Новолунието в Риби носи късмет на 4 зодии

Ето кои са те
20 фев 2023 21:20, Ивета Иванова
2
Новолунието в Риби носи късмет на 4 зодии
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Днес има новолуние в знака на Риби. Чакат ни ново начало, свеж полъх, повече оптимизъм и надежда. Ако нещо липсва в живота ви, сега е времето да запълните тази празнина - с ново преживяване, нов човек или нова вещ. Ето на кои зодии новолунието ще се отрази най-силно, според "StyleCaster".

Близнаци
Хората не могат да спрат да говорят за тях напоследък. На фокус е публичният им имидж и Близнаците ще подхождат по нов начин към репуатцията си, а това ще промени живота им. Ще получат наистина значими похвали и отличия. Може да се явят на конкурс, да кандидатстват за нова работа, да постигнат успехи в сегашната работа. Нека са решителни, това няма да е напразно. Кариерата е на фокус, минават на следващ етап и може да достигнат върха много скоро.

Дева

Промени във връзките за тях. Ще придобият ново разбиране за взимането и даването в партньорствата. И така ще ги направят по-значими. На фокус са любимите хора, приятелствата и дори враговете. Ще осъзнаят кои са главните герои в живота им и какви роли играят те. Ще анализират как допринасят за любовната си връзка и какво влияние имат в нея. Това ще доведе до много важни открития и Девите може да осъзнаят с кого искат да прекарат следващия период от живота си.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари