Зодиите, които не обичат да пътуват

Вижте кои са те
9 ное 2023 14:24, Ивета Иванова
10
Зодиите, които не обичат да пътуват
Снимка: iStock/Solovyova

Повечето хора много се вълнуват за пътувания и далечни пътешествия. Но има някои хора, които не харесват ваканциите. Всеки обича да си почива, но някои много се натоварват от дългия път, самото пътуване и подготовката за него. Те харесват зоната си на комфорт. Ето кои са тези зодии, според "India Today".

Телец
 
Тези зодии са стабилни и сериозни. Те си служат с логика, планират всичко, непознатото ги плаши. Обичат да са сред позната среда, да не излизат от зоната си на комфорт. Домошари са, харесва им да са вкъщи, да релаксират, да не се тревожат за новите неща около пътуването. Пътуванията нарушават рутината и навиците им, некомфортно им е, когато това стане.

Рак
 
Не е изненада, че са в списъка. Те са истински домошари. Домът е тяхната крепост, най-добре си почиват вкъщи, обичат да са в жилището си, там се чувстват в безопасност. Дълбоко свързани са с дома и роднините - всичко това много им липсва, когато са далече. Изпитват носталгия, натъжават се и им е много трудно, ако са на непознато място, особено за дълго време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Точно пък Раците, Девите, Лъвовете, Стрелците и Телците пътуват най - много. Овньовете и скорпионите лъжат, че някъде са пътували.Козирозите спестяват, за да пътуват и пак се скръндзат да се изхарчат за пътуване. Рибите реват и мечтаят за пътувания. Останалите мълчат и скърцат със зъби от завист на останалите.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бих пътувал редовно.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А кои зодии си правят редовно клизми?
3
0
 
5
 
! Отговори
с. Подуене преди 5 месеца
За сметка на това пък тая, първата зодия, пътува в пъти повече от всички останали ... :)
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стига с тия крака бе
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Любимият ми влак!