Прокуратурата поиска 15 г. затвор за Кристиан Николов

Той е обвинен за убийството на Милен Цветков
40
Прокуратурата поиска 15 г. затвор за Кристиан Николов
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата поиска 15 години затвор за Кристиан Николов, подсъдим за смъртта на журналиста Милен Цветков, предаде БГНЕС.

Милен Цветков беше пометен от Николов, докато чака на червен светофар в колата си на кръстовище в София навръх Великден през 2020 година.

Николов карал джипа си под влияние на наркотици и с превишена скорост в градски условия.

По време на заседанието на 21 януари тази година обвиняемият даде обяснения пред съда. В тях той каза, че оказал първа помощ на Цветков, а преди катастрофата бил пил чай с медицински коноп за успокоение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
23
 
3
 
! Отговори
Петър Мутафчиев преди 2 години
Милен Цветков почина на 53 години. Че стига му толкова живот! Много е 53 години. Момчето го е отървало от дълбоката старост, която е мъчение. Тъй че, пуснете го, братлето!
13
2
 
36
 
! Отговори
До 10 - Простак! преди 2 години
Милен Цветков беше успешен ТВ водещ, добър човек и любящ баща. А едно презадоволено мамино синче и к*пеле с банда дрогирани тийнейджъри го погубига за миг. Срам за прокуратурата и разследващите, че месеци на ред виновните са на свобода.
12
0
 
19
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Малко е. До живот.
11
0
 
46
 
! Отговори
Бай хой преди 2 години
Хубаво е да го осъдят и за лъжесвидетелстване. Че не се сещам, кога точно му е окзал първа помощ? Все пак има видео от катастрофата.
10
42
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За някакъв си пиклив Милен Цветков.
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е абсолютен минимум 15 год обаче да е без предсрочно освобождаване , там винаги е уловката. Я да видим "независимият съд" какво ще реши.
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо искат само 15? Да поискат 30, белким му дадат поне 20 и да излежи 10. Ако му дадат 15, ще излезе сигурно след 7. Какво наказание е това за екзекуция на човек? Колко други жертви можеше да има на безотговорното му каране!
7
1
 
14
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Накрая ще излезе, че е излежал дори повече от наложената му присъда в ареста и ще трябва да го компенсираме с няколко десетки хиляди. Как ще тръгнат отт 15 за такова деяние!!! Тръгва се от доживот, защото махнахме смъртното. Путин къде дреме? Тук има толкова заслужили за бомбандиране, че ако трябва да падат бомби за възмездие, разрушенията пак ще стигнат до Украйна.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой беше този. Другият които не е сред нас го знаем. Да почива в мир.
5
39
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде стига с тоя плоскоземец Милен Цветков и тоя наркоман вече. Война има. Изобщо не ме интересуват битовизми. На ден у нас умират по няколко души във войната по пътищата, ама само за Милен се пише. Айде сиктир.
4
0
 
37
 
! Отговори
к преди 2 години
ама тоя още ли е на свобода ?
3
1
 
24
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
15 години - като работи три за две - тоест 10 години . той е минал вече две . накрая ще го помилват . еми 6 години и ще е на свобода .
2
1
 
31
 
! Отговори
Янков преди 2 години
Какви 15г.Това е умишлено убийство?След 6г. Ще излезе.
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това е да имаш пари в ***