Сесил Каратанчева ще играе в два турнира преди US Open

В момента Каратанчева е на 48-мо място в световната ранглиста
15 юли 2005 17:16,
Сесил Каратанчева ще играе в два турнира преди US Open
Сесил Каратанчева
15 – годишната надежда на българския тенис Сесил Каратанчева обяви, че ще участва на два турнира преди началото на Откритото първенство на САЩ, третият турнир от Големия шлем.

В момента Каратанчева е на 48-мо място в световната ранглиста, което означава, че тенисистката няма да бъде сред поставените в основната схема на US Open.

На пресконференция по-рано днес във Варна Каратанчева заяви, че е разочарована от загубата на България срещу Япония в плейофа за влизане в Световната група II на Фед Къп: “Жалко е, но какво да се прави. Не е болка за умиране. Японската публика подкрепяше много сериозно своя тим. Не сме свикнали с твърдата настилка и това ни попречи. Сигурна съм, че догодина ще се представим по-добре”, заяви Сесил, цитирана от СИА-ДКС.

Нейният личен треньор и баща Радослав Каратанчев пък каза, че знае какво трябва да промени в играта на своята дъщеря. „Трябва ни игра на твърд корт. Голяма част от турнирите в света са на такава настилка. В България нямаме много такива кортове за подготовка. Сесил трябва да промени доста неща в играта си. Знаем какво трябва да свършим. Основно трябва да подобрим бързината на корта.”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание