Ужасяващи подробности: Говори пребитото 14-годишно момиче

Всичко се разиграва пред очите на учител, той обаче не реагира
7 юни 2024 21:50, Нели Христова
77

Ужасяващи подробности за поредния случай на насилие сред деца. Вчера ви съобщихме, че 14-годишно момиче е било пребито в двора на 67 ОУ "Васил Друмев" в София в понеделник. Ученичката е била нападната от три момичета и едно момче. Всичко било заснето с телефон. За инцидента става ясно няколко дни по-късно, тъй като никой не споделя за случилото се. Свидетели на побоя са преподавател и младежкият медиатор на училището, които не взимат мерки нито по време на побоя, нито след това. Свидетели разказват, че се чували викове, които наричали момичето "зубър".

"Те ме изчакаха там, бяха около 15 деца, скочиха само четири. Първо се сдърпахме и започнахме да си крещим, и така те паднаха върху мен. Аз не осъзнах колко са върху мен, защото силно ме заболя корема", сподели пострадалото момиче пред Bulgaria ON AIR.

"Тя е с болки в момента, боли я корема, боли я главата, не е добре", разказа майка ѝ.

Сцената се разиграва минути след последния училищен звънец. Няколко дни обаче всички участници и свидетели запазват мълчание от страх за последствията. Първа за побоя разбира директорката.

"Тя не искаше да го сподели, защото не знаеше аз как ще реагирам. Видеозаписът, който видях, не е окей. Аз даже не можах да го изгледам докрай. Бях шокирана и разочарована. Защо има такива деца, по такъв гаден злобен начин да бият едно дете", пита майката.

Всичко се разиграва пред очите на учител и младежки медиатор. Те обаче остават безучастни.

"Момчето беше казало на медиаторката да не се меси", добави пострадалото момиче.

"Спрямо провинилите се служители на училището, мерките ще бъдат съобразени с Кодекса и тежестта на провинението. Ще бъдат дисциплинарно наказани", каза директорът на училището Галина Христова.

А след побоя идват и заплахите от родителите на агресорите към цялото семейство на битото дете.

"Повече се страхувам за семейството си. Щели са да ни запалят живи, говорят грозни неща", сподели детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако някой ученик или ученичка са различни с нещо от другите, то това води рано или късно до тормоз било то физически или психически.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До 18 е виж ислямска държава те ще се истрепат тогава.
21
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До 17 Родителите им са безработни и ги озлобява.
20
3
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 3 месеца
Демек и ти си атеист хахаа пий си рИкията тогава
19
4
 
10
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
НЕ СИ УЧАТ УРОЦИТЕ АМИ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ ВМЕСТО ДА СЕ СЪБИРАТ ЗАЕДНО И ДА СИ УЧАТ ТЕ СЕ КАРАТ И БИЯТ ВИНАГИ Е ИМАЛО ТАКИВА СЛУЧАИ ДЕ
18
3
 
22
 
! Отговори
До 17 преди 3 месеца
Родителите им са още по-големи боклу...
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Елементарно УотсънБройката се гони от много години.Аз съм за това, които не иска да учи да не ходи на училище и след това на края на срока да се яви на изпити, но да не пречи на другите.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поколение зет се оказаха баклуци.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 12В Бг училищата се толерира тормоза. Интересно е че се и хвалят с него като снимат клипове.
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябва да се обърне по специално внимание на религията в бг, защото населението ни тотално изпростя. Моралните, етични и християнски ценности постепенно и умишлено се заличават от хора, които имат интерес от това. Чалга тенденцията също задължително трябва да изчезне и то час по-скоро, защото тя внушава един отвратителен, недостоен модел на поведение и живот. Трябва да дойде на власт някой, на който му пука за Бълтария иначе ставаме дъно на море
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Според мен вървим по пътя на Сащ и скоро ще има мас шутингс имаменно от такива деца които са били тормозени като момичето от клипа.
12
0
 
24
 
! Отговори
Някакво момче казва преди 3 месеца
на медиаторката да не се намесва и тя спокойно гледа как разбеснели се малки да-не-казвам-какви влачат за косата дете, защото било "зубър"??? Намеса е била необходима. Подбуялите 14-годишни отдавна е трябвало да бъдат "задомени" в маалата срещу заплащане - някой плаща на родителите им, а после ги извежда на Околовръстното. Така бесовете им ще преминат и няма да бъдат скандализирани от факта, че тяхна връстница посещава училището не за да не й спрат детските надбавки, а за да учи!
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В училището на дъщеря ми едно дете го тормозят и бият всеки ден. Стигна се до това, че родителите подават официално оплакване в полицията и познайте - никаква реакция от полицайте, защото побойника е синче на техен колега.
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Алоууу......., що пак не обвинявате ромите и Путин, бе, евроатлантици!!! Обществото ни Деградира, буквално гние и се разлага, на ви сега либерални европейски "ценности", всеки се е затворил в черупката си и си казва, че това не го касае докато той самият или близките му не се окажат в ролята на жертви.
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много гнусно е всичко в тази държава. Гадно е и това, че някой е записал побоя. Дотам я докарахме. Момичето изглежда добро, възпитано и интелигентно. Майката също е читава. Дано има справедливост поне.
8
21
 
2
 
! Отговори
В.Узунов преди 3 месеца
Ами на времето като нямаше телефони ,ако имаше как да ни снимат щяха да мислят ,че ще се изколим. Колко глави на съученици с камъни съм пръснал.
7
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едно време имаше ТВУ за такива гаменчета. Сега не смеят дори да им направят забележка. Това е съвременното образование. Трябва да се саморазправяш с родителите, защото държавата отсъства.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В училищата винаги има комплексарчета, които завиждат на упешните ученици толкова много, че налитат и да ги бият. На мен лично ми завиждаше един за таланта и за момичетата, които се въртяха около мен и заплашваше че ще ме бие. Само че на приказки беше голям, но иначе не беше от най-смелите.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименЩото е "зубър" и ги е яд.
4
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Опростачването в държавата ескалира. ПП,ДБ дадоха тон, на младежта, особено средниста Ицо Хазарта, чупещият маси Киро просто, издигналата се със секс, в кариерата Лена от парапета, бившият министър на културата Аз съм Наско и др.