Безредици и бой прекъснаха мача Сърбия – Албания

Арестуваха брата на албанския премиер заради скандално знаме
Обновена: 15 окт 2014 07:32 | 15 окт 2014 07:32, Красимир Ангелов
75

Снимка: Reuters

Скандали и безредици на терена и по трибуните прекратиха евроквалификацията между Сърбия и Албания, която се игра на стадион „Партизан“ в Белград.

В 41-та минута на напеченото балканско дерби, при резултат 0:0, над терена се появи малък безпилотен самолет, който бе окичен със знамето на Албания. Това ядоса хилядите по трибуните, както и футболистите на Сърбия, които се опитаха по всякакъв начин да свалят знамето.

В крайна сметка защитникът Стефан Митрович успя да хване знамето и да го свали, а няколко футболисти на Албания скочиха към него в опит за саморазправа. Настана масово меле на терена и хаос по трибуните, което принуди съдията Мартин Аткинсън да прекрати веднага срещата.

Малко след това полицията в Белград е арестувала братът на премиера на Албания Еди Рама – Олси, по обвинения, че е дал началото на вълненията довели до прекратяването на квалификацията за Евро 2016, съобщава „Франс прес“.

По информация от Министерството на вътрешните работи на Сърбия, Олси Рама от мястото си в официалната ложа на стадиона е управлявал безпилотен летателен апарат, който носел знамето на „Велика Албания” и прелеят над терена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
10
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До TinaТова е вярно Тинче... - но знаеш ли какво направили тия ислямисти - изверги, когато пленили поредния пленник... - дали гала вечеря в негова чест... - след като разбрали, че е руснак...
30
1
 
42
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Тези *** от УЕФА не можаха ли да разведат Албания и Сърия в разнини групи !?(както Русия-Грузия , Испания-Грибалтар ,Армения -Азербейджан ...) Горяха знамето на НАТО В Белград !
29
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв "безпилотен самолет" бее, това се нарича дрон!
28
56
 
4
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 9 години
До Тина:Та реално родопите винаги са си били турски. До Стара планина си е Велика Турция. Ефрем Моллов и Ариф *** са единствените ,които правят нещо.Тъмръжката република е истината
27
3
 
27
 
! Отговори
Tina преди 9 години
До АнонименТочно защото съм българка казвам, че териториалните претенции между българи и сърби могат да се уредят по дипломатичен път и могат да се отложат за бъдещето...Сега е надвиснала една опасност от друго бъдеще...Един ден да се събудим в свят, в който всички тия територии са МЮСЮЛМАНСКИ...Разбрахте ли, чугунени тикви?!...Как Балканите паднаха под робство 14-и век?!...Ти готов ли си да понесеш тази отговорност пред бъдещите поколения?!...Заради м/ухристиянски спорове...
26
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Получил се е типичен селски мач от балканския регион.
25
19
 
18
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
Какви братя са ни тия българомразци бе?Заради тях Македония не е българска-мразят ни в червата!Мръсно,долно,страхливо и гъ'олизническо племе са сръбските ***!*** да ги смачкат дано!
24
16
 
25
 
! Отговори
БГ преди 9 години
До всички промити мозъци, които твърдят , че сърбите са ни братя:Тези мекерета нападат България в гръб, когато обявяваме Съединението и армията ни се намира на турската граница!!!!!!Тези предатели отнеха на България Македония и измислиха македонската нация, като ги накараха с насилие да се отрекат от българския си корен!Ненавиждам ги!БСП и ЮРУШ са *** на хидроинженера!Да живее българия!
23
21
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Tina Не се меси в чужди работи, ***.
22
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега видях във Фокус, че са освободили от ареста албанската гад и е отпътувал от Сърбия, бил американски гражданин. А иначе бъдете сигурни, че ако главорезите от Ислямска държава по някакъв начин се доберат до Балканите, албанците ще са им първи поддръжници и ще колят и разпъват на кръст заедно с тях.
21
17
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Праи впечетление, че сърбите са по църни от албанците...
20
3
 
24
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Странджа ти си ***.
19
30
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Няма лошо... - развял знаме човекът...- все пак и той е фен... - сърбите да се изхвърлят от квалификациите...
18
6
 
34
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Браво на братята сърби. Так се потстъпва. Я да направят това с турско знаме над стадион Васил Левски. Нашите ще стоят и ще гледат като ... И това става ден преди визитата на Владимир владимирович. 2+2 е 5
17
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СМЪРТ ЗА СЪРБИ, АЛБАНЦИ И МАКЕДОНЦИ.АМАН ОТ ТЕХНИТЕ БАЛКАНСКИ ДРАМА.
16
2
 
31
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Стига с тия териториални претенции между християните!Косово е сръбско, Македония - българска! Решено е. Точка!Сега не е време да се караме! Такъв ни го дървят на християните, че ще се чудим после как попаднахме в новото робство...Обединение на Балканите! Политическо и военно! Това е!
15
0
 
14
 
! Отговори
Владо преди 9 години
До ТрудовакъСъгласен съм с тебе, че са ***, ама я си помисли - може и нарочно да е ... Иначе, как преместиха Израел и отборите им да ритат в Европа ?!
14
7
 
32
 
! Отговори
Смърт за УСА преди 9 години
Ами какъв е проблема албанците да правят подобни провокации. Нали зад тях са гнусните американци, които ОТКРАДНАХА НАСИЛСТВЕНО Косово от Сърбия.
13
49
 
2
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 9 години
Каурите много се активизирахте нещо) Там е велика Албания а тук е велика Турциа. Как при катастрофата не пукна отец Иван,а се размина с сцхупен крак.Исках да му уринирам на гроба. Само ако се обреже ще стане човек.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТрудовакъТи какво искаш, да подреждат групите с референдум за братска обич?