В Созопол издирват охранителя, разбил челюстта на младеж

От "Делта гард" заявиха, че охранителят не служител на фирмата
Обновена: 8 юли 2024 12:24 | 8 юли 2024 12:20, Нели Христова
125
В Созопол издирват охранителя, разбил челюстта на младеж
Снимка: БГНЕС

19-годишният студент Владимир Радев е със счупена челюст след удар с бокс от охранител на фирма „Делта гард”. Това се случва на Кайт Бар по време на организирано за Джулай морнинг събитие. От полицията в Созопол съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство и случаят е предаден на прокуратурата. Охранителят все още се издирва.

"За съответната вечер полицейската охрана беше утроена. Десетки, стотици са охранителите, които охраняват такова голямо мероприятие. Това, което затруднява намирането на извършителя е, че те са наети конкретно за вечерта на Джулай морнинг. След като бъде установен, досъдебното производство е образувано още вечерта, от там нататък ще се предприемат процесуално-следствени действия под ръководството на Районна прокуратура", заяви Николай Ангелов, началник на РУ Созопол.

От заведението излязоха с позиция, че също разследват случая. В нея заявяват, че има превишаване на правата от страна на охранителя и въпросният служител ще понесе своята отговорност.

От "Делта гард" заявиха, че охранителят не служител на фирмата, а отговорникът за събитието е уволнен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
1
 
! Отговори
fish преди 2 месеца
Бияча е полицай за това не го намират и то от БУРГАС!
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
защо триете бе, ***!!!по-зле сте и от комунистите!!
118
1
 
8
 
! Отговори
Сталин преди 2 месеца
Всеки проблем (в случая нает охранител) си има точен адрес и име. Въпрос на желание на структорите е да се намери за часове, амаааа не искат, така им е наредено.
117
0
 
4
 
! Отговори
Брендо преди 2 месеца
Леле тука се трие всичко на поразия, определено истината вече се превръща в забранена идеология
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 107 - Няма да се изненадам.
115
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 113 - Ооо йоо Манията кви линии праивхме ... Малееее ...
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трупът на охранителят е тялото изплувало по рано днес...
113
1
 
11
 
! Отговори
Даааа... преди 2 месеца
Спирате да ходите в това заведение и то фалира, толкова е просто.
112
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На Делта гард не им ли отнеха лиценза преди време?
111
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Преди 20 години, когато бях ученик, работих барман за лятото в Слънчев бряг. Тогава имаше една дискотека Мания. Ходил съм няколко пъти и там съм виждал същото нещо - без никаква причина или за дребна причина, охраните пребиват някой. От зоба са нервни, комплексирани са, няма контрол и това е резултатът. 20 години нищо не се е променило очевидно.
110
0
 
21
 
! Отговори
няма контрол преди 2 месеца
преди две години бяха тръгнали да отнемат лиценза на мутренската бокова фирма делта гард, но нещо не се получи. служители на същата фирмичка убиха британец пред болница в Пловдив преди около две седмици.
109
0
 
12
 
! Отговори
Въпросителен преди 2 месеца
Абе ние свободни ли сме в действителност или само се водим такива ? Като гледам тук не сме, защото тече една цензура като на Путин ! Затова и тези мутри ни пребиват за да ни напомнят, че зависим от комунистите на ДС !
108
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Варварска територия, населена с прости, жалки комплексари и къгове от 'недосегаеми' връзкарчета и мамини побойници..Жалка пародия на общество, ред, правосъдие просто..
107
2
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 2 месеца
До 103 - благодаря ! Ако след време челюста на младежа не функционира както трябва отново ли ще преразгледат инцидента и как тогава ще квалифицират престъплението ? Нямате строги закони, такива, че човек преди да извърши престтпление да се замисли за последиците ако уважава себе си ! Например тук за убийство по особенно жесток начин на един му определиха 70 г.затвор + още 18 за други престъпления които му разкриха ! Нямате закони за страхуване !
106
2
 
19
 
! Отговори
така е преди 2 месеца
До АнонименДелта гард е престъпна организация създадена от Бойко Борисов! Трябва да влезят в затвора всички *** там.
105
4
 
10
 
! Отговори
Чичко е ясно преди 2 месеца
Зъл разносвач на пици е проникнал на строго охраненото събитие и е пребил момчето с цел да саботира и натопи добрите момчета от Делта гъзард. Сега е изчезнал безследно кат нинджа.
104
0
 
29
 
! Отговори
Уволнили са го! преди 2 месеца
Спокойно, уволнили са го! Това винаги минава пред българина! .... Полицай карал пиян и блъснал майка с бебе, взети мерки - дисциплинарно уволнен... охранител пребил младеж - уволнен. Всичко е ОК!
103
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
делта гард си измиха ръцете,още помнимекак са биели хората преди 2 години наконференция на герб това са легални убийци делта гард..
102
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 94 - Със тая защита от нашата полиция, това не е добра идея.
101
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Емигрант - По памет ти казвам - Тежка телесна повреда е такава щета, която води до трайна загуба на основна биологична фукнция, обезобразяване, ампутация или необратими психологипески травми, в следствие на повредата.Счупена челюст, не етежка телесна повреда, защото след време зараства и дори с намалена способност, пак може да се ползва. Счуоена ръка, където не се възсрановява напълно е средна. Отрязана е тежка. Ето ти я рязликата.