Грозни сцени във Варна: Фенове биха и съблякоха треньора на Спартак

Президентът на отбора Павлин Николов обяви, че спира финансирането на клуба
27 сеп 2024 10:26, Красимир Ангелов
27
Грозни сцени във Варна: Фенове биха и съблякоха треньора на Спартак
Снимка: Lap.bg

Грозни сцени с участието на футболни фенове се разиграха във Варна. Фенове на местния Спартак са прекратили следобедното занимание на любимия си отбор в четвъртък и са нанесли побой на треньора Кириякос Георгиу, който е бил и събличан.

Георгиу зае мястото на избягалия в ЦСКА Александър Томаш, но заради предишния му престой в клуба той не бе посрещнат добре от феновете.

Заради грозната случка от вчера, президентът на Спартак Варна Павлин Николов обяви, че прекратява финансирането на клуба в Първа лига.

"След вандалските прояви днес на шепа хора (част от феновете на ФК Спартак), които не уважиха всичко което съм направил за израстването на клуба през последните години.

Взех следното решение: Прекратявам финансирането на отбора в Efbet лига. Отговорността за това, че Спартак няма да продължи в елита, носят тази малобройна група "фенове", които днес демонстрираха пренебрежение към моралните норми и закона. Оттук нататък ще насоча усилията си изцяло към развитието на школата на клуба, за да изградим ново поколение футболисти и треньори, с които Спартак Варна отново да се гордее! Благодаря на всички истински спартаклии за подкрепата!", написа Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от Общество
Измама: 6-месечни карти за градския транспорт за 4 лв. в София и Русе
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Живяр-видял преди 17 минути
До Анонимен 8Не само беше нормално, ами родителите пускаха децата сами да ходят по стадионите. Мен за пръв път ме пуснаха от 10 г. Ученическият билет за мач бе 30 - 40 стотинки. През 60 -70 г. в София имаше 5 отбора - Левски, ЦСКА, Славия, Локо Сф и Академик. Всяка събота или неделя имаше по 1 или 2 мача на домакинстващите отбори. Израснал съм по стадионите. За последен път бях през 1993 г. Още тогава усетих, че мафията вече е овладяла футбола. Сега и по телевизиите не ги гледам! Срам и позор!
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 23 минути
Феновете у нас са по-скоро ОПГ-та, с които си служат разни тъмни елементи за полтически и бизнес цели. Повечето шефове на футболните клубове ги притежават с цел да перат някакви мръсни пари
20
0
 
4
 
! Отговори
Хемус преди 31 минути
С какви свастики са изрисувани!?Татуирали са Ботев,Левски,Шипка,България над всичко,първи ще продадат родината си за амфетамини и десет лева!Иначе Спартак Варна има апетитни терени за строеж,затова го управляват селски бекове!Давал Павлин пари,ама от черно ТОТО!Треньорчето е само посредник в схемите
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 39 минути
Абе голяма част от футболните фенове нямат и две гънки.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 40 минути
Правилно какво е трябвало да направи ? Да събере 30-40 мутри от фитнесите и бойните клубове да ги спонсорира хубаво и да влизат в улични битки с ония диваци? Като в средновековието. Ми не му се занимава на човекът с гангстер-клошари. 80 процента от футболните фенове в българия са бедняци живеещи ден за ден .
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 45 минути
Руzzофили, Сър! Забавляват се!
16
2
 
6
 
! Отговори
Сурва Сурва преди 57 минути
Това е стар български обичай- прави се за здраве!
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Закривай тая долнопробна варненска клоака наред с измислените цефеката, уефски, ботеф, луноходец и всички други такива развъдници на наркомани и аутсайдери.
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Феновете на сокъра са най-токсичните фенове.
13
3
 
1
 
! Отговори
Може би преди 1 час
Хванал е рибата, а феновете са му благодарили или е направил счетоводна грешка, като Пеевски, и трето Сигорни се е опитал да им смени имената.
12
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тоя собственика кешира от Томаш, вече не му се занимава и за тва плати на тия наркомани да го направят тоя цирк, а сега ше си бега. Уин уин ситюейшън, както казват при господаря.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Като са *** нека ходят да играят с Повеляново и Белослав. Много дрога в тия агитки, много ...
10
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 час
Пак , добре , че не са го онодили !
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До 7 Порблемът е, че за такива закон няма. Ама виж - ако нещо им се случи на тях - оооо, системата работи, дела, свидетели, всичко е тип-топ!
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Слушал съм истории, как между 20-те до 80-те години на миналия век, човек е било напълно. н ормлано, да отиде с децата на мач. Сега е опасно за здравето и живоа, а ако ги водят, са накичени с. нарисувани свастики и псуват като 50 годишни пияни хамали.
7
0
 
22
 
! Отговори
До Мобинг в действие преди 1 час
ей тия 10-20 ypoga всички ги знаете кои са, гледате ги на всеки мач как правят мизерии, ама чакате някой друг да оправи нещата - иначе мънкате анонимно или във фейсбук. вместо да ги "мобнете" вие както те са "мобнали" треньора - сега ще гледате чужди мачове. същото нещо са и т.нар. "ФК Левски" с "техния" "софия-запад", дето и "полицията" си трае, защото са на някого.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Мобинг в действие - То лошото е, че нашите гамени, не са като английските - пълно е с адвокатчета, полицайчета, че има и прокурорчета - а всеки втори там е такова лekенце, защото мама и тате са с връзки, следователно и то с връзки. Все намират начини, да се имзъкнат. Да не казвам,че ако съдията е и той фен, става мале-мале.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
"Оттук нататък ще насоча усилията си изцяло към развитието на школата на клуба, за да изградим ново поколение футболисти и треньори, с които Спартак Варна отново да се гордее!" - ХАх ха ах ... да след 10 години ще финансираш още хах ах ах а
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
А не го ли таковаха на голо :)))
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Ха. От футболни фенове друго не може да се очаква