Googlе финансира проект на Investor Media Group

Българската компания ще разработи нова мобилна дигитална платформа
Обновена: 18 ное 2016 13:05 | 18 ное 2016 10:07, Бойчо Попов
13
Googlе финансира проект на Investor Media Group
снимка: pixabay

Фондът на Googlе Digital News Initiative (DNI) Innovation Fund ще финансира проект на Investor Media Group (Инвестор.БГ АД).

Екипът на медийната група кандидатства с концепция за мобилна дигитална платформа, която ще служи като място за прозрачна комуникация между гражданите и институциите. Целта на платформата е да стимулира развитието на гражданското общество и да повиши ефективността в работата на институциите.

С новия проект Investor Media Group ще направи още една стъпка в развитието си като медийна компания, която предлага иновативни дигитални платформи в помощ на гражданите, така че те да могат лесно и удобно да участват в подобряването на обществената среда и качеството на живота си.

Фондът на Googlе Digital News Initiative (DNI) Innovation Fund финансира проекти на издатели, които могат да стимулират иновациите и да подобрят медийната среда в Европа.

Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар. В портфейла ѝ попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, сред които dnes.bg, investor.bg, bgonair.bg, bloombergtv.bg, gol.bg, automedia.bg, tialoto.bg, puls.bg, az-jenata.bg,imoti.net, rabota.bg, teenproblem.net, az-deteto.bg и други, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Google
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
ай ти преди 7 години
Щом Гугъл подкрепят български проекти, аз съм с две ръце за.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво! успех!
8
0
 
4
 
! Отговори
българин преди 7 години
Говорете после, че българското не е хубаво... Поредно доказателство, че българските фирми, с български служители имат международен отзвук, но за съжаление това ще се подмине от повечето медии, защото не е скандално.
7
0
 
5
 
! Отговори
Blue преди 7 години
Последно време ми прави впечатление, че фирмите в България започват да се оглеждат и да вземат пример. Участия в проекти, начини за развитие, всеки търси възможности за надграждане, което е повече от добре. Стига все сме се чудили как да подриваме дейността на околните. Важно е да се мисли в перспектива.
6
0
 
5
 
! Отговори
денислава преди 7 години
Браво! Особено като се има предвид, че миналата година българска медия не беше отличена. Сега си е голямо признание.
5
0
 
5
 
! Отговори
Ориндж преди 7 години
Доколкото разбирам хем не ви интересува, хем не ви харесва, но все пак много държите да се изкажете всичките, щото ако не го направите сигурно довечера ще сте на сухо?
4
0
 
6
 
! Отговори
илия преди 7 години
Каквото и да си говорим, новината радва. Признание от Google си е, при това голямо и говори за професионализма на хората, които работят в сайта.
3
0
 
6
 
! Отговори
Владо преди 7 години
За Гугъл може тези пари да са нищо, но за българските медии е нещо голямо, те да получат признание от една от най-голямата компания в света. Честито!
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахахаха , пари на вятъра ;)като знаем как ви работят нещата, каца със зеле не можете да направите.
1
0
 
5
 
! Отговори
чоека преди 7 години
Супер яко е това, за да може гражданите да виждат, как отговарят институциите. Евала!

Спонсорирани публикации