Меси отхвърлил предложение на Ал Хилал за 1,4 млрд. евро

Семейството му настояло да се преместят в Америка
17 юни 2024 11:08, Елка Василева
30
Меси отхвърлил предложение на Ал Хилал за 1,4 млрд. евро
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът на Ал Хилал Анмар Ал Хаили даде подробности за неуспешните преговори с аржентинския нападател Лионел Меси.

Клубът от Саудитска Арабия се опита да подпише с нападателя през лятото на 2023 г., когато той напусна ПСЖ, но Меси предпочете да заиграе в МЛС с екипа на Интер Маями.

"Бяхме в контакт с Меси, когато договорът му с парижани изтичаше. Предложихме на Лионел 1,4 милиарда евро, но той отказа, защото семейството му искаше да се премести в Америка. Изненадващо е, че футболистът отхвърли такова предложение в името на семейството си. Той се опита да убеди семейството си, но се съобрази с тях и отказа без колебание. Уважаваме това, защото семейството е по-важно от парите“, каз Ал Хаили, цитиран от NIBC.

През юли 2023 г. Меси премина в американския Интер Маями като свободен агент. През годината си в клуба нападателят вкара 25 гола и направи 16 асистенции в 29 мача във всички турнири. Заедно с Интер Маями аржентинецът спечели Купата на лигата.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
До 6 "Ако бяха поне малко бели щяха да превърнат пустинята в рай, " - и като в Либия да дойдат "белите" хора и да унищожат направеното, нали?! ПП. Не се коси. В арабията има повече стартъпи на експати от тези в някои ЕС държави, където дюнераджийниците са основните нови начинания. Факти.
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Арабите са просто едни жаагали родени върху пари. Ако бяха поне малко бели щяха да превърнат пустинята в рай, а те дават 1.4 млрд за ритни топковци. Мозъчен капацитет, какво да го правиш.
4
5
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
Вярно е това. В Латинска Америка са католици и се молят и вярват в дева Мария, а не в Христос. За тях майката е най-важния човек на света. Каквото тя каже, това става. И един като започне да прави пари и мъкне със себе си цялата рода до 9-то коляно. Към 50 човека, че и повече. И никой не работи, само акъли и съвети дават. Такива са латиносите :)))
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато човек има достатъчно и не е мега алчен, може да прави независими избори. Арабският свят не е място за живеене, но е ок за криене :) Колкото и пари да наливат арабите, никога няма да имат природата, университетите, свободата и отношенията, които ги има в другите държави.
2
15
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 3 месеца
До DA,може и да свърши петрола,но са първи по производство на слънчева енергия.но ти не си разбрал,щото от толкова злоба не виждаш по-далеч от носа си,арабин и българин никога няма да има бедни,не знам на какво толкова завиждаш,при положение,че шейховете не могат и да сънуват вашия разкошен и безгрижен живот,но ей така да си излееш злъчтта,защото иначе няма да спиш спокоен
1
2
 
19
 
! Отговори
DA преди 3 месеца
Тия чаршафи тотално са се оляли, бокс, футбол ,всичко искат да се играе там, но петрола ще свърши ...