Украйна отпадна от Евро 2024 с равни точки с първия

Четири отбора завършиха с еднакъв актив
26 юни 2024 21:15, Александър Попов
129
Украйна отпадна от Евро 2024 с равни точки с първия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Словакия и Румъния завършиха 1:1 в последна среща от група Е на Европейското първенство по футбол, а резултатът беше до голяма степен очакван, тъй като класира и двата отбора към втората фаза. Куриозното е, че всичките четири отбора в групата завършиха с по 4 точки, но румънците се оказаха на върха по допълнителни показатели. Така те очакват един от третите отбори във втория кръг, като според крайното подреждане очаква някой от групите А, В, С или D.

Украйна и Белгия направиха равенство 0:0 в мач от група "Е" на Евро 2024. "Червените дяволи" се класираха напред в турнира, заемайки второ място в крайното класиране в групата с актив от 4 точки. Воденият от Доменико Тедеско състав ще се изправи срещу Франция в осминафиналите.

Украинците отпадат от турнира с 4 пункта, като заемат последно място в група "Е".

Всичко за Евро 2024 и развоя на двубоите четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: УкрайнаБелгияЕвро 2024
Още от Спорт
ЦСКА-София победи Крумовград с два "български" гола
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
25
 
1
 
! Отговори
Последно предупрежде преди 4 дни
Човеците подкрепят Украйна, гадовете (те не са човеци) подкрепят изверга путин. Хубавото на тази война е, че свали маските и показа нагледно кой какъв е - човек или гад. Преди това пак можеше да се лъже и да се лицемерничи. Вече не. Така че всеки ще си носи последствията за изборите, които е направил.
99
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Вместо да ми слагаш минус обясни защо Турция играе е Европейското след като не е в Европа. А европейски страни ги няма .
98
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не ми работят знаците.
97
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Чехия и Полша отпаднаха защото подкрепяха украйна което не беше справедливо. Дано поне Чехия си направи извод и спре да подкрепя украйна.
96
4
 
12
 
! Отговори
Слава Богу, преди 4 дни
футболът не е Евровизия.
95
3
 
22
 
! Отговори
Хемус преди 4 дни
Значи може да се ходи по-стадионите,a в същото време дайте помощи,оръжие и войници!Ае тази гнусна държава у лево с фалшивия им национализьм! И нали спорта беше деполитизиран?Русия не може,а Израел може
94
3
 
6
 
! Отговори
До 85: преди 4 дни
Кога Путин е казвал, че иска да унищожи украинските мъже? Логическата връзка, която правиш с тия дезертьори, те прави кандидат за Карлуково. А иначе в съседното издание тук "Он еър" ми се появява загалвие "Украинските военни остъпват на Източния фронт" и някакъв полковник иска спешно помощ от НАТО - само кликни и го потърси, това не е "пропаганда на Путин".
93
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това да не им е Педерасивизията да зяят каусвинкеГрухтяткато прасета и се друсат като зеленатаМетастазаУбиец на УкраинскияНарод
92
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Стадиона пълен с украинци патриоти, фронта празен. По цял ден реват като вдовици за пари от запада и си късат ризите, правят се на мъже по стадионите, но като се заговори за мобилизация и изведнъж се изпаряват.
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Благородно са постъпили в групата, всички са равни. Сега имат шанс да не ги пратят на фронта...
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
E moze li taka zelenata *** ne Se e vnesyl dostatyzno
89
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ей така ще им го вкара и Брюксел. Като равни,но някои ще бъде малко по-равен, т.е. отдолу
88
2
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 4 дни
Елегантен начин да отпаднат, по европейски.... те си мислеха, че ще станат шампиони защото са украинци. Както бащицата им Зеленски си мисли, че му се полага всички и неограничено във времето. Дори и не подозират какво ги чака след европейското. Руснаците от изток, безброй стандарти и изисквания, брюкселска бюрокрация от запад...
87
2
 
9
 
! Отговори
КуКлус преди 4 дни
Аааа тук има някакво объркване ! Нали Украйна стартираха с +1 точка ? Не може така ....те са първи в групата !
86
1
 
15
 
! Отговори
До до 84 преди 4 дни
Ти явно не си гледал мача. Не бяха 10000, а поне 20000 млади украинци по трибуните. Толкоз им се воюва, щом киснат в Европа. Това че изпели химна, голем праз. Не са на фронта, а на стадиона. Фронтът е за едиииотите. .
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Удриии прошляшка по празната глава,там където го набараш!
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не е поискал наркомански, не са станали европейски. На укрофашистите всичко им е позволено, всичко им се сервира на тепсия.
83
9
 
5
 
! Отговори
До 84 преди 4 дни
Не, нямаше 10к украински мъже, а поне 16 и нагоре. Поредно доказателство, че ВСУ не търпи особени загуби и русофилските мечти са разбити. Според РФ ВСУ трябваше да са унищожени преди 2 години, ама на- РФ приключи и полуръстове от армията на Ким отиват на фронта.
82
4
 
18
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 4 дни
Не хейтвам, но на трибуните на стадиона имаше поне 10 000 млади украински мъже в наборна възраст. А следващия месец НАТО ще решава за помощ с военни в Украйна. Който се съгласи да ходи там като доброволец е човек без мозък.
81
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Абе и във футбола ли ще ги възхвалявате тия прошляци?Гола вода са,както навсякъде!