Д-р Щонова и Атанас Месечков спечелиха "Dancing Stars"

Помнете, че героят живее във всеки от нас, сподели невроложката след успеха
15 май 2024 12:08, Красимир Ангелов
55
Д-р Щонова и Атанас Месечков спечелиха "Dancing Stars"
Снимка: bTV

Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас спечелиха финала на танцувалното шоу „Dancing Stars“ по bTV.

Двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата „Крал и кралица на дансинга“. Във финалната вечер за победата се бориха още три двойки - поп дивата DARA и Джими, тв водещата Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

"Участието ми в "Dancing Stars" е един от най-красивите подаръци на съдбата. След този телевизионен формат за мен невъзможното е нищо. Помнете, че героят живее във всеки от нас“, каза д-р Щонова на финала.

"Не съм имал по-достойна партньорка на дансинга",  просълзи се Атанас.

В зрелищния сезон на "Dancing Stars" участваха 16 звезди, които си партнираха с професионалисти на дансинга.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Dancing StarsНеделя Щонова
Още от Звезди
Чудно парти за ЧРД на големия син на Риана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредния тотален сийр в перманентното шоу, в което всички сме участници и на което и всички други шоута и предавания са елементи, именно шоуто, именувано Нагласена България.Щонова не заслужава около 7 място, Дара и Натали победителки, другите там да *** от завист, комплексарщина, яд, простотия и глупост, че не да им се получили далаверите, интригите и лукавствата и тия да ходят всичките да налягат здраво питоня на небинарния от Евровизия Немо.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Двама самовлюбени и леко неприятни и арогантни хора. Това са победителите. Болната амбиция на Атанас, най-после да докопа някоя купа преди окончателно да спре с танците и влюбената най-вече в себе си инфантилна водеща в залеза на своята смехотворна ТВ кариера. И двамата лазещи по корем, за да са още малко на екран и да бъдат звезди. Нямаше нищо красиво или ефирно в техните танци. Тя, забила поглед в краката си, тромаво влеща се и бъркаща всяка стъпка и Той подмятащ лелката, за да не се срине
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щонова най- ме впечатли с поведението си на финала. Много професионално се хвърли и яхна Месечков.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дара е истинския победител.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ФЪФ Бг е така :Кот кажат сценаристите !Системата на Баце :ТУКА Е ТАКА !При Халжаджан няма ТОВА-ОНОВА !
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дара и Натали бяха НАЙ - ДОБРИ !Щонова не влиза и в 6-цата !
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Такъв е СЦЕНАРИЯТ : Победа за Щонова , но народа ЗНАЕ КОЙ Е ПОБЕДИТЕЛЯ !И Щонова бе изненадана че не е Дара !
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само за тоалетите от Денсинг Старс не ми излизаха реклами на шивача. За тоалетите на Ергена са 3-4 фирми, като включим и бельо
30
3
 
22
 
! Отговори
ами, преди 1 седмица
Продуцентът Радо Тушев за пореден път демонстрира лошия си вкус към нагласеността и заигравката си с есемеси за които е ясно като бял ден,че се манипулират лесно.Щонова трябваше да е най-много шеста.Много неприятна, сервилна жена.Валери и Виктор,Натали и Дара трябваше да са финалната четворка.Ивет пета.Ако има догодина задължителна смяна на водещите.За това елегантно шоу трябва и по-културни и обрани водещи,не Алекс и Краси които бяха като продавачи викачи
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Народ който мята кючеци и прави небинарна любов - няма унищожаване
28
5
 
20
 
! Отговори
Дара е КРАЛИЦАТА преди 1 седмица
Илиана Раева да поиска разпечатка на номерата, за да се види по колко СМС от един номер са изпращани за напористата кариеристка Д-р Щонова. Откраднаха победата на Дара. Това са парите на архитекта Вальо Маринов и приятелите му строителни предприемачи. Истинско безсрсмие и лицемерие: "Дара, обичаме те", заяви докторката крадла, която много добре знае как "спечели". ДАРА Е КРАЛИЦАТА!!!
27
14
 
10
 
! Отговори
Бау преди 1 седмица
Вие не разбирате...! Жени да не се изказват въобще! Докторката е разкошна! Чак сега разбрах от тази тема, спусната тук, че е имало такова шоу! Нищо не съм гледал, но всичко е правилно! Дара има време да получава награди! Тя е бъдещата прима!
26
6
 
9
 
! Отговори
Политкоректен преди 1 седмица
Определено Месечков беше най-добрият танцьор в шоуто. Колкото до класирането: на първо място бих сложил Дара или д-р Щонова. На второ Ивет заради старанието. Това дърво Натали даже не трябваше да е на финал колкото и да я буташе журито!
25
6
 
4
 
! Отговори
Хейт преди 1 седмица
Баце е съсипан! Активирайте троловете!
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Д-р Щонова има предаване в БТВ,а Натали е кадър на БТВ.Има ли изненадани?
23
7
 
25
 
! Отговори
Всичко е ала бала преди 1 седмица
ДАРА е истинския победител! Много несправедливо решение е да спечели д-р Щонова. Учудих се, че изобщо е на финал! Дара, Натали, Ивет и Валери бяха в пъти по-подготвени и по-добри танцьори! Мисля, че и журито не е доволно от класирането! Всичко в бг е така .. нагласено ..
22
4
 
16
 
! Отговори
проф. Минзухаров преди 1 седмица
Мислех, че ще спечели Натали - БИ ТИ ВИ ТО, но явно на докторката са и по-силни козовете.
21
6
 
29
 
! Отговори
Руя преди 1 седмица
Гадост .По голяма подигравка няма.Тази двойка танцьори беше една от най-слабите .Добре че Месечков я въртеше през цялото време та не се виждаше колко е жалка Щонова.Дара и Натали и Ивет бяха на светлинни години от тая.Жалко.
20
27
 
7
 
! Отговори
Ганчо преди 1 седмица
Браво на Д-р Щонова и партньора и А.Месечков!! Заслужена победа! Напълниха ми душата,толкова любов,толкова всеотдайност,толкова красота....БРАВОООО
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Връзкарство и конфликт на интереси.Предаване излъчвано по БТВ и две финалистки от БТВ,едната от които го печели.А вие си гласувайте,като толкоз ви е акъла.