Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 9-15 октомври
9 окт 2023 17:52, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/Maksym Belchenko

Овен

Независимо от кога датира връзката ви, половинката непрекъснато ще се опитва да ви насочва, направлява, дори командва. Тези негови/нейни мераци едва ли ще ви зарадват и никак няма да отговарят на представите ви за взаимност. Анализирайте внимателно ситуацията. Не е важно какво ще решите, а как ще го осъществите.

Телец
 
Човек, с когото сте преживели бурна любовна връзка, изпълнена с много страст, но и разочарование, стремително ще нахлуе в живота ви, настоявайки отново да се съберете. Не се главозамайвайте от милите му/й думи и обещания. Мотивите, които го/я подтикват са по-скоро меркантилни, отколкото доказателство за съживяване на стари чувства. Готови ли сте да понесете поредната раздяла?

Близнаци
 
Ще се убедите във верността на твърдението, че „Господ е събирач, а не е разтурвач“. Обикновено вие възприемате случващото се шеговито и несериозно, но през тази седмица ще сте доста по-загрижени и задълбочени. За разлика от вас на гаджето изобщо няма да му пука какво се случва и умело ще иронизира дори собствените си несполуки. Полезен период, в който ще видите действителността от различен ъгъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
ФлякФ преди 7 месеца
С хрема и сополи сме много сексапилни. Има да ни се лепят гаджетата.