77-годишен прегази съпругата си, докато маневрира

Тя е починала на място
3 окт 2024 12:08, Стела Стоянова
41
77-годишен прегази съпругата си, докато маневрира
Снимка БГНЕС, архив

77-годишен водач прегази и уби 75-годишната си съпруга в бобовдолското село Блато, съобщават от полицията в Кюстендил.

Инцидентът е станал снощи в 19:50 ч. При неправилна маневра на заден ход, движейки се по черен път в посока село Вуково, мъжът е блъснал съпругата си, която е попаднала под автомобила.

Пострадалата е починала на място, тялото е извадено от екип на "Пожарна безопасност и защита на населението"- Бобов дол.

Пристигналият на място медицински екип само е констатирал смъртта.

Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен, съобщи БНР.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от Времето
Синоптик: През почивните дни ни очакват проливни дъждове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Тез преди 1 ден
Да ги разправя на прокурора.
32
1
 
2
 
! Отговори
Велес преди 1 ден
За съжаление, съвременната форма на автомобила не дава възможност за наблюдение на цялото пространство, което водача е длъжен да контролира. По възрастните си спомнят тогавашните модели... Малко демоде сега, но с чудесна видимост... Ако имате възможност, слагайте си датчици за контрол на пространството зад автомобила... Смених ладичката със кола втора употреба, и след около седмица щях да блъсна на заден ход комшийката... Добре, че излезе съобразителна жената... за разлика от мен!
31
5
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 ден
как го е направило типчето?..Дайте подробности !..И ...ще успее ли да се измъкне?..Така де,много мъжове биха се позаинтересували от такава възможност../ха ха!/..
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
два пъти ли е повторил маневрата?
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Задържаха ли го зад решетките ?
28
2
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 1 ден
Пpoстu сте ти и другия тролей (модepaтоpa) 6e мaмuцата ви да *** прoстa
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не е ли по-логично да се запитаме (и да се разследва) на този дъртак кой му е дал кнжката??
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Яница Права си, обаче как да спрем индивидите, дето просто не стават за шофьори, без значение от възрастта?Днес двама такива ме изправиха на нокти: първо сутринта пред едно училище както си върви колата и спира, за да остави ученик. Това мигач, излизане от пътното платно... не; малко по късно на зелен светофар съм и съм на средата на пътеката, когато една *** завива пред краката ми, бързайки да мине преди мен..Това показва както незнание на правилата, така и тотално незачитане на останалите
25
0
 
9
 
! Отговори
0077 преди 1 ден
1961 бях шофьор в казармата , сега карам само извънградско, София, 83 години.
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Колкото повече чета пресата толкова повече се убеждавам, че българите сте един УМСТВЕНО ПОВРЕДЕН НАРОД, НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ!!!
23
1
 
24
 
! Отговори
Вместо преди 1 ден
Вместо да си чешете клавиатурите просто замълчете! Бог да прости жената! По-голяма драма от тази едва ли има. Представям си с каква вина ще живее човекът. Иначе катастрофи и неадекватни реакции имат и 18-30 годишните и са много по-дръзки и нахални!
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Алекс 18 Беди стават и с велосипед, и с каручка. Когато човек усети, че вече не е така силен физически както е бил на младини и рефлексите му вече не са същите, по-добре да не управлява никакво превозно средство, за да не навреди и на себе си, и на околните.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Наскоро един старец прелетя с джипа на пешеходна пътека и изблъска спрелия автомобил без дори да натисне спирачката. Опита се да избяга, но като го притиснаха другите шофьори, излезе от колата един дядка с криви крака, дето едва се държеше на краката си. С такива здравословни проблеми как да очакваме да има шофьорски рефлекси? Трябва да има практически и теоретичен изпит за всички над 65 годишна възраст.
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Много внимавайте, когато минавате зад паркиран автомобил или зад такъв, който е спрял на пътното платно и изчаква нещо. Двама мои познати пострадаха тежко от такива автомобили. Шофьорът може да е разсеян, или е напрегнат или пък да е дървена глава и да няма акъл за две пари. Ще потегли рязко назад без да помисли, ча там може да стои или да минава някой.
19
0
 
18
 
! Отговори
Шофьор випуск 1968 г преди 1 ден
Бог да прости женицата!Разсъждавам защо е станало:объркване на първа със задна скорост,опит на жената да го насочва без да се пази,препъване,бързане за нещо,тъмнината,изплъзване на крака от *** на съединителя и т.н.Но тъжния факт е,че понякога нещата са необратими...
18
6
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 ден
На тези години колело или каручка с магаренце.Колата на децата.
17
5
 
10
 
! Отговори
Математик преди 1 ден
След 65 - годишна възраст притежанието на СУМПС не е достатъчно, за да се управлява автомобил. Има нужда и от допълнителни прегледи и тестове изключващи проблеми със зрението, психиката, рефлексите и когнитивните способности.
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
77 е прекалено напреднала възраст за шофиране
15
1
 
2
 
! Отговори
до 7 преди 1 ден
Да не вземеш да умреш от страх накрая
14
1
 
13
 
! Отговори
До 12 преди 1 ден
Да ти кажа на 20 не трябва да е разрешено - те правят повече катастрофи.Бе изобщо дано влезнах тия автономни коли - да не се избиват по тия пътища.Бях 10 дни в Китай лятото - возих се 2 пъти но автономно такси - интересно е. А и по статистика 10 пъти по безопасно, отколкото човек да го управлява.