Шампанско и... ковчег! Кръст и монахини на парти на Слънчака

Видео разбуни социалните мрежи
23 авг 2020 07:18, Александър Попов
178

Парти на плаж в Слънчев бряг предизвика стотици коментари в социалните мрежи, а определенията като кич са най-меките.

Посред бял ден, на един от хитовите плажове на курорта се вие процесия. Мацка носи бутилка шампанско, след нея мъж носи голям кръст с фойерверки, монахиня прекръства плажуващите, а монаси носят ковчег.

Пред погледа и на семейства с деца - от ковчега излиза момиче в бяло, според авторите на пърформанса сигурно трябва да е ангел, но всъщност само те си знаят. И започва разливането на пенливото шампанско. Party Time!

В атрактивните курорти в Испания и Гърция често се вихрят нетрадиционни партита, но явно ние ще ги ударим тази година. Гаврата с християнските символи би трябвало да размърда и църквата, която иначе се сеща да коментира турнетата на Мадона. Да видим дали тази церемония е гавра или пък просто уникална за нашите ширини забава.

Коментиращите я определиха като дъно, независимо от първоначалния замисъл...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
10
 
0
 
! Отговори
Хораосъзнайте се преди 3 години
Не виждам с какви християнски символи била гаврата, това са католически премени, мацката благославя като папата, а католиците са клоуни и гаврите с тях по-скоро им правят реклама! Защо намесваш саше баба ти Мадона - нейните внушения са кабалско-сатанински, съвсем друго е, ама трябва поне малко обща култура за да хванеш разликата. Браво на младежите, Слънчака е топ!
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотия
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***! Тоя народ толкова се опростачи че вече копаем под дъното. Тоя ангел щеше е прекопала 10 декара царецица при дядо Тодор вместо да се чекне в ковчези на Слънчака!
55
3
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
к'ви пари е т'ва шампанско :)
54
1
 
7
 
! Отговори
M`dolla преди 3 години
Каква е тази простотия?
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 84Ти си много, много болен човек! Тъжно е да се говори с теб...
52
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЖОРО Не е точно така - когато *** страда, той търси внимание, не морал! Обикновения *** по друг начин не може да го получи. Или ще псува някого, или ще се оплаква! Ако се похвали или има позитивно отношение, само хейт получава!
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76И кво като си го припомни, социопатче? Ще реши, че тя е виновна ли? Ми надали! Това може да му хрумне само на човек, който наистина има дълбоко подтисната вина за смъртта на някой. На нормален човек няма как да му мине такава тъпотия през акъла. "Убих роднината си, щото си направи *** пърформанс". Хахахахахахаха! XIII век, пич, за там си!
50
1
 
17
 
! Отговори
ДБ преди 3 години
Не мога да разбера от къде се навъдиха толкова прости, безпардонни и нагли хора в България. Но за сметка на това със самочувствие до небето. Доста опасна комбинация...
49
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-лошо е, пич! Защото са ти се случили трагедии искаш и на другите да се случват! Затова и изпипваш ненавист. На мен само ми е жал за теб, не искам да ти се случват други лоши неща. Няма нищо по-тъпо и брутално от шимпанзе с картечница и от чичак с псевдоморал.
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грозно ,неестетично,подигравателно,депресиращо,ако бяха се облекли в други дрехи,без кръстове по вратовете и дамата бе излязла от торта или кутия-подарък вместо ковчег,щеше да е по-добре
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко крайно, но той и самия слънчев бряг е място крайно странно място.Бях там за 2-3 дни това лято - блок до блока. Аз лично харесвам малките градчета и села по черноморието - има красота, чар, атмосфера и зеленина там.Но всеки си има вкус - щом има хора да го харесват това място - да се забавляват
46
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 58Ти си тежко травмиран човек, съжалявам те! Искрено при това! Личи псевдоморала и ограничеността на скучен и пропилян живот! Живей си живота, който ти е останал, не кълни другите и остави младостта да бъде такава, каквато е - гола, брутална и безпардонна. И те ще стигнат старостта (пожелавам им) и ще се превърнат и закостенели чичаци и лелки, които ще кършат пръсти за "младите дето за нищо не стават".
45
2
 
1
 
! Отговори
Фин преди 3 години
До Бау; Релиигиите се занимават с неща, които са извън нашето триизмерно пространство. Разбира се, ако са истински, а не фалшиви като днешните. Какво като излекуваш рак или ходиш в космоса, нали пак ще се екскарнираш(умреш). Религиите усмислят, мимолетното и безсмислено биологично съществувание на машината за екскременти. Аман от неумни българи с атеистично-мироглед!
44
4
 
7
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
На тиквата республиката!Само хаос,анархия и беззаконие!Това е най абсурдната "държава" в света!Всичко е оставено на самотек и онези там горе изобщо не ги интересува а си живеят в собствения луксозен царски свят!
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за децата на тези, гледам че седяха отстрани. Ще станат толкова полезни към обществото че чак хич. Наистина нивото на тези хора си проличава и за съжаление е много ниско. *** народ остана тук, умните избягаха отдавна.
42
2
 
17
 
! Отговори
Тотал преди 3 години
Тотална ментална деградация и упадък. Но важното е кръчмите да работят, да имат оборот , че да не фалират горките, накрая на сезона нова кола трябва да се купува все пак. А здравната система дето ще фалира заради тях майната му.Ибиза издиша по креативнист спрямо БГ кръчмарския Айнщайн. Пфууууу!
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ! 47 За Бабикян говорех, *** не четеш :)
40
2
 
6
 
! Отговори
От София мая манолов преди 3 години
Ха, ха. Ние на площада сме къде по-креативни. Имаме бесилка, черни чували за трупове и отрязани свински уши. Дерзайте юнаци
39
10
 
3
 
! Отговори
Прогноза преди 3 години
След месец всички тез *** и тулупки от тази гавра с Господ така ще ги разнасят в ковчези,баялдисали от Ковид и пу кнали в адски мъки,гарантирано от Господин Професор Мутафчийски!