Хагалаз носи възможността да пречистите живота си от всичко, което е ненужно и вече е изиграло роля в живота ви. Дагаз означава яснота и положителна трансформация, превръщайки следващата година в нов етап от вашето пътуване. Иса съветва да запазите търпение и спокойствие, както и приемствеността на миналото, за да разберете настоящето. Прегърнете промяната, потърсете яснота по пътя си и бъдете търпеливи.

Лъв (обърнат Феху, обърнат Маназ, Йера)

Лъв, 2024 г. е година на преоценка и растеж за вас. Обърнат Феху означава необходимост от финансови корекции. Обърнат Маназ съветва да се съсредоточите върху личностното израстване и да разберете мястото си в един променен свят. Йера загатва за значителни промени във времето и период на ефективно действие, което със сигурност ще доведе до резултати. Преоценете финансовите си стратегии, инвестирайте в личен растеж и бъдете търпеливи в пътуването си.

Вижте за останалите зодии тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: рунически хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Прилича на етиопска азбука, която е взета от гръцката и много близка до българската.
3
1
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 4 месеца
Първия коментар идва от типичния Възхожденец.
2
0
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 4 месеца
П*ост си като конструкция на сламка. Древнобългарите също са ползвали руни и по много места в България има рунически надписи върху артефакти от едно време. Даже един от най-силните символи на България, розетката на Плиска, е рунически символ.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
не сме руни, тука ползваме кирилицата