Модни тенденции за есента

Ето кое е хит
21 сеп 2023 22:36, Ивета Иванова
3
Модни тенденции за есента
Снимка: iStock/Rohappy

Есента почти официално е тук. Време е да сменим гардероба. Вече прибираме късите панталонки, поли и рокли, необходимо е да заложим на по-топли дрехи. Кои тоалети ще бъдат хит през новия сезон? Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Много връзки
 
Колкото повече връзки има по дрехите, толкова по-добре. Става дума за корсети с много връзки, които се кръстосват, за дънки, джинси и кожени панталони с много връзки отстрани, които имитират мрежа и така се виждат краката ви. Може да залагате и на рокли с връзки край деколтето или по гърба. Прилепналите блузи с дълъг ръкав и връзки край корема и врата също са хит.
 
Мотокрос стил
 
Идеален за есента! Ако сте почитатели на спортния, но и леко елегантен стил, това е вариант за вас. Залагайте на кожени якета с емблеми, карета, надписи. Нека те с в черно, червено, жълто, бяло, синьо. Кожените панталони, черните кожени клинове също ще ви свършат работа. Може да носите спортни шапки с козирка, такива с надписи и лого. Мото ботушите също са актуални през тази есен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Пророк Йеремия преди 7 месеца
Тенденцията ще е към по-плътни и по-топли дрешки. Всяко следващо десетдневие ще добавяме по нещо към облеклото си докато стигнем до зимно палто на 22 декември, когато е астрономическото начало на зимата. ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ ЕСЕНЕН ДЕН ДНЕС!