Ракетният удар в Кабул нанесен от американски военни

С дрон е била поразена кола, пълна с експлозиви
29 авг 2021 19:49, Елка Василева
33

Съединените щати нанесоха нов удар срещу "Ислямска държава". При атака с безпилотен самолет е била поразена кола, пълна с експлозиви в Кабул. Смята се, че в нея са били няколко атентатори, които са щели да извършат нападение на летището днес. Ударът е нанесен западно от аерогарата в жилищен района.

Още по темата

Видеа, разпространени в социалните мрежи, показват гъст дим, издигащ се от къща и хора бягащи в паника, предаде Bulgaria ON AIR.

Асошиейтед прес съобщава, че при въздушния удар е загинало дете. Информацията не е потвърдена.

По-рано Съединените щати предупредиха, че афганистанският клон на "Ислямска държава" планира да извърши още терористични нападения, докато последните полети за евакуация излитат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
7
 
! Отговори
реконтраадмирал преди 2 години
Както винаги, са ударили, я някое училище, я някоя сватба , я някоя болница.
21
0
 
1
 
! Отговори
Ти луда ли бе? преди 2 години
жилищен района?
20
1
 
8
 
! Отговори
НЕИЗБЕЖНО преди 2 години
СМЪРДИ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР ЗА ДЖО ТАЛИБАЙДЪН
19
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Талибаните преди година,успяха да свалят самолет с четирима шефовена ЦРУ и фактически "обезглавиха" структурата като казаха че отмъщават за убития иранец.Сега топката е при тях.Да видим кой сега ще даде фира от САЩ.Като нищо ще избумкат Белия Дом,барабар с Президента им.Тия изобщо не си поплюват и от нищо не ги е страх.*** но упорити и не прощават.Нека САЩ да си ги приберат,та тогава ще стане интересно.Ще си имат змия в пазвата.
18
11
 
7
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
а така пуснете някой друг томахоук по произволни афганци нямащи нищо общо даже със случая ,за Бог да прости да отмият паметта на падналите солджъри нищо че и 170 афганци умряха ,ама карай мятайте там томахавки ня сляпо у трепете още невинни!
17
9
 
6
 
! Отговори
Новината преди 2 години
Щом български журналист пише , че американци са пуснали ракетата в Кабул , то 100 % е сигурно, че тая ракета е пусната от руснаци !!! Български журналист ? Такова нещо нема ! Има бездарен продажник с елементарно мислене !
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи във филмите ни лъжат? Героите са страхливци, а убитите терористи са деца? ...................Още за какво са ни излъгали американците? .............................Всичко е лъжа. Всичко било е лъжа, лъжа.........Евроатлантическа криза на средния евроатлантически глуппак.............
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците и ислямистите се били в Афганистан, накрая дошли талибаните и изгонили и двете страни и настъпил мир и тишина без музика.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кравите ще задължат жените им по зима да ходят по бански от страх
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е следващата е ясна, шахидка, Манхатън, пояс с необогатено нещо, бум
12
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Удари, това е убийство на деца. Тюлените при атентата са напълнили гащите и са убили 160 невъоръжени. Смело и храбро отстъпват. Тея да по големи смешници и от макетата
11
2
 
8
 
! Отговори
.!. преди 2 години
Голям кеф. Очаквам следващата стъпка.
10
13
 
11
 
! Отговори
ВънСатаНАТО преди 2 години
Дрогиращите се краваре-*** не смеят да застанат като истински мъже,както правеха някога руснаците и да млатят ***,ами наляво и надясно дрищят с дронове .Ваша мама краварска!Подпалихте земята!
9
9
 
12
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 2 години
Чудесна новина.
8
2
 
5
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Добре, че иде зима...Та има шанс амуджите да изсънат преди да стигнат наща измислена ограда... С приятели, като фащисаните и еурожендърите врагове изобщо не ни и трябват!
7
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Около колата са се намирали 4 деца, терористи и 2 възрастни. Дронът на сто процента е установил, че са терористи и ги е разкъсал на части. Сега майките им още ги събират. Доблестните и храбри тюлени са избили при атентата от страх 160 жени и деца, 80 процента от загиналите.
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джо Байдън е заспал на бюрото си, докато спинка ръката му е сграбчила химикала и потръпнала и е драснала един киртик под заповедта за изтегляне на американските военни от Кабулската селищна система. До около 2 месеца очаквайте 3 млн бежанци на оградата ни заради следобедната дрямка на Джо Байдън.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли с тая краварска служба "ислямска държава" ще ни тормозите
4
3
 
10
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
Байдън е заспал и по погрешка ги е взривил.
3
6
 
16
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
И кой ти каза, че те са неандерталци? Ти говориш рли персийски без акцент, защото който е учил тук, например медицина, говори перфектен български? Говорят и немски и английски и са със сини очи.