Жена загина при катастрофа край ловешкото село Микре

Друга е тежко ранена, движението в района е спряно
21 юни 2024 10:14, Красимир Ангелов
9
Жена загина при катастрофа край ловешкото село Микре
Снимка: БГНЕС

Жена загина, а друга е тежко ранена при катастрофа на пътя София-Варна край ловешкото село Микре.

Заради инцидента трасето е затворено.

По първоначална информация от МВР, ударили са се два леки автомобила. На място е загинала жена, а друга е тежко ранена. Предстоят огледи на мястото на произшествието.

Превозните средства се отклоняват по обиколен маршрут: път III-401 Микре – Ловеч, път II-35 Ловеч – Сливек – Казачево – пътен възел "Абланица" и път I-4. Участъкът се регулира от екипи на "Пътна полиция", съобщават от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В тази отсечка семейството на сестра ми бе блъснато от *** изпреварващ на двойна непрекъсната. Загина зет ми, а детето им тежко ранено. В крайна сметка 3 г. условно! Докато има такива присъди ще е така за съжаление!
8
1
 
0
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 3 месеца
БМВ или жип
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До от Каква националност са обичайно в България?
6
1
 
2
 
! Отговори
от преди 3 месеца
каква националност е
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега АПИ затварят пътя Мездра- Ботевград и набутват потока по тесните селски пътища. Нали уж щеше да има обществено обсъждане? Събрали са на разпивка и решили.....
4
4
 
5
 
! Отговори
ББ от Банкя преди 3 месеца
до 1 Алфа:Само да застъпя пак, и я подфащам.....
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е пътят на смъртта! Бяхме пуснали искане до АПИ да се сложат колчета на участъците, където е забранено изпреварването, да се премахнат някои леви завои с естакади, кръгови или да се регулират със светофари. Искахме да се сложат камери, но НИЩО не се направи, защото според АПИ така щял да се забави трафика!!!! Има го официално пуснато от АПИ! Докато шефовете на АПИ не влязат в затвора за съучастие в убийствата на толкова народ, нищо няма да се промени!!!
2
1
 
23
 
! Отговори
Симо преди 3 месеца
Всеки,който е минавал оттам знае,че тази отсечка е игра на руска рулетка.Не знам какво им става на разни ниско интелигентни хора,но решават,че там точно трябва да извършат маневра изпреварване,като са без достатъчна видимост,като така рискуват и нашия живот Айде,аз ги пускам,щото съм доктор и ми е жал,но не е това въпросът.Или трябва да се забрани минаване оттам,или на всеки 500 м трябва да има полиция,за да се спасят животи
1
1
 
38
 
! Отговори
Алф преди 3 месеца
Кво стана с Хемус? Някога ще я направят ли до Варна?