Джейми Оливър идва на Балканите: Ще отвори ресторант в Белград

В Instagram е обявен и конкурс за служители
25 окт 2023 11:08, Нели Христова
42
Джейми Оливър идва на Балканите: Ще отвори ресторант в Белград
Снимка: БГНЕС

Всеки, който иска да опита рецептите, приготвени от неподражаемия Джейми Оливър, скоро вече няма да трябва да пътува далеч. Както беше разкрито в наскоро стартиран акаунт в Instagram, наречен "jamiesitalianserbia", франчайз на ресторантите на известния готвач се отваря в Белград.

В Instagram е обявен и конкурс за готвачи, бармани, сервитьори, хостеси, помощен персонал, мениджъри, директор логистика и генерален мениджър.

Рекламата гласи: "Jamie Oliver’s Italian" идва в Белград и търси ентусиазирани, екипни играчи, които са готови да споделят страстта си с колеги и гости. Ако се разпознавате в това описание и искате да бъдете част от нещо специално, ще се радваме да се срещнем! Ще организираме ден на отворените врати за наемане на работа в Белград на 9 ноември 2023 г. Елате да се запознаете с италианската марка на Jamie и кандидатствайте за позиции, които ви интересуват“.

Мястото на бъдещия ресторант е разкрито и той ще бъде в Белград на вода. Става въпрос за нов градски център в Белград, предназначен за живеене, но и за бизнес площи за хора "с по-дълбок джоб".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
2
 
! Отговори
Сърбия е Добра преди 6 месеца
Дестинация за Инвестиция - Извън НАТО, извън ЕС, пълна с Евтин Руски Газ, БезВизов и БезМитен Режим с най-мощната Икономика на Света - Китайската и т.н. и т.н. не може и минимално сравнение да става с България, която скоро и без Ток - остава!
31
4
 
2
 
! Отговори
SS преди 6 месеца
В България да отвори "Jamie Olivers Bulgarain",но то не е като кухнята на бедните-италианската,където преобладава само тесто и доматено пюре. А и да не забравим противната и безвкусна моцарела.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз предпочитам Гордън Рамзи...
29
2
 
3
 
! Отговори
Дони преди 6 месеца
Демек за криминалци и мутреси. Голяма новина!...
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Посетих jamie's italian в Дубай. Определено си заслужава и (интересен факт) е по-евтино от София :) Качеството в София дори след 20 години няма да достигне това на ресторанта на Джейми във Мол ъф Дубай. Фалираха някои ресторанти :) Той не е обявявал личен фалит. Правете разлика :)
27
5
 
11
 
! Отговори
обичам галя и П-то! преди 6 месеца
Къде са всичките форумни експерти да ни обясняват колко зле и западнала била Сърбия, пък нищо, че всички инвеститори избират нея пред великата европейска България, която все е подминавана като транзитна гара??? Искам пак някой да ми обясни за плюсовете от еврожейския съюз! Искам пак да се казва колко добре било тука, пък при съседите, които били руски републики още ползвали външни тоалетни! Аре бе, писачи, къде сте???
26
2
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 месеца
Харесвам Джейми Оливър и гледахме специално с бившата ми жена когато той готвеше из кулинарните канали. Знаехме в кой ден и в колко часа ще е той :))) Харесва ми, защото готви много бързо и прави лесни и вкусни рецепти, а не някакви засукани за шефове с 3 звезди Мишлен :))) Проблемът обаче е, че ресторантите му не са евтини, затова и претърпя фалити на доста от тях
25
0
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 6 месеца
ужким беше обявил банкрут ...
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще го чакам от предишния ден на аерогарата.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В ястията бизползва 80% олио и зехтин,
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Страхотна инвестиция ще прави тоя! Да прави Пачки!
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как може да ходиш въобще на сегашно отворен ресторант.... Ресторантите са отворени по българските земи още от по времето на нашите деди! Имали сме Ханчета - Ханове..... и даже името на град Хановер в Германия произлиза от нашите Ханчета.... понеже сме ги стороили навсякъде!
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой не иска в тази дупка наречена България
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това си е направо в България :)))
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ох, няма да ям дотогава
17
5
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 6 месеца
Джейми е бита карта. Затова и отива в Сърбия,с надежда че там са далече от Европа и незнаят за това, а факта че все още е известено името му ще му донесе пари. В ЕС няма къде да отиде - няма да има клиенти само заради името си
16
0
 
0
 
! Отговори
До 11 преди 6 месеца
Ха ха .. Комплексиран си много яко брат, а за това дори да си член на кралска фамилия няма лек . ..
15
2
 
9
 
! Отговори
До bl преди 6 месеца
Това може да трае месец , два . Няма кой да търпи лошо качество . В Сърбия , а и тук си има супер ресторанти - не са само като на човека с кофти косата дето все мрънка по телевизията въпреки че ДДС-то им е намалено от сума ти време вече .
14
4
 
8
 
! Отговори
МОре преди 6 месеца
Трябваше да направят плавателни канали от София до Дунав, Черно море и Средиземно море; до Тимок, Морава, Рейн, Лоара, Бяло и Каспийско море.
13
3
 
16
 
! Отговори
bl преди 6 месеца
"бил съм в негов ресторант в Лондон" ... Абсолютно, под нивото на среден английски ресторант е, а това е много зле.Въобще как може да си мисли да се сравнява с балканската кухня. Въпреки това съм сигурен че ще се напълни със сбъркани инфуенсърчета, които ще го превъзнасят до небето.