В Созопол издирват охранителя, разбил челюстта на младеж

От "Делта гард" заявиха, че охранителят не служител на фирмата
Обновена: 8 юли 2024 12:24 | 8 юли 2024 12:20, Нели Христова
125
В Созопол издирват охранителя, разбил челюстта на младеж
Снимка: БГНЕС

19-годишният студент Владимир Радев е със счупена челюст след удар с бокс от охранител на фирма „Делта гард”. Това се случва на Кайт Бар по време на организирано за Джулай морнинг събитие. От полицията в Созопол съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство и случаят е предаден на прокуратурата. Охранителят все още се издирва.

"За съответната вечер полицейската охрана беше утроена. Десетки, стотици са охранителите, които охраняват такова голямо мероприятие. Това, което затруднява намирането на извършителя е, че те са наети конкретно за вечерта на Джулай морнинг. След като бъде установен, досъдебното производство е образувано още вечерта, от там нататък ще се предприемат процесуално-следствени действия под ръководството на Районна прокуратура", заяви Николай Ангелов, началник на РУ Созопол.

От заведението излязоха с позиция, че също разследват случая. В нея заявяват, че има превишаване на правата от страна на охранителя и въпросният служител ще понесе своята отговорност.

От "Делта гард" заявиха, че охранителят не служител на фирмата, а отговорникът за събитието е уволнен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Гларуса 99 преди 2 месеца
Попита, отговорих ти!
99
3
 
10
 
! Отговори
Емигрант преди 2 месеца
Още едно не ми е ясно, какво в България се нарича ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ? СМЪРТ ЛИ ? Разбрах, че СРЕДНА е когато едва мърдаш, значи ТЕЖКА е когато вече НЕ МЪРДАШ - МЪРТЪВ СИ ! А ако ИМУНИЗИРАН политик убие човек какво следва ? В момента депутатите ви УБИВАТ бавно и сигурно не разбирате ли, със закони и техни мутренски охранителни фирми !
98
0
 
2
 
! Отговори
Гларуса преди 2 месеца
До 98 - Може по филмите. Тук не е така. А и МВР, какво си мислиш, *** ще направи, като дойде? 1/3 са наши служитеши, а останалите се надяват, да ги наемеме. Иначе за изкарването си прав - така трябва да е, носе случва, да изкараме някого, да седим и да чакаме, а вътрв прителпетата му да полудеят. Особено ако е някой известен диджей. Тея нарлотици не прощават.
97
5
 
2
 
! Отговори
Гларуса. преди 2 месеца
До 96 - Не знам на кого отговаряш, но жишетките са лесно - 40 лева от илиенци ги взимаме. С логото е 50. Всеки може да си вземе. Ореди време имахме проблеми. Никой не смееше да каже нешо на момпетата с жишетли, защото си мислеха, че са от нашите. Ама ги научихме, да ... Спазват авторските права.
96
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 90 Нямаш грам идея от закони. Частният охранител няма никакви права освен да изведе извън обекта нарушителя. Той не е съдя ? Охранителна фирма вика МВР и всички замесени отиват в участъка за показания. След което се отива на съд между двете страни, ако искат. Очевидно има превишаване и нарушаване на закони и следва съд .
95
3
 
6
 
! Отговори
Гларуса преди 2 месеца
До 90 Не стана така. Аз бяха на смяна и добре видях. Скараха се, но момчето се извини, ама леко се пошегува и на онзи му е къс фитола и го замлати. Пак добре, *** бяхме там, да го спрем. Но инапе, няма да го открият, както каза някой. Прекалено много сгафи и се нашожи, да бъде елеминиран. Не знам от кого, но се радвам, *** не виканха мен за работата. Сигурно ше дадът някакви паро на момчето. Ами това е - имаше правосъдие. Въпросът е приключен.
94
3
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 2 месеца
До 79 "До емигрант" - питаш къде съм ? В цивилизацията съм, свободен,неманипулиран и неконтролиран ! Кое е важно за теб къде се намирам или как разсъждавам ? Не съм във Франция олекна ли ти, в Испания съм, държавата която преобразил Франко към добро като "намалил" чувствително комунистите които крадяли, изнудвали, мамели и довели държавата до гражданска война ! Доволен ли си ? Да попитам все пак, че ми стана любопитно, как се снабдява човек с жилетка на дадена охр. фирма?
93
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Балканска простотия примесена с руска агресия и диктатура. Така беше по морето 1990, така е и сега....дали ще се изчисти някога тази простотия....надали....Да си бяха стояли в чужбина тези студенти...да им е за урок, да не се бутат по диктатури, селски дикскотеки, и да внимават когато пътуват на Изток, да знаят че ще ги прецакат.
92
0
 
8
 
! Отговори
до 88 преди 2 месеца
каква справедливост е получил?Сега трябва да заведе и дело за средна телесна повреда, психически травми, добри адвокати да го одрусат да плати още 10-15 000лв, после комплексара нека бие!
91
3
 
2
 
! Отговори
90 преди 2 месеца
Сега ще има минуси, но хората са такива. Не им вярвайте!
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не го търсете повече - идете в местната организация на Възраждане. Женобойците и биячите на дечица са там.
89
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 89 - Тош па и тоя ... За опит за убийатво дават 4 години ... Тоая искал 10 ... ПОНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
88
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разбрахте ли какво е станало? Пновоа е било пияно и надрусано, съборело е храната на някалви хора, те са го понолили да плати за храната, а кщонова е запопнало да вика и да ги обижда, да се смее. Когато се е приближил до него човека, това е почнала да прави странни жестомимимики. Предупредили са го да соре, да се извини и да напусне мястото, а после е последвало "Знаеш ли кой съм аз! Ще ви пребият всичките" и е замахнало. Това е!
87
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поне 10г затвор. Питам се защо му е на голям едър трениран маймуннн да бие с БОКС някакво момче 60кг ? Той от снимките си личи , че не е никаква заплаха . Това трябва да се тълкува като опит за умишлено убийство. Време е съдилищата в България да почват да работят, както трябва . Такива хора нямат място в нашето общество. По закон ЧО трябва да хване нарушителя и да го задържи извън обекта . Да повика МВР , които да продължат на татък. Всичко останало е престъпни действия и теябва да има присъ
86
2
 
1
 
! Отговори
83 преди 2 месеца
Обясни, бе! Стига би минуси! Жертвата получи сраведливост, онзи повече няма да е проблем на никого ...
85
0
 
4
 
! Отговори
Антонио Винченцо преди 2 месеца
До 85 - Но как! Това е недопостимо! ПП спасиха България. Още няколко години на ГЕРБ и нямаше да я июа държавата!!!
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
" а в София месеци и години наред издирват убийците на Трактора и Нотариуса." - За така постъпка,медал трябва, не затвор!
83
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Делта гард е една от охранителните фирми учасвували активно при побоищата по време на протестите в София" - Трябвало е да бият повече. Видяхме ***, Денков и Кокорпо какви ги свършиха ...
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До абе Прав си, братоу!
81
2
 
2
 
! Отговори
81 преди 2 месеца
Защо минус? Не разбирам? Ккаво повече искате?