Германец, подсъдим за убийство в "Златни пясъци", иска съкратено следствие

Той е убил свой сънародник
20 апр 2023 21:30, Стела Стоянова
6
Германец, подсъдим за убийство в "Златни пясъци", иска съкратено следствие
Снимка БГНЕС

Германски гражданин, подсъдим за убийство в курорта Златни пясъци, поиска съкратено съдебно следствие, съобщиха от пресслужбата на Окръжния съд във Варна. Там днес се проведе разпоредително заседание по делото срещу 26-годишния чужденец.

Обвиняемият и защитникът му се възползваха от правото си да поискат съкратено съдебно следствие при разглеждане на делото, като дадоха съгласие да не се провежда разпит на всички свидетели и вещи лица. На следващото съдебно заседание ще бъдат призовани за изслушване само трима лекари, посочени от адвоката на 26-годишния германец.

Максимилиан Ш. е обвинен, че на 10 август 2021 година в Златни пясъци умишлено умъртвил свой сънародник (33 г.), като престъплението е извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост, припомня БТА.

Ден след убийството от полицията съобщиха, че извършителят е задържан.

Следващото съдебно заседание по делото е насрочено за 30 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1. Не искам да те разочаровам, но преди около половин година обявиха, че по показателите България официално в паднала до ниво трети свят. С тенденция да падне до четвърти свят. Свиквайте или се изнасяйте към по-развити страни. Защото в България овластените и назначените слуги предават интересите на народа и раздават националното ни богатство срещу комисионни за тях си и за народа - жълти стотинки. За грабителите - жълто злато, пари, активи. Всичко.
4
1
 
3
 
! Отговори
Фриц Голям Шприц преди 1 година
до 1 "Страна от третия свят ли сме?!" Скъпи, ти си голям оптимист!!! Сигурен съм че германците и британците вярват, че не от трети, а от пети свят сте.
3
1
 
2
 
! Отговори
Е, и преди 1 година
Обикновено разчистване на сметки,какво толкова?Ще получи присъда и ще я лежи в Германия, където събота и неделя пускат в домашен отпуск.Като излезе от зандана и него ще го очистят по силата на някой кармичен закон.
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съкратено производство, на стадиона с куршум в черепа. Това заслужава фашиста.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разкарайте ги такива *** от Бг курортите, с тоз евтин алкохол бедна ви е фантазията какви простотии стават там. Страна от третия свят ли сме?!